Elitistas Blodsockerutmaning

Modern mat ger moderna sjukdomar men vad är det i den moderna livsstilen som gör att vi bara blir sjukare och sjukare? Ett högt blodsocker är en av orsakerna till många av våra moderna sjukdomar såsom fetma, metabolt syndrom, diabetes 2, och hjärt- och kärlsjukdomar. Ett fasteblodsocker över 6,0 kan vara en indikation på insulinresistens och början på diabetes 2. Väldigt många människor går runt med för högt blodsocker utan att veta om det. Följande ingår i Elitistas Blodsockertest:

  • 9 st analyser inkl. glukos, HbA1C, c-peptid, IGF-1, triglycerider, Apo A & B inkl. kvoten och CRP
  • Blodprovstagning på Karolinska, Unilabs eller Aleris drop-in (du behöver inte boka tid)
  • Ett läkarkommenterat provsvar online i ”Min Journal” som du loggar in med via Bank-ID och kommer åt via mobil, surfplatta och dator (du behöver inte skapa ett konto)
  • En analys som konstaterar normala eller avvikande blodvärden jämfört med referensvärden
  • Ett telefonsamtal från ansvarig läkare vid gravt avvikande provsvar
  • Du kan ta blodprovet direkt efter beställning

Det borde vara lika naturligt att mäta sitt blodsocker som att borsta tänderna. Frågan vi borde ställa oss är inte ”Hur många kalorier ska jag äta om dagen?” utan ”Hur påverkar maten jag äter mitt blodsocker och mina insulinnivåer?”

Genom att regelbundet mäta ditt blodsocker och dina insulinnivåer tar du kontroll över din hälsa och får en helt annan förståelse för hur just du ska äta och leva för att uppnå optimal hälsa.

Elitista har tillsammans med Mediseras medicinska team valt nio hälsomarkörer som allra bäst speglar den metabola statusen i kroppen och som visar om du ligger i riskzonen för insulinresistens och på sikt diabetes 2. Dessa hälsomarkörer ger dig även en ledtråd till varför du har svårt att gå ned i vikt och hur effektiv din fettförbränning är.

Analysen av IGF-1 kan i vissa fall göra att leveranstiden blir något längre.

Följande blodmarkörer ingår i Elitistas Blodsockerutmaning

Analysgrupp Analys
Diabetes

Glukos

HbA1C

Anabolism

C-Peptid

IGF-1

Hjärta/kärl

Triglycerider

Apolipoprotein A

Apolipoprotein B

Apo kvot

Inflammation

CRP

Beställ Elitistas Blodsockerutmaning redan idag

Du kan ta blodprovet redan minuter efter beställning på valt provtagningsställe nära dig drop-in. Provtagningen håller hög klinisk standard genom samarbete med Karolinska Universitetslaboratoriet, Unilabs och Aleris Medilab. Du får ett läkarkommenterat svar i “Min Journal” som du hittar här på Medisera.se inom två till sex bankdagar från den tidpunkt blodprovet tas.

Beställ Elitistas Blodsockerutmaning - 1340 kr

Så fungerar Min Journal