Varför hälsoundersökning?

Den allra viktigaste anledningen att göra en hälsoundersökning är, enligt vår mening, att du bara lever en gång. Ditt liv och din livskvalitet är oerhört viktig. Ta hand om dig själv och din hälsa. Inte bara för din egen skull utan även för dina nära och kära.

Följ blodvärden över tid genom hälsoundersökning

Det finns många anledningar till att kontrollera din hälsa i en hälsoundersökning. Det kan till exempel handla om att du vill följa upp dina blodvärden under en lång tid. Att du vill undersöka om din livsstil medför hälsorisker eller ovanliga värden. Du kanske vet med dig att din kost inte är den mest hälsosamma.

Ta reda på hur kroppen mår

Med vår hjälp kan du få reda på hur kroppen mår och hur dina olika värden ser ut. Det är aldrig fel att ha kunskap om sina värden, tvärtom. Att tidigt kunna reda ut ifall något är fel kan göra stor skillnad. Ju tidigare du får reda på att något är fel, desto snabbare kan du åtgärda det.

Få hjälp med din träning och din prestation

Förutom att du kan ta reda på ifall du löper risk för vissa framtida besvär kan du även använda våra hälsoundersökningar för att få hjälp med din träning och din prestation. Genom vår hälsoundersökning kan du snabbt få information om vilka mineraler och ämnen som du eventuellt har brist på. Perfekt för dig som vill optimera din kost för att alltid kunna prestera på topp.

Känner du dig onormalt hängig och trött?

Det kan bero på att din kost inte är tillräckligt balanserad, eller att du har brist på en eller flera viktiga ämnen. Det är inte bara atleter som bör ha bra kontroll på kroppens ämnesomsättning. Vår hälsoundersökning via blodprov hjälper dig tolka dina blodvärden så att du kan förstå vad det är som händer i kroppen och vad ditt blod egentligen försöker säga.