Varför hälsoundersökning?

Med en hälsoundersökning via blodprov får du kunskap om dina blodvärden samtidigt som du undersöker om du är i riskzonen för vissa sjukdomar. En viktig anledning till att göra en hälsoundersökning är att ditt liv och din livskvalitet är viktig. Ta hand om dig själv och din hälsa. Inte bara för din egen skull utan även för dina nära och kära.

Få kunskap om dina blodvärden

Med vår hjälp kan du få information om dina blodvärden och därmed om något värde avviker på ett sådant sätt att det påverkar din livskvalitet. Det kan handla om för höga blodsockervärden, brist på vissa mineral eller vitamin eller andra avvikande värden. Få kunskap om du är i riskzonen för vissa sjukdomar för att så tidigt som möjligt agera och/eller byta livsstil om det är vad som krävs.

Följ blodvärden över tid

Att på eget initiativ kunna följa utvecklingen av vissa blodvärden under en längre tid för att se hur värden utvecklas över tid är viktigt för många av våra patienter.

Få hjälp med träning

Förutom att du kan ta reda på ifall du löper risk för vissa framtida besvär kan du även använda hälsoundersökningar för att få information som kan hjälpa vid träning och prestation.

Känner du dig onormalt hängig och trött?

Det kan bero på att din kost inte är tillräckligt balanserad, eller att du har brist på en eller flera viktiga ämnen. En hälsoundersökning via blodprov hjälper dig tolka dina blodvärden så att du kan förstå vad det är som händer i kroppen.