Vilka hälsokontroll paket erbjuder ni?

Medisera erbjuder olika paket för hälsokontroll via blodprov för dig som vill förstå dina blodvärden kopplade till enbart en eller ett par blodmarkörer till dig som vill göra en större kartläggning av dina värden. Ett av de mer omfattande paketen är Hälsokontroll Stor, som analyserar 35 olika markörer. Hälsokontroll Stor är ett populärt paket eftersom det identifierar om du är i farozonen för några av de vanligaste sjukdomarna som hjärta-kärl, diabetes och njur/leverfunktion. Läs mer om Hälsokontroll Stor här.

Smidiga hälsokontrollpaket för kvinnor och män

Du kan också beställa paket för hälsokontroll som är anpassade för män eller kvinnor. För kvinnor erbjuder vi t.ex. graviditetstest, fertilietstest och sköldkörteltest. Män kan beställa ett speciellt prov som undersöker prostatans status genom att analysera PSA-värden. Se alla hälsokontroll paket för kvinnor här och för män här.

Hälsokontrollspaket som identifierar tecken på diabetes

Diabetes är en av våra vanligaste folksjukdomar och finns i olika former. Diabetes typ 1 kan drabba patienten redan under barndomen och beror på att bukspottkörteln inte tillverkar tillräckligt mycket insulin. Typ 2 Diabetes dyker ofta upp senare och kan vara ålders- eller livsstilsrelaterat. Klassiska symtom är att du behöver dricka mycket och ofta är kissnödig. Därför kan också fysisk aktivitet och bra kost hjälpa till att få ner blodsockervärdet och stävja åkomman.

Några går med symtom och känningar länge och det är först vid ett läkarbesök som problemen konstateras. Det är viktigt att vara vaksam på kroppens signaler och även att undersöka både blodsocker och blodfetter. Läs mer om Mediseras test för blodsocker här och blodfetter här.

Skapa en god överblick med ett prisvärt paket för hälsokontroll

Våra paket passar dig som vill få en överblick av dina blodvärden och som även vill följa dem över tid. I kombination med att vara uppmärksam på kroppens signaler är det också viktigt att ha en hälsosam livsstil. Goda levnadsvanor såsom rätt träning, sund kost och tillräckligt med sömn är alla viktiga komponenter.

Beställ Hälsokontroll Stor här

Texterna under kunskapsbanken skall betraktas som populärvetenskapliga och skall ej ses som vetenskapligt säkerställda avseende råd eller rekommendationer. Medisera kan inte garantera att texterna baseras på den allra senaste forskningen.