Rekrytering

Vill du arbeta hos ett företag som hela tiden växer och utvecklas? Hos oss får du möjlighet till ett flexibelt arbete där de flesta arbetsmoment kan utföras online! Skicka in ditt CV och ett personligt brev till: info@medisera.se

Leg. Läkare

Vi söker kontinuerligt nya läkare som kan tolka och kommentera patienters provsvar.

Så här tänker vi att du kan jobba

Provsvaren kommenteras online, så du kan bo varsomhelst i Sverige

Arbetet är flexibelt och kan planeras enligt överenskommelse och bygger på en hög grad av tillit.

Anställningsform

Konsultuppdrag

Skicka CV & Personligt brev till info@medisera.se. Ange minst 2 referenser. Tack!

Medicinsk Administratör – tjänst tillsatt

Medisera startade i början av 2018 och erbjuder Hälsokontroller via blodprov online. Då vår nuvarande administratör är klar med sin läkarutbildning behöver vi nu rekrytera en ny person som kan ta över dessa arbetsuppgifter. VD behöver stöd i det dagliga operativa arbetet mot kund, men även med artiklar och texter samt sociala medier.

Arbetsuppgifter

  • Svara på kunders frågor på e-post och telefon, sälj & kundtjänst
  • Administration i kundsystem och ekonomisystem, intranät tex. beställningar som blivit fel, ångrade köp
  • Kvalitetsgranska texter på hemsidan. Säkerställa texternas medicinska och vetenskapliga korrekthet med ett kritiskt öga.
  • Skriva texter/artiklar inom hälsa & blodanalyser, enkla att förstå på vetenskaplig grund
  • Meriterande om du kan: Upprätta en plan för sociala medier och driva detta

Vi tror att du

Är halvvägs igenom/ i början av din utbildning till biomedicinsk analytiker, sjuksköterska eller läkare alternativt inom biologisk medicin eller hälsovetenskap. Du är intresserad av e-hälsa, blodanalys och klinisk laboratoriemedicin. Du är noggrann och kan se både detaljer och helhet och arbetar med lätthet i olika system online. Du är rak i din kommunikation, ansvarsfull och van vid självständigt arbete. Du kan på ett kritiskt sätt ta dig an vetenskapliga texter och kan skriva om dessa på ett sätt som är enkelt att förstå. Du har bra koll på sociala medier. Vi ser gärna att du bor i Linköping/närområdet, men det är inget krav.

Så här tänker vi att du kan jobba

6-15 timmar per vecka, 3-5 veckodagar i veckan, efter överrenskommelse. Efter introduktionsperioden kan du arbeta online varifrån du vill. Arbetet är flexibelt och kan planeras enligt överenskommelse och bygger på en hög grad av tillit. Arbete under lov och sommar erbjuds.

Medicinsk administatör för Medisera 2021-2023 uttrycker sig så här:

“Jag kan varmt rekommendera arbetet som medicinsk administratör på Medisera, enligt mig är det här en unik chans att som student få inblick i ett företag inom hälso- och sjukvårdsbranschen. Med arbetet kommer mycket ansvar och du bör känna dig bekväm med att ha många bollar i luften. Som medicinsk administratör får du en viktig inkörsport till framtida patientkontakt, då arbetet innebär mycket kundkontakt via mejl och telefonsamtal. Ett stor fördel med jobbet är att allt arbete kan ske på distans, du styr dina egna tider och får tillgång till bl.a. jobbtelefon. Mediseras grundare finns ständigt tillgängliga som stöd om det uppstår frågor och om du har en maxad tentaperiod finns det möjlighet att komma överens om en tillfällig minskning av arbetsuppgifter. Om du gillar att ständigt utmanas är det här jobbet för dig!” 

Anställningsform

Konsultuppdrag, timdebitering

Skicka CV & Personligt brev till info@medisera.se. Ange minst 2 referenser. Tack!