Årlig Hälsokontroll

Med en årlig hälsoundersökning via blodprov får du en löpande kontroll av din hälsa och kan förebygga olika former av ohälsa. Genom att beställa en prenumeration på årlig kontroll behöver du själv inte komma ihåg att beställa hälsokontrollen.

Bevaka hälsan årligen

Genom att årligen lämna ett blodprov kartlägger du dina blodvärden över tid. På så sätt får du en indikation på om dina värden är på väg att förändras.

Du kan välja mellan att beställa testet själv varje år eller välja att beställa Årlig Hälsokontroll Stor. Du får då dels en årlig kallelse och 200 sek rabatt på Hälsokontroll Stor. Hälsokontroll Stor innehåller trettiofem blodmarkörer och en del av analyserna är specifika för män och kvinnor.

Fördelar med årliga hälsokontroller

Förutom att du får bättre kontroll på hur dina värden förändras över tid, finns det även andra fördelar med att välja en årlig hälsokontroll.

Rabatterade priser

Du sparar på att välja en prenumeration på årlig hälsokontroll. Väljer du Årlig Hälsokontroll Stor får du utöver 200 sek i rabatt även rabatt på uppföljande tester.

Bättre översikt över din hälsa

Genom att göra regelbundna blodanalyser kan du följa din olika blodvärden. Detta kan hjälpa dig att på ett tidigt stadium upptäcka avvikande värden.

Vi kallar dig till provtagning

Du får automatiskt en kallelse när det är dags för en ny hälsokontroll och en e-remiss skickas till det provtagningsställe du har valt för din blodprovstagning.

Frågor och svar

Kan jag själv bestämma datum för hälsokontrollen?

Den årliga e-remissen skickas varje år ut samma datum som beställningen gjordes året innan och går inte att ändra på, men du kan när som helst inom tre månader gå och lämna ditt blodprov.

Vad händer om jag missar en provtagning?

Från det att din e-remiss är skickad till provtagningsstället har du tre månader på dig att lämna ditt blodprov, sedan förfaller remissen.

Hur mycket kan blodvärden förändras över ett år?

Dina blodvärden påverkas av hur du lever ditt liv och kan förändras om din livsstil förändras. De förändras också med åldern. Hur mycket de kan förändras är dock omöjligt att svara på.

Har era årliga hälsoundersökningar en bindningstid?

Ja. Från första köpet är bindningstiden två år, efter det kan du säga upp prenumerationen när som helst. Dvs. du förbinder dig att göra hälsokontrollen det år du först beställer, samt året efter.

Erbjuder ni årliga hälsokontroller för företag?

Ja det gör vi.

Prenumeration på hälsokontroll

Håll koll på din hälsa på ett smidigt sätt, genom att låta oss ha koll på när det är dags för den årliga kontrollen.