Hälsoundersökning i Falun - Blodprovtagningsställen

Välj och beställ hälsokontroll

Hälsoundersökning i Falun

Om du är intresserad av en hälsoundersökning via blodprov i Falun finner du Encias klinik centralt i staden på Åsgatan 55. 

Vad ingår i Mediseras hälsoundersökning?

Vi på Medisera har skapat blodprover för olika åldrar och livssituationer. Till exempel finns seniortestet för äldre. Du kan också testa dig för olika allergier, både pälsdjur, träd, gräs och födoämnen. Stora prestationstestet testar din förmåga av syreupptagning, muskeluppbyggnad och stressnivåer. För dig som vill ha en mer övergripande överblick finns vår mest populära hälsoundersökning Hälsokontroll Stor

Var i Falun kan jag göra en hälsoundersökning?

Encias klinik ligger på markplan och nås från Stortorget med en kort promenad. 

Vad kostar en hälsoundersökning?

  Medisera erbjuder både mer omfattande paket och kontroller som mer riktar in sig på några få markörer. Generellt kan man säga att kostnaden är allt från 300 kr till några 1000 kronor. 

Det är enkelt att beställa en hälsoundersökning i Falun

Hälsoundersökningen kräver ingen manuell remiss (den skickas automatiskt vid beställning) eller långa väntetider i besöksrummet. I stället kan du i lugn och ro välja ut lämplig klinik på nätet (i kassan när du beställer) boka tid och sedan bege dig till provtagningsstället. 

Så går hälsoundersökningen till

En sjuksköterska välkomnar dig på kliniken och tar ett vanligt blodprov i armen på dig. Provsvar och läkarkommentar är klara inom 2 till 6 dagar och därefter kan du logga in och se resultaten som ger mer utförlig information. Det är endast du som har tillgång till Min Journal via BankId.