Hälsoundersökning i Örebro - Blodprovtagningsställen

Välj och beställ hälsokontroll

Hälsoundersökning i Örebro, Enciakliniken

Provtagning erbjuds på Encias klinik på Drottninggatan 38 i Örebro. Du är välkommen att ta blodprovet efter tidsbokning. Länk till tidsbokning får du i bekräftelsemail från oss vid beställning.

Vad ingår i Mediseras hälsoundersökning?

Det finns stora valmöjligheter när det kommer till olika hälsokontroller, eftersom Medisera erbjuder en mängd olika kombinationspaket och enskilda tester. Oavsett om du vill undersöka njurens eller leverns funktion, analysera blodfetter eller mäta sköldkörtelns funktion, så finns här något för dig. Testerna riktar in sig mot såväl män som kvinnor och därför går det att undersöka prostatans funktion och även kroppens hormonella status och fertilitet. Ledbesvär och brist på mineraler och vitaminer kan också undersökas genom blodprov. Med våra hälsokontroller går det att identifiera potentiella riskfaktorer kopplade till olika åkommor.

Var i Örebro kan jag göra en hälsoundersökning?

Pendlaren kan med fördel promenera i cirka en kvart för att komma till kliniken på Drottninggatan 38. Det går också att parkera i ett av parkeringshusen i nära anslutning till provtagningsstället.

Vad kostar en hälsoundersökning?

Några av de större paketen kostar upp mot några tusen kronor, men det går också att rikta in sig på färre blodmarkörer vilket kan innebära en lägre kostnad på bara ett par hundra kronor.

Det är enkelt att beställa en hälsoundersökning i Örebro

Hälsoundersökningen kräver inte någon remiss eller långa väntetider i besöksrummet. I stället kan du i lugn och ro välja ut lämplig klinik i kassan när du beställer och sedan bege dig dit för blodprov. Inloggningen till provsvar och läkarkommentar görs via BankId, så du behöver inte lägga ännu fler inloggningsuppgifter och lösenord på minnet.

Så går hälsoundersökningen till

Kom gärna till provtagningen på fastande mage och undvik rökning och alkohol innan provtagning (gäller inte alla tester - läs instruktionerna i bekräftelsemailet). En sjuksköterska tar blodprovet i armen  och du kan lämna kort därefter. Resultatet presenteras efter 2 till 6 arbetsdagar i din digitala journal.