Hälsoundersökning Göteborg, Carlanderska Sjukhuset

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Carlanderska Sjukhuset, Göteborg

Carlandersparken 1, målpunkt B, våning 0

412 55 Göteborg (följ skyltning mot ”Unilabs”)

Öppettider

  • Mån-tors: 7:30-16:00
  • Fre: 7:30-12:00
  • Provtagning ej möjlig på fredagar efter kl. 12, dag före röd dag förkortade öppettider. Gå direkt till Unilabs Provtagning, målpunkt B, våning 0. Du behöver inte anmäla dig i Carlanderskas Information. OBS! Ändrade öppettider vid storhelger och under sommaren.
Se vägbeskrivning

Våra provtagningsställen i Göteborg

Vill du göra din hälsoundersökning via blodprov i Göteborg har vi för närvarande två provtagningsställen som du kan välja på. Båda har dropin-tider varför du inte behöver boka en tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning.

Carlanderska Sjukhuset, Göteborg

Besöksadress: Carlandersparken 1, Unilabs Provtagning, målpunkt B, våning 0.
412 55 Göteborg (följ skyltning mot ”Unilabs”)

Almedal Unilabs provtagning, Göteborg

Mölndalsvägen 30 C, 2 tr
412 63 Göteborg

Hälsoundersökning via blodprov och provtagning i Göteborg

Hos oss på Medisera.se kan du enkelt och snabbt utföra en hälsoundersökning via blodprov i Göteborg. Hälsoundersökningen beställs här på Medisera.se, och blodprovstagning görs drop-in på det provtagningsställe du väljer när du beställer hälsoundersökningen. Dina blodvärden ställs mot referensvärden och eventuella höga/låga värden kommenteras av läkare i “Min Journal” som du kommer åt via Bank-ID på Medisera.se när provsvar och läkarkommentar är klara. Det tar två till sex dagar för provsvaren att bli klara.

Vilka hälsoundersökningar via blodprov kan man göra i Göteborg?

Du kan beställa och ta blodprov i Göteborg för alla de hälsoundersökningar som du finner om du klickar på länken nedan. Medisera har hälsoundersökningar som passar många, t.ex. om du vill undersöka kolesterolvärden, sköldkörteln eller prostatan. Välkommen att höra av dig till oss om du vill ställa frågor kring våra hälsoundersökningar.

Välj och beställ hälsokontroll

Välj och beställ den hälsoundersökning som passar bäst

På Medisera.se:s startsida längst ner hittar du en uppställning över våra mest omfattande analyser som är tänkt att hjälpa dig att jämföra och välja den hälsoundersökning via blodprov som är bäst för dig. Du är självklart välkommen att höra av dig till oss om du har frågor.

Vad kostar det?

Hälsoundersökningens pris beror på vad du vill undersöka. Vår mest populära heter Hälsokontroll Stor och den kostar 1390 sek och inkluderar 35 blodanalyser. De mest omfattande analyserna kostar vanligtvis över 1000 sek, medan de mindre enstaka analyserna kostar under 500 sek. Hela processen från beställning till leverans av provsvar och läkarkommentar digitalt i Min Journal är snabb, smidig och enkel, och inkluderas i priset.

Vad ingår?

Vilka analyser som ingår i hälsoundersökningen beror på vilket paket du väljer. Dock ingår alltid den elektroniska remissen som skickas ut till valt provtagningsställe, själva blodprovet som du tar drop-in på det provtagningsställe du valt, levererade provsvar och läkarkommentar i “Min Journal”, som du alltid kommer åt via Bank-ID på Medisera.se.

Hur går provtagningen till?

Du behöver aldrig boka en tid i förväg när du skall utföra provtagningen via blodprov, Drop-in gäller på alla de provtagningsställen som vi samarbetar med. Provtagningen utförs av sköterska och det enda du behöver ta med dig till hälsoundersökningen via blodprov är giltig legitimation.

Bästa hälsoundersökningen på västkusten

Även om du är frisk kan det vara en god ide att göra en årlig återkommande hälsoundersökning via blodprov. Framförallt när du blir äldre. Genom att göra en hälsoundersökning via blodprov en gång per år får du information om dina blodvärden avviker från referensvärden t.ex. vad gäller blodsocker eller vitaminer. Väljer du att genomföra en hälsoundersökning via blodprov med Medisera är det dessutom enkelt. Beställning och provsvar inklusive läkarkommentar sker online, och det är drop-in till våra provtagningsställen i Göteborg liksom i övriga Sverige. Det du behöver ta med är giltig legitimation. Vi vågar påstå att vi har några av de bästa hälsoundersökningarna via blodprov i Göteborg. Välkommen att beställa online idag.

Stor hälsoundersökning i Göteborg

Bland våra omfattande hälsoundersökningar via blodprov hittar du hälsokontrollerna Stora prestationstestet, Stor, Mellan och Bas. Är du ute efter en grundlig analys av dina blodvärden i Göteborg är det vår stora hälsoundersökning via blodprov du skall beställa. Här kartlägger vi blodvärden jämfört med referensvärden för till exempel diabetes, metabolstörning, hjärtsjukdom, bristande njur- och leverfunktion, vitamin- och mineralbrist, sköldkörtelrubbning, sjukdom i prostata, testosteronnivåer och inflammation.

Privat hälsoundersökning utan krav på remiss

På Medisera.se kan du nu beställa och därefter utföra en privat hälsoundersökning via blodprov på ett provtagningsställe nära dig i Göteborg. Du behöver inte gå till vårdcentral och få en remiss. En elektronisk remiss skickas till valt provtagningsställe via våra system i samma stund som du lägger beställningen här på Medisera.se. Därför kan du i stort sett direkt efter beställning ta blodprovet förutsatt att det är inom de öppettider som gäller. Välkommen att beställa en privat hälsoundersökning idag!

Välj och beställ hälsokontroll