Hälsokontroll Malmö

Välj och beställ hälsokontroll
Medisera har ett provtagningsställe för hälsokontroll i Malmö i samarbete med Unilabs. Beställ hälsokontrollen online. Du kan därefter ta blodprovet direkt och får inom 2 till 6 dagar ett läkarkommenterat provsvar online. Välkommen!

Hälsokontroll i Malmö via blodprov drop-in

Med en hälsokontroll från Medisera i Malmö får du en översikt över dina blodvärden och hur de ser ut i jämförelse med referensvärden. Testresultaten kompletteras med en kommentar från en läkare. Beställ hälsokontrollen online och ta dig till ett av våra provtagningsställen i Malmö.

Fördelar med hälsokontroll

Medisera erbjuder hälsokontroller i Malmö och runt om i Sverige. I provsvaren kan du se dina blodvärden i jämförelse med referensvärden. Till exempel kan blodprovet visa indikationer på att du befinner dig i riskzonen för diabetes eller hjärtproblem. Utöver hälsokontrollerna Bas, Mellan och Stor som testar ett brett spektrum blodmarkörer erbjuder vi även tester som är mer specifika som till exempel PSA prov eller d-vitamintest. Vi har även mer omfattande tester som till exempel stora sköldkörtelstestet och stora allergitestet.

Årliga hälsokontroller

Om du vill göra hälsokontroller varje år kan du beställa en årlig prenumeration hos oss. På så sätt behöver du inte komma ihåg att lägga en beställning varje år för att hålla koll på dina blodvärden. Dessutom erbjuder vi rabatterade priser.

Företagshälsa i Malmö

Vi erbjuder både ingångsinsatser och årliga hälsokontroller för för företag i Malmö. Läs mer här: företagshälsovård i Malmö eller kontakta oss för mer information.

Så gör du en hälsokontroll i Malmö

Beställ ett blodprov som passar dig här på Medisera.se. Minuter senare kan du gå in på ett provtagningsställe för hälsokontroll i Malmö och lämna blodprov. I och med att drop-in gäller blir det enklare att hitta ett tillfälle som passar ditt schema. Glöm inte att ta med legitimation. När analysen är klar loggar du in på "Min Journal" på vår webbplats för att se resultaten. Du behöver inte registrera ett konto. Allt som behövs är Bank-ID. I provsvaret kan du se dina värden och läsa en kommentar från en läkare. Om provsvaren avviker gravt från referensvärdena kommer en läkare att ringa upp dig. Är du intresserad av en hälsokontroll i Malmö? Beställ enkelt online. Har du en fråga om några av våra blodprov eller en del av processen, hör gärna av dig till oss.