Varför välja Medisera?

Om vi skulle sammanfatta varför du ska välja just Medisera med tre ord så är det dessa – enkelt, säkert och prisvärt.

Genom att göra hälsokontroller lättillgängliga och prisvärda digitalt kan du när som helst få information om dina värden. Du får därmed snabbt reda på om något inte är som det skall, och kan på så sätt kontrollera det vidare. Det viktigaste är att den eventuella oro som du upplever därmed kan elimineras. Alla provsvar undersöks och kommenteras av läkare och säkerhet/sekretess kring dina provsvar är något som vi tar på stort allvar.

Se alla hälsokontroller Medisera erbjuder.

Utöver att vi arbetar för att förenkla processen så långt det går arbetar vi också för att inkludera så många tester som möjligt inom ramen för våra paket, samt att prismässigt ligga lägre än våra branschkollegor. Sammantaget gör vi detta för att skapa ett så stort värde för dig som kund.

Det ska vara enkelt att ta reda på hur kroppen mår och det är också det som är vår mission, medan visionen är att göra hälsokontroller lättillgängliga för alla digitalt.

Hos oss kan du välja mellan ett stort utbud av analyser. Vissa har vi anpassat för att passa olika profiler, exempelvis personer som tränar och vill kunna prestera på topp. Vi har även paket för dig som bara vill må bra och vill se om det finns någon obalans i kroppen. Bland vårt utbud av analyser hittar du även t.ex. tester för dig som vill bli gravid, eller för dig som vill undersöka om du är allergisk.

Beställ Hälsokontroll Stor här

Texterna i kunskapsbanken skall betraktas som populärvetenskapliga och skall ej ses som vetenskapligt säkerställda avseende råd eller rekommendationer. Medisera kan inte garantera att texterna baseras på den allra senaste forskningen.