Hälsoundersökning i Västerås - Blodprovtagningsställen

Välj och beställ hälsokontroll
Om du är intresserad av en hälsoundersökning i Västerås finner du Encias klinik centralt i staden på Källgatan 10.

Vad ingår i Mediseras hälsoundersökning?

Det finns en mängd olika paket för hälsoundersökning som består av en kombination av olika blodmarkörer, men även tester som riktar in sig på mer specifika värden. En del föredrar att vara proaktiva och boka ett blodprov som kontrollerar en mängd olika värden gällande t.ex. blodstatus, kolesterol, lever- och njurfunktion. Andra är oroliga för något specifikt och vill skapa en tydligare bild av just det.

Var i Västerås kan jag göra hälsoundersökningen?

Du har möjlighet att vända dig till Encias provtagningsställe som ligger i närheten av Centralstationen, på Källgatan 10. Ankommande i bil svänger av vid Västra eller Södra Ringvägen.

Vad kostar en hälsoundersökning?

Priset varierar och du kan själv välja det paket som passar din plånbok och dina behov bäst. Om du vill ha en omfattande hälsoundersökning får du räkna med ett pris på runt 1500 kronor.

Det är enkelt att beställa

Efter beställningen av hälsoundersökningen online bokar du en tillgänglig drop-in tid i Västerås på Encias klinik.

Så går hälsoundersökningen till

Hälsoundersökningen baseras på det blodprov som görs av sjuksköterskan på kliniken. Kom gärna dit en stund innan så att du hinner komma till ro, och förbered dig genom att fasta och undvika alkohol och tobak (beroende på vilket test du skall ta).

Behöver jag lista mig någonstans?

Fördelen med att välja Mediseras hälsoundersökning via blodprov är att du inte behöver lista eller registrera dig hos någon av klinikerna.