C-Peptid & IGF-1 test

Detta blodprov är för dig som vill undersöka blodvärden relaterade till C-Peptid och IGF-1. Följande ingår i C-Peptid & IGF-1 testet:

  • 2 st analyser av C-Peptid & IGF-1
  • Blodprovstagning på Karolinska, Unilabs eller SYNLAB drop-in (du behöver inte boka tid)
  • Ett läkarkommenterat provsvar online i ”Min Journal” som du loggar in med via Bank-ID och kommer åt via mobil, surfplatta och dator (du behöver inte skapa ett konto)
  • En analys som konstaterar normala eller avvikande blodvärden jämfört med referensvärden
  • Ett telefonsamtal från ansvarig läkare vid gravt avvikande provsvar
  • Du kan ta blodprovet direkt efter beställning

Analysen av IGF-1 kan i vissa fall göra att leveranstiden blir något längre.

Följande blodmarkörer ingår i C-Peptid & IGF-1 testet

Analysgrupp Analys
Biprodukt hormon

C-Peptid

Hormon

IGF-1

Beställ C-Peptid & IGF-1 testet idag

Du kan ta blodprovet redan minuter efter beställning på drop-in. Provtagningen håller hög klinisk standard genom samarbete med Karolinska Universitetslaboratoriet, Unilabs och SYNLAB Medilab. Du får ett läkarkommenterat svar i “Min Journal” som du hittar här på Medisera.se inom två till sex bankdagar från den tidpunkt blodprovet tas.

Ibland kan svaret ta något längre tid

C-peptid analysen görs oftast samma dag på laboratoriet. När det gäller laboratorieanalysen IGF-1 körs den mer sällan, ca en gång per vecka, oftast på onsdagar. Detta beror på att det ofta är små volymer och att en hel maskin behöver startas upp för att göra just denna analys. Det kan dröja ytterligare om laboratoriet endast har ett eller två prov att analysera och det kan skilja sig mellan olika laboratorier och mellan olika orter.Tar du ditt blodprov en torsdag kan det dröja till onsdagen efter innan analysen är klar och sedan skall våra läkare kommentera ditt provsvar. I de allra flesta fall kan vi dock ge dig dina svar inom den utlovade leveranstiden.

Beställ C-Peptid & IGF-1 test - 495 kr

Så fungerar Min Journal