Hälsoundersökning i Kalmar - Blodprovtagningsställen

Välj och beställ hälsokontroll

Hälsoundersökning Kalmar, Enciakliniken

Nu finns det en specifik klinik i Kalmar att vända sig till om du vill göra en hälsoundersökning via blodprov. Du väljer kliniken i kassan på medisera.se och kan därefter boka tid via länk som du får.

Vad ingår i Mediseras hälsoundersökning?

Det finns en mängd olika hälsomarkörer som kan analyseras med hjälp av Mediseras blodprov. En del väljer att fokusera på Hälsokontroll bas med ett tjugotal blodmarkörer där bland annat en analys av blodsocker och inflammation görs. Stora sköldkörteltestet visar om du har en sköldkörtelrubbning. Det finns även ett Seniorpaket som undersöker om det finns indikatorer på diabetes eller ledvärk. Du kan också beställa en hälsoundersökning för att utreda eventuella födoämnesallergier eller pälsdjursallergi.

Var i Kalmar kan jag göra en hälsoundersökning?

Från Kalmar Centralstation är det endast en kort promenad innan du kommer fram till kliniken vid Stortorget nr 32.

Vad kostar en hälsoundersökning?

  Beroende på vilket paket du väljer kan hälsoundersökningen kosta upp mot tusen kronor eller mer. Mer specifika tester av mindre omfattning kostar från 250 kronor. Det är enkelt att beställa en hälsoundersökning  Alla beställningar görs online och du har sedan tillgång till personlig information från ansvarig läkare och testresultat genom inloggning med BankId. Skaffa dig en överblick tryggt hemma i soffan. 

Så går hälsoundersökningen till

  Du beger dig till kliniken och en sjuksköterska tar ett blodprov i armen på dig. Besöket går fort och du får resultaten inom 2 till 6 dagar. Det enda du behöver tänka på är att gå dit på fastande mage och undvika alkohol och tobak innan besöket (gäller inte alla blodprov). 

Kan jag göra hälsoundersökning var som helst?

  Du har många kliniker att välja på i Sverige, från Malmö till Umeå.