Hälsokontroll i Linköping

Välj och beställ hälsokontroll

Beställ blodprov i Linköping

För blodprov i Linköping har Medisera ett samarbete med Cordinator Medical Center. Beställ och betala på Medisera.se och gå sedan på en drop-in tid till provtagningsstället, som ligger på Brigadgatan 26. Beställ blodprover via Medisera.se och få svar på om dina värden är normala eller avvikande utifrån gällande referensvärden. Prover som exempelvis kan påvisa ökad risk för vissa sjukdomar eller visa att din nya livsstil gör.

Medisera eller hälsocentral?

Hos Medisera kan du själv välja vilka blodprover som ska genomföras och när detta ska ske. Många kunder väljer en årlig hälsokontroll för att tidigt upptäcka avvikande värden. Tjänsten vänder sig till dig som är frisk och vill få bättre kontroll på din hälsa. Proverna kan alltså ses som förebyggande. Hos en hälsocentral är det en läkare som avgör vilka prover som ska genomföras utifrån ditt allmänna mående. Prover genomförs vid misstanke om sjukdom men sällan som förebyggande åtgärd. Tjänsten vänder sig till dig som är sjuk eller har sjukdomsliknande symtom. Proverna som genomförs sker alltså för att aktivt hitta eller utesluta sjukdom.

Frågor om tjänsten

Var i Linköping kan blodprov tas?

Beställning sker online via Medisera.se. Själva blodprovet genomförs sedan hos vår samarbetspartner. Se adress och öppettider för Drop-In tider här.

Vad behöver jag tänka på inför blodprovet?

När beställning skett skickas ett mail ut med instruktioner beroende på vad som ska analyseras. En del prover skall tas på morgonen, andra på fastande mage. Detta framgår därmed i instruktionerna. Det enda du behöver ha med dig vid provtagning är giltig ID-handling. Resterande information har provtagningsstället redan fått digitalt.

Går det att ge bort som presentkort?

Ja, det är möjligt att beställa presentkort för ett specifikt blodprov. När presentkort köps donerar Medisera även 15 % av summan till svensk forskning. Läs mer om Mediseras presentkort.