Företagshälsovård i Malmö

Inkorporera våra hälsokontroller med blodprov som en flexibel och kostnadseffektiv del av er företagshälsovård i Malmö. På så sätt tar ni en aktiv approach till förebyggande hälsovård.

Blodvärden jämförs med referensvärden, för att upptäcka om individen visar tecken på brist av vitaminer eller mineraler, eller risk för sjukdom. Självklart kan bara individen se provsvaren.

Enkel och effektiv företagshälsovård i Malmö

Våra hälsokontroller erbjuds i samarbete med lokala aktörer. De hanterar blodproven, medan vi levererar effektiva och användarvänliga system. Medicinsk kompetens kommer även från legitimerade läkare. Så här går det till när ni vänder er till oss för företagshälsovård i Malmö:

  • Hör av dig till oss för en offert på e-post eller telefon.
  • När ni har genomfört köpet får ni en rabattkod som gäller för medarbetarna på ert företag.
  • Varje anställd beställer sin egen provtagning och använder tillgodokoden för att betala i kassan på medisera.se. Beställningen sker online.
  • I princip direkt efteråt kan de bege sig till provtagningsstället, där en sjuksköterska tar blodprov.
  • Ett par dagar senare finns provsvaren online i ”Min Journal”, som individen kan nå med Bank-ID. En notifikation om det kommer på e-post och sms.
  • Ingen annan på ert företag kan se provsvaren. I dem jämförs blodvärdena med referensvärden och en läkare lämnar en kommentar.

Provtagningsställe i Malmö

Se komplett information på provtagningsställen för blodprov i Malmö här.

Inför provtagningen

Inför provtagningen finns ett par råd ni kan ge era anställda. Den som ska ta ett blodprov bör undvika att äta fet mat eller dricka alkohol dagen innan. Några timmar innan bör man inte röka och en kvart innan ska man helst sitta ner och ta det lugnt. Kom även ihåg att ta med legitimation till provtagningen.

Vill ni göra Medisera till en del av er företagshälsovård i Malmö? Hör av er på telefonnummer 0722–150 261 eller e-postadressen info@medisera.se för att få offert. Du kan också läsa mer om hur vi arbetar med företagshälsovård här.