Hälsotest på Östermalm

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Unilabs Engelbrekt Närlaboratorium

Östermalmsgatan 47

114 26 Stockholm

Öppettider

  • Mån-tor: kl. 08.00–16.00
  • Fre: kl. 08.00–14.00.
  • Välkommen att ta blodprovet drop-in under öppettiderna.
Se vägbeskrivning

Kontrollera hälsan på Östermalm

Vill du göra hälsotest vid blodprov på Östermalm i Stockholm har vi flera provtagningsställen du kan välja bland. Samtliga provtagningar har drop in, varför du inte behöver boka en tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning. På Östermalm är det enkelt för alla att genomföra sin provtagning, om du inte bor här tar du dig enkelt hit med olika förbindelser som buss, tåg och tunnelbana. Adressen till Engelbrekt närlaboratorium är:

Unilabs Engelbrekt närlaboratorium

Östermalmsgatan 47
114 26
Stockholm

Hälsotest via blodprov på Östermalm

Medisera erbjuder hälsotester via blodprov för olika behov. För dig som vill ta reda på dina värden utifrån prestation finns flera enskilda hälsotester för till exempel vitaminbrist eller prestationstest. Vi har flera omfattande hälsotester för dig som vill få en bred överblick och få mycket information om dina blodvärden. Alla hälsotester som vi erbjuder kan du enkelt lämna blodprov för på våra provtagningsställen på Östermalm. På länken nedan hittar du alla våra hälsotester.

Välj och beställ hälsokontroll

Så går det till

  1. Beställ den hälsokontroll via blodprov som passar bäst på Medisera.se. Vid beställning väljer du även det provtagningsställe du önskar utföra blodprovet på. Hälsokontroll Stor är vår mest populära hälsokontroll.
  2. Läs instruktionsmailet du får efter beställning om vad du ska tänka på inför provtagning.
  3. Ta ditt blodprov drop-in på ditt valda provtagningsställe.
  4. Vänta in sms och mail från oss om att dina provresultat är färdiga, det tar mellan 2-5 arbetsdagar.
  5. Gå in på Medisera.se och logga in på “Min Journal” med hjälp av BankID för att se dina provresultat med läkarkommentar.

Varför hälsotest via blodprov på Östermalm?

Välj och beställ hälsotest online och ta blodprovet på Östermalm för att få kunskap om dina blodvärden, undersök om du är i riskzonen för vissa sjukdomar och för att följa dina blodvärden över tid. Om du har kunskap om dina blodvärden kan du påverka din situation och skapa förutsättningar för ett friskare liv. Med vår hjälp får du information om dina blodvärden och vi hjälper dig att tolka dem. Att tidigt kunna utreda ifall något är fel kan göra skillnad. Ju tidigare du får reda på att något inte står rätt till, desto snabbare kan du åtgärda det.

Vad kostar ett hälsotest?

Priset för att göra ett hälsotest via blodprov på Östermalm kostar från några hundralappar till några tusen. Hälsokontroll Stor som är ett av våra mest omfattande och heltäckande hälsotest kostar 1390 kronor, medan kostnaden för att testa stressnivån via kortisoltest är ca 300 kronor. Utöver Stora Allergitestet är Stora Prestationstestet det mest omfattande och också det mest kostsamma hälsotestet via blodprov på Medisera.se. Kostnaden för Stora Prestationstestet är 1990 kronor.

Hur går provtagningen till på Östermalm?

Provtagningen på Östermalm sker i samarbete med Unilabs och utförs av utbildad personal. Du behöver inte boka tid för ditt besök, drop-in gäller på samtliga provtagningsställen. Däremot måste du ta med giltig legitimation för att kunna genomföra provtagningen. Din e-remiss är giltig i 3 månader och du kan göra provtagningen direkt efter beställning om du önskar. Det brukar inte ta mer än några minuter att ta blodprovet. Resultatet kommer att tillgängliggöras inom två till sex arbetsdagar tillsammans med läkarkommentar via “Min Journal” på Medisera.se. Du loggar in på ”Min Journal” med BankID för att ta del av provresultatet samt för att skriva ut det om så önskas. “Min Journal” hittar du längst upp till höger inne på Medisera.se

Hälsotest för privatpersoner och företag på Östermalm

Har du känt dig trött och hängig den senaste tiden? Det kan bero på blodvärden som inte är optimala, exempelvis att du har ett lågt D-vitaminvärde som är relativt vanligt i Sverige. För att du ska få ökad kunskap om vad som händer i din kropp kan du utföra ett hälsotest. Medisera erbjuder hälsotest för både privatpersoner och företag.

Företag kan erbjuda anställda hälsotester hos Medisera som en del av sin företagshälsovård. Kontakta oss för offert.

Möjlighet att utföra privata hälsotester är begränsade inom vården, då vårdcentraler utför endast blodprov om det finns misstanke om sjukdom. Du som privatperson kan därför på egen hand beställa ett hälsotest hos Medisera online för att kontrollera exempelvis hjärt- och kärlsjukdomar, sköldkörtelfunktion, vitaminbrist och diabetes.

Varför välja Medisera?

Om vi skulle sammanfatta varför du ska välja just Medisera med tre ord så är det dessa – enkelt, säkert och prisvärt. Det ska vara enkelt att ta reda på hur kroppen mår och det är också det som är vår mission, medan visionen är att göra hälsotester lättillgängliga för alla digitalt. Vi har provtagningsställen i stora delar av Sverige, bland annat på Unilabs Närlaboratorium på Östermalm. Provtagningen håller en hög klinisk standard och du kan ta ditt blodprov direkt efter beställning.

Välj och beställ hälsokontroll