Hälsoundersökning i Vasastan vid Odenplan

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Karolinska Universitetslaboratoriet, Odenplans läkarhus

Odengatan 69, 1 tr

113 22 Stockholm

Öppettider

  • Mån-tors: kl. 07:45-16:00
  • Fre: kl. 07:45-14:45
  • Välkommen att ta blodprovet drop-in under öppettiderna.
Se vägbeskrivning

Undersök hälsan i Vasastan

Vill du göra din hälsoundersökning via blodprov i Vasastan har vi flera provtagningsställen du kan välja mellan. Samtliga har drop-in varför du inte behöver boka en tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning. Adressen till Karolinska på Odenplan är:

Karolinska Universitetslaboratoriet, Odenplan

Odengatan 69, 1 tr
113 22 Stockholm

Välkommen att utföra en hälsoundersökning via blodprov på Odenplan i Vasastan. Du beställer här på Medisera.se, och tar blodprovet på drop-in på valt provtagningsställe. Observera att detta avser undersökning via blodprov enbart. Är du ute efter en undersökning som inkluderar en fysisk del av läkare, som t.ex. undersökning av lungor, är detta inte rätt för dig. Hos oss får du dina blodvärden ställda mot referensvärden samt en läkarkommentar i ”Min Journal”, som du enkelt loggar in i via Bank-ID, när provsvar och läkarkommentar är klara. “Min Journal” kommer du åt från Medisera.se.

Hälsoundersökningar du kan göra i Vasastan

Via Medisera.se kan du idag beställa och utföra många olika hälsoundersökningar via blodprov i Vasastan. Vi erbjuder omfattande undersökningar för dig som vill ta ett större grepp om din hälsa och dina blodvärden, och mindre omfattande analyser samt enstaka analyser för dig som vet vad du vill undersöka eller som först vill testa. Samtliga hälsoundersökningar som du finner om du klickar på länken nedan kan du utföra i Vasastan.

Välj och beställ hälsokontroll

Välj och beställ undersökning

På Medisera.se:s startsida längst ner hittar du en uppställning över våra mest omfattande analyser som är tänkt att hjälpa dig att jämföra och välja den hälsoundersökning via blodprov som är bäst för dig. Du är självklart välkommen att höra av dig till oss om du har frågor.

Vad kostar det?

Undersökningens pris beror på vad du vill undersöka. De mest omfattande analyserna kostar vanligtvis över 1000 sek, medan de mindre enstaka analyserna vanligtvis kostar under 500 sek. Hela processen från beställning till leverans av provsvar och läkarkommentar digitalt i Min Journal är snabb, smidig och enkel, och inkluderas i priset för hälsoundersökningen.

Vad ingår i hälsoundersökningen i Vasastan?

Undersökningens innehåll redovisas detaljerat på produktsidorna som du kommer åt om du klickar på “Våra hälsokontroller” i huvudmenyn. Observera att vi tillhandahåller hälsoundersökning via blodprov, och inte en fysisk undersökning som utförs av läkare. E-remissen ingår alltid, liksom provtagningen på valt provtagningsställe, samt inlogg via Bank-ID till “Min Journal” som du alltid kommer åt på Medisera.se.

Hur går provtagningen till?

Blodprovet tas av utbildad personal och brukar inte ta många minuter. Du behöver inte boka tid för provtagning när du väl beställt hälsoundersökningen här på medisera.se, däremot måste du ta med dig legitimation som är giltig. Genom våra samarbetspartners erbjuder vi drop-in i Vasastan och på alla våra provtagningsställen i Stockholm.

Privat hälsoundersökning i Vasastan

En e-remiss går ut till det provtagningsställe som valts i Vasastan vid beställning via våra system, varför du inte behöver gå till vårdcentral för att den vägen få remiss till hälsoundersökning via blodprov. Detta innebär att du numera kan utföra en privat hälsoundersökning via Medisera.se. Snabbt, enkelt och smidigt. Välkommen att göra en privat undersökning vid Odenplan.

Välj och beställ hälsokontroll