Hälsoundersökning i Solna

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Karolinska Universitetslaboratoriet, Provtagningscentral Vuxen Solna

Eugeniavägen 3. Huvudentrén, D3:55

171 64 Solna

Öppettider

  • Mån-tors: kl. 07:30-15:30
  • Välkommen att ta blodprovet under öppettiderna.
Se vägbeskrivning

Undersök hälsan i Solna

Vill du göra din hälsoundersökning i Solna har vi flera provtagningsställen du kan välja mellan. Samtliga har drop-in tider varför du inte behöver boka en tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning. Adressen till provtagningscentralen i Solna är:

Karolinska Universitetslaboratoriet, Provtagningscentral Vuxen Solna

Eugeniavägen 3. Huvudentrén, D3:55
171 64 Solna

Via Medisera.se kan du enkelt och snabbt beställa en hälsoundersökning och därefter ta blodprovet i Solna. Remissen beställs på Medisera.se, och provtagning tas drop-in på det provtagningsställe du väljer när du beställer din hälsoundersökning i Solna. Vårt erbjudande innebär att kontrollen utförs via blodprov, den inkluderar inte en fysisk undersökning av läkare. Dina blodvärden ställs mot referensvärden och eventuella höga/låga värden kommenteras av läkare i “Min Journal” som du kommer åt via Bank-ID på Medisera.se när provsvar och läkarkommentar är klara. Det tar två till sex dagar för provsvaren från vald hälsoundersökning att bli klara.

Hälsoundersökningar du kan göra i Solna

Via Medisera.se kan du idag beställa och utföra många olika hälsoundersökningar via blodprov i Solna. Vi erbjuder omfattande hälsoundersökningar i Solna för dig som vill ta ett större grepp om din hälsa och dina blodvärden, och mindre omfattande analyser samt enstaka analyser för dig som vet vad du vill undersöka eller som först vill testa. Samtliga hälsoundersökningar som du finner om du klickar på länken nedan kan du utföra i Solna.

Välj och beställ hälsokontroll

Jämför, välj och beställ

På Medisera.se:s startsida längst ner hittar du en uppställning över våra mest omfattande analyser som är tänkt att hjälpa dig att jämföra och välja den hälsoundersökning via blodprov som är bäst för dig. Du är välkommen att höra av dig till oss om du har frågor.

Vad kostar det?

Hälsoundersökningen i Solna kostar från några hundralappar till några tusenlappar beroende på hur många och vilka blodmarkörer du vill testa. Hälsokontroll Stor som är vår mest populära hälsokontroll kostar 1390 sek. De läkarkommenterade provsvaren som du tar del av genom att logga in på “Min Journal” via Bank-ID på Medisera.se är självklart inkluderade i priset.

Vad ingår i hälsoundersökningen?

Innehållet redovisas detaljerat på produktsidorna som du kommer åt om du klickar på “Våra hälsokontroller” i huvudmenyn. Observera att vi tillhandahåller hälsoundersökning via blodprov i Solna, och inte en fysisk undersökning som utförs av läkare. E-remissen ingår alltid, liksom provtagningen på valt provtagningsställe, samt inlogg via Bank-ID till “Min Journal” som du alltid kommer åt på Medisera.se.

Hur går provtagningen till?

Du behöver aldrig boka en tid i förväg när du skall utföra provtagningen via blodprov i Solna. Drop-in gäller på alla de provtagningsställen som vi samarbetar med. Provtagningen utförs av sköterska och det enda du behöver ta med dig till hälsoundersökningen via blodprov är giltig legitimation.

Privat hälsoundersökning i Solna

En e-remiss går ut till det provtagningsställe som valts i Solna vid beställning via våra system, varför du inte behöver gå till vårdcentral för att den vägen få remiss till hälsoundersökning via blodprov. Detta innebär att du numera kan utföra en privat hälsoundersökning via Medisera.se. Snabbt, enkelt och smidigt.

Välj och beställ hälsokontroll