Hälsoundersökning på Östermalm, Sophiahemmet Hus A

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Karolinska Universitetslaboratoriet, Sophiahemmet Hus A – Östermalm

Valhallavägen 91, Hus A

114 27 Stockholm

Öppettider

  • Mån-tors: kl. 07:30-15:30
  • Fre: kl. 07:30-15:00
  • Välkommen att ta blodprovet drop-in under öppettiderna.
Se vägbeskrivning

Undersök hälsan på Östermalm

Vill du ta blodprovet för hälsoundersökningen på Sophiahemmet på Östermalm har vi flera provtagningsställen du kan välja bland. Samtliga har drop-in tider varför du inte behöver boka en tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning. Adressen för provtagning på Sophiahemmet Hus A är:

Karolinska Universitetslaboratoriet

Valhallavägen 91, Hus A, vid Sophiahemmet
114 27 Stockholm

Hos oss på Medisera.se kan du enkelt och snabbt utföra en hälsoundersökning via blodprov med provtagning på Karolinska Universitetslaboratoriet vid Sophiahemmet Hus A på Östermalm.

Hälsoundersökningen beställs på Medisera.se, och blodprovet tas drop-in på det provtagningsställe du väljer på Östermalm i kassan. Vårt erbjudande innebär att kontrollen enbart utförs via blodprov, den inkluderar inte en fysisk undersökning av läkare. Dina blodvärden ställs mot referensvärden och eventuella höga/låga värden kommenteras av läkare i “Min Journal” som du kommer åt via Bank-ID på Medisera.se när provsvar och läkarkommentar är klara. Det tar två till sex dagar för provsvaren från vald hälsoundersökning att bli klara.

Hälsoundersökningar du kan göra

Du kan beställa och ta blodprov på Sophiahemmet för alla de hälsoundersökningar som du finner om du klickar på länken nedan. Medisera har blodprov som passar många, t.ex. om du vill undersöka kolesterolvärden, sköldkörteln eller prostatan. Välkommen att höra av dig till oss med frågor.

Välj och beställ hälsokontroll

Välj och beställ

På Medisera.se:s startsida längst ner hittar du en uppställning över våra mest omfattande analyser som är tänkt att hjälpa dig att jämföra och välja den hälsoundersökning via blodprov som är bäst för dig.

Vad kostar det?

En hälsoundersökning via blodprov på Sophiahemmet på Östermalm kostar från några hundralappar till några tusenlappar beroende på hur många och vilka blodmarkörer du vill testa. De läkarkommenterade provsvaren som du tar del av genom att logga in på “Min Journal” via Bank-ID på Medisera.se är självklart inkluderade i priset.

Vad ingår?

Vilka analyser som ingår i beror på vilken hälsokontroll du beställer. Dock ingår alltid den elektroniska remissen som skickas ut till valt provtagningsställe, själva blodprovet som du tar drop-in på det provtagningsställe du valt, levererade provsvar och läkarkommentar i “Min Journal”, som du alltid kommer åt via Bank-ID på Medisera.se. Medisera erbjuder inte en fysisk undersökning som utförs av läkare.

Hur går provtagningen till?

Du behöver inte boka en tid i förväg när du skall utföra provtagningen på Sophiahemmet. Drop-in gäller på alla de provtagningsställen som vi samarbetar med. Provtagningen utförs av sköterska och det enda du behöver ta med dig till hälsoundersökningen via blodprov är giltig legitimation.

Privat hälsoundersökning

På Medisera.se kan du nu beställa och därefter utföra en privat hälsoundersökning via blodprov på ett provtagningsställe nära dig på Östermalm. Du behöver inte gå till vårdcentral och få en remiss. En elektronisk remiss skickas till valt provtagningsställe via våra system i samma stund som du lägger beställningen här på Medisera.se. Därför kan du i stort sett direkt efter beställning ta blodprovet på Sophiahemmet Hus A förutsatt att det är inom de öppettider som gäller.

Välj och beställ hälsokontroll