Hälsokontroll - Capio S:t Görans sjukhus Unilabs Laboratorium, Plan 1 – Kungsholmen

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Capio S:t Görans sjukhus Unilabs Laboratorium, Plan 1 – Kungsholmen

Capio S:t Görans sjukhus

112 91 Stockholm

Öppettider

  • Mån-tor: 8:00-16:00
  • Fre: 8:00-12:00
  • Provtagning ej möjlig på fredagar efter kl. 12 samt dag före röd dag.
Se vägbeskrivning

Våra provtagningsställen på Kungsholmen

Vill du göra din hälsokontroll på Kungsholmen har vi följande två provtagningsställen du kan välja bland. Samtliga har dropin-tider så du behöver inte boka en tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning.

Capio S:t Görans sjukhus Unilabs Laboratorium

Capio S:t Görans sjukhus, plan 1
112 91 Stockholm

Karolinska Universitetslaboratoriet, Serafen

Hantverkargatan 2 D
112 21 Stockholm

Hälsokontroll på Kungsholmen

Kungsholmen är en ö beläget i Stockholms innerstad. Om du inte bor på Kungsholmen tar du dig enkelt hit med bil, buss eller tunnelbana. Närmaste tunnelbanestation till Unilabs Laboratoritum på Capio S:t Görans sjukhus är Fridhemsplan med grön eller blå linje eller Stadshagen med blå linje.

Vilka hälsokontroller via blodprov kan du göra på Kungsholmen?

Du kan utföra alla hälsokontroller på Kungsholmen som du ser om du klickar på länken nedan.

Välj och beställ hälsokontroll

Välj och beställ den hälsokontroll som passar dig

För dig som vill undersöka specifika värden på grund av symptom eller vill ta reda på dina värden utifrån prestation finns flera enskilda hälsokontroller för till exempel d-vitaminbrist eller prestation. Vi har också flera omfattande hälsokontroller för dig som vill få en bred överblick och ta reda på mycket information om ditt hälsotillstånd. Alla hälsokontroller som vi erbjuder kan du enkelt lämna blodprov för hos alla de provtagningsställen som vi samarbetar med på Kungsholmen.

Hur går provtagningen till när du gör din hälsokontroll på Kungsholmen?

På Medisera.se kan du enkelt välja och beställa den hälsokontroll som passar dig. Bara några minuter efter din beställning är du välkommen till det provtagningsställe du har valt på Kungsholmen för att ta ditt blodprov, kom ihåg att ta med legitimation. Provtagning utförs av sköterska  och några dagar efter att du tagit ditt blodprov kommer ditt provresultat finnas tillgängligt tillsammans med läkarkommentar i ”Min Journal” som du loggar in på här på Medisera.se med Bank-ID. Läkarens kommentar hjälper dig att förstå ditt provresultat.

Varför ska jag göra en hälsoundersökning på Kungsholmen?

Du kan nu enkelt och prisvärt genomföra regelbundna hälsoundersökningar via medisera.se på Kungsholmen och över tid få jämförbara provresultatet i Min Journal genom inlogg via Bank-ID.

När du beställt hälsoundersökningen tar du enkelt blodprovet på Kungsholmen på drop-in. Du behöver alltså inte boka en tid. Däremot måste du ta med giltig legitimation. Med hjälp av hälsoundersökningen får du information om dina värden är normala, låga eller höga i relation till referensvärden. Om något inte står rätt till är det värdefullt att få denna information så tidigt som möjligt. Desto mer information du har och ju tidigare du har den, desto bättre. Välkommen att genomföra en hälsoundersökning via blodprov på Kungsholmen.

Medisera

På Medisera.se kan du beställa många olika hälsokontroller via blodprov, och ta blodprovet redan minuter efter beställning. Du får läkarkommenterade provsvar i Min Journal som du loggar in i via Bank-ID några dagar efter taget blodprov. Snabbt, enkelt och smidigt. Välkommen att beställa din hälsokontroll hos oss på Medisera, för att därefter ta ditt blodprov på Kungsholmen. En hälsokontroll kan vara första steget mot en förändrad livsstil och ett längre och hälsosammare liv.

Varför välja Medisera?

Medisera fokuserar på sina kunders välbefinnande genom att erbjuda hälsokontroller som är enkla att ta, säkra och prisvärda, och som ligger i framkant vad gäller forskningen.

Vi tycker att det skall vara enkelt att få information om det är förhöjda eller låga värden som påverkar ditt mående. Vår vision är att göra hälsokontroller lättillgängliga för alla digitalt. Vi arbetar för att tillgängliggöra provtagningsställen i så stora delar av Sverige som möjligt och du kan ta ditt blodprov minuter efter beställning eftersom e-remiss skickas till det provtagningsställe du valt. Provtagningen håller också hög klinisk standard. Låt oss hjälpa dig ta reda på om höga eller låga värden påverkar ditt mående.

Välj och beställ hälsokontroll