Hälsoundersökning på Kungsholmen på Serafen (Unilabs)

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Hälsoundersökning på Kungsholmen – Serafen

Hantverkargatan 2 D

112 21 Stockholm

Öppettider

  • Mån-tors: kl. 08:00-16:00
  • Fre: kl. 08:00-14:45
  • Välkommen att ta blodprovet drop-in under öppettiderna.
Se vägbeskrivning

Undersök hälsan på Kungsholmen

Vill du göra din hälsoundersökning via blodprov på Kungsholmen har vi flera provtagningsställen du kan välja mellan. Samtliga har drop-in varför du inte behöver boka en tid. Adressen till Unilabs på Serafen är:

Unilabs Serafen närlaboratorium

Hantverkargatan 2 D
112 21 Stockholm

Välkommen att utföra en hälsoundersökning via blodprov på Serafen på Kungsholmen. Du beställer undersökningen på Medisera.se, och tar blodprovet på drop-in på Unilabs på Serafen. Observera att detta avser blodprov enbart. Är du ute efter en undersökning som inkluderar fysisk undersökning av läkare, som t.ex. mätning av blodtryck, är detta inte rätt hälsoundersökning för dig. Hos oss får du dina blodvärden ställda mot referensvärden samt en läkarkommentar i ”Min Journal”, som du enkelt loggar in i via Bank-ID, när provsvar och läkarkommentar är klara. “Min Journal” kommer du åt från Medisera.se.

Hälsoundersökningar du kan göra på Kungsholmen

Via Medisera.se kan du idag beställa och utföra många olika hälsoundersökningar via blodprov på Kungsholmen. Vi erbjuder omfattande hälsoundersökningar för dig som vill ta ett större grepp om din hälsa och dina blodvärden, och mindre omfattande analyser samt enstaka analyser för dig som vet vad du vill undersöka eller som först vill testa. Samtliga hälsoundersökningar som du finner om du klickar på länken nedan kan du utföra på Serafen på Kungsholmen.

Välj och beställ hälsokontroll

Vad kostar det?

Priset beror på vad du vill undersöka. De mest omfattande hälsokontrollerna på Kungsholmen kostar vanligtvis över 1000 sek, medan de mindre enstaka analyserna vanligtvis kostar under 500 sek. Hela processen från beställning till leverans av provsvar och läkarkommentar digitalt i Min Journal är snabb, smidig och enkel, och inkluderas i priset för hälsoundersökningen.

Vad ingår i hälsoundersökningen?

Hälsoundersökningens innehåll redovisas detaljerat på produktsidorna som du kommer åt om du klickar på “Våra hälsokontroller” i huvudmenyn. Observera att vi tillhandahåller hälsoundersökning via blodprov på Kungsholmen, och inte en fysisk undersökning som utförs av läkare. E-remissen ingår alltid, liksom provtagningen på valt provtagningsställe, samt inlogg via Bank-ID till “Min Journal” som du alltid kommer åt på Medisera.se.

Hur går provtagningen till?

Blodprovet tas av utbildad personal på Unilabs på Serafen och brukar inte ta många minuter. Du behöver inte boka tid för provtagning när du väl beställt, däremot måste du ta med dig giltig legitimation. Genom våra samarbetspartners erbjuder vi drop-in på alla våra provtagningsställen i Stockholm.

Privat hälsoundersökning på Kungsholmen

En e-remiss går ut direkt elektroniskt till valt provtagningsställe varför du inte först behöver gå till vårdcentral för remiss. Detta innebär att du kan beställa blodprovet privat via Medisera.se och göra hälsoundersökningen på Kungsholmen när det passar. Snabbt, enkelt och smidigt.

Välj och beställ hälsokontroll