Blodprovstagning på Kungsholmen

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Unilabs S:t Erik Närlaboratorium

Fleminggatan 24

112 26 Stockholm

Öppettider

  • Mån-tors: kl. 08.00-16.00
  • Fre: kl. 08.00–15.00
  • Välkommen att ta blodprovet drop-in under öppettiderna.
Se vägbeskrivning

Undersök hälsan på Kungsholmen, Stockholm

I Stockholm har vi över 80 provtagningsställen du kan välja bland. Vill du ta bldporvet på Kungsholmen behöver du inte boka tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning drop-in.

Unilabs S:t Erik Närlaboratorium

Välkommen på blodprovstagning hos S:t Eriks Närlaboratorium, Kungsholmen under öppettiderna. Adressen är:

Fleminggatan 24
112 26
Stockholm

Hos oss på Medisera kan du enkelt och snabbt utföra en hälsokontroll via blodprov på Kungsholmen i Stockholm. Hälsokontrollen beställs här på Medisera.se och blodprovstagning sker drop-in. Vi erbjuder provtagningsställen över hela Sverige, du väljer den plats som passar dig bäst när du beställer.

Blodvärden ställs mot referensvärden

Vårt erbjudande innebär att hälsokontrollen utförs via blodprov, den inkluderar inte en fysisk undersökning av läkare. Dina blodvärden ställs mot referensvärden och eventuella avvikande värden kommenteras av läkare. För att se dina provresultat samt läkarkommentar loggar du in via BankID i “Min Journal” som du kommer åt på Medisera.se. Det tar två till sex dagar för resultaten att bli klara.

Vilka blodprov kan du ta på Kungsholmen?

Alla blodprover vi erbjuder går att ta Unilabs på Kungsholmen. Medisera har hälsokontroller som passar många, till exempel om du vill undersöka kolesterolvärden, sköldkörteln eller eventuell vitaminbrist. Vi har även omfattande hälsokontroller som ger dig en överblick kring flera olika hälsoområden.

Hälsokontroll Stor är vårt mest populära blodprov.

Välj och beställ den hälsokontroll som passar dig

En hälsokontroll via blodprovstagning på Kungsholmen kan ge nya insikter om dina blodvärden. Om du scrollar längst ner på vår startsida hittar du en uppställning över våra mest omfattande analyser som du kan jämföra. Med hjälp av jämförelselistan kan du välja den hälsokontroll som passar dig bäst. Du är självklart välkommen att höra av dig till oss om du har frågor eller önskar rådgivning.

Välj och beställ hälsokontroll

Vad ingår i hälsokontrollen?

Innehållet redovisas detaljerat på produktsidorna som du kommer åt här “Våra hälsokontroller”. Observera att vi tillhandahåller hälsokontrollen genom blodprovstagning, inte en fysisk undersökning som utförs av läkare. E-remissen ingår alltid, liksom blodprovstagningen på valt provtagningsställe, samt resultat och läkarkommentar.

Vad kostar en blodprovstagning på Kungsholmen?

Hälsokontrollens pris beror på vad du vill undersöka. De mest omfattande analyserna kostar över 1000 kronor, medan de mindre enstaka analyserna kostar från några hundralappar. Hela processen från beställning till leverans av provsvar och läkarkommentar är snabb, smidig och enkel.

Hur går blodprovstagningen till?

Du behöver inte boka tid i förväg när du skall ta blodprov på Kungsholmen, drop-in gäller på alla provtagningsställen som vi samarbetar med i Stockholm. Provtagningen utförs av utbildad personal och din remiss finns registrerad digitalt hos valt provtagningsställe.

Information inför din blodprovstagning

  • Ta med dig giltig legitimation till provtagningsstället.
  • Utför om möjligt blodprovstagningen innan klockan 10.00, detta för att vissa blodmarkörers nivåer förändras under dagen.
  • Undvik träning innan din blodprovstagning. Vila i 10-15 minuter innan du utför blodprovet.
  • Ät inte fet mat eller drick alkohol dagen innan blodprovstagning.
  • Drick och ät inte 12 timmar före du utför blodprovet. Du kan däremot dricka vatten, kaffe och te utan tillsatt socker och mjölk.
  • Kontrollera att inte eventuella mediciner eller kosttillskott påverkar provresultatet.

Blodprovstagning för företag på Kungsholmen

Företag har möjlighet att erbjuda sina anställda hälsokontroll via blodprovstagning hos Medisera. Våra hälsokontroller ger anställda ett smidigt sätt att få mer information om sina blodvärden och undersöka om de är i riskzon för sjukdomar. Provresultaten är privata och det är endast medarbetaren själv som kan se sina blodvärden samt läkarkommentar. Är du intresserad av att erbjuda dina anställda företagshälsovård hos Medisera ber vi dig kontakta oss för offert.

Privat blodprovstagning på Kungsholmen

Möjligheten för blodprovstagning är begränsad inom vården eftersom hälsokontroller inte ingår i det offentligt finansierade hälso- och sjukvårdssystemet. När du beställer en hälsokontroll via blodprovstagning privat går en e-remiss ut till det provtagningsställe som valts på Kungsholmen. Remissen är efter beställning giltig i tre månader. Om du önskar, kan du utföra din hälsokontroll via blodprovstagning direkt efter beställning.

Välj och beställ hälsokontroll