Varför hälsokontroll?

Den allra viktigaste anledningen till att göra en hälsokontroll är, enligt vår mening, att du bara lever en gång. Ditt liv och din livskvalitet är oerhört viktig. Ta hand om dig själv och din hälsa. Inte bara för din egen skull utan även för dina nära och kära.

Följ dina blodvärden över tid

Utöver detta finns det många anledningar till att kontrollera sin hälsa i en hälsokontroll, eller i flera hälsokontroller över tid. Det kan till exempel handla om att du vill följa upp dina blodvärden under en period eller att du vill undersöka om din livsstil medför hälsorisker eller ovanliga värden. Du kanske vet med dig att din kost inte är den mest hälsosamma. Med vår hjälp kan du genom en hälsokontroll få reda på hur kroppen egentligen mår och hur dina olika värden ser ut. Att tidigt kunna utreda ifall något är fel kan göra stor skillnad. Ju tidigare du får reda på att något inte står rätt till, desto snabbare kan du åtgärda det.

Se alla hälsokontroller Medisera erbjuder.

Förbättra din träning och prestation

Förutom att du kan ta reda på ifall du löper risk för vissa framtida besvär kan du även använda våra hälsokontroller för att få hjälp med din träning och din prestation. Genom oss kan du snabbt få information om vilka mineraler och ämnen som du behöver mer eller mindre av. Perfekt för dig som vill optimera din kost för att alltid kunna prestera på topp.

Onormalt hängig och trött?

Känner du dig onormalt hängig och trött? Det kan bero på att din kost inte är tillräckligt balanserad, eller att du har brist på en eller flera viktiga ämnen. Vi hjälper dig tolka dina blodvärden så att du kan förstå vad det är som händer i din kropp.

Beställ Hälsokontroll Stor här

Texterna under kunskapsbanken skall betraktas som populärvetenskapliga och skall ej ses som vetenskapligt säkerställda avseende råd eller rekommendationer. Medisera kan inte garantera att texterna baseras på den allra senaste forskningen.