Hälsokontroll & hälsoundersökning i Västerås

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Encias provtagning, Västerås

Källgatan 10

722 11 Västerås

Öppettider

  • Du behöver boka tid för provtagning. Tidsbokning sker via följande länk "tidsbokning Västerås" som också skickas i bekräftelsemail efter beställning.
  • Om du inte avbokar eller ombokar senast 24 timmar innan din bokade tid, utan endast uteblir från besöket, kommer Medisera ta ut en avgift från dig i efterhand.
Se vägbeskrivning

Kontrollera din hälsa i Västerås

En hälsokontroll i Västerås via blodprov beställs enkelt på medisera.se innan provtagning på Encias klinik. Adressen är:

Källgatan 10
722 11
Västerås

När du ankommer till Västerås Centralstation tar det ungefär tio minuter att gå till kliniken på Källgatan 10. De som ankommer med bil kör enkelt till provtagningsstället via Västra Ringvägen och finner goda parkeringsmöjligheter i närheten.

Du behöver boka tid efter beställningen. Remissen skickas automatiskt och resultaten presenteras inom 2 till 6 dagar i din egen journal online som du loggar in på via BankID.

Hälsokontroller du kan göra i Västerås

Medisera erbjuder ett stort utbud av olika hälsokontroller via blodprov i Västerås som gör att du både kan undersöka mer specifika aspekter av din hälsa eller en bredare bild av ditt mående. Det går att analysera sköldkörtel, lever- och njurfunktion, vitaminer och mineraler, allergi, ledbesvär, prostata och mycket mer. Du hittar alla blodprov här.  Det populäraste testet är Hälsokontroll stor som innehåller 35 blodmarkörer. Kvinnor kan också göra test som rör graviditet, fertilitet och klimakterium.

Vad kostar det?

Det beror på vad du vill undersöka. Priserna varierar från paket till paket, så det går tyvärr inte att säga ett specifikt pris. De populäraste testerna kostar ca 1 400 kronor om du vill ha en mer omfattande hälsokontroll. De specifika blodproven kostar mindre.

Så går det till

Att göra hälsokontrollen i Västerås är inte tidsödande, allt du behöver göra är att uppsöka Encias klinik där utbildad personal väntar på dig, så att hen kan ta blodprovet via ett stick i armen. Läs instruktionerna som skickas till dig i samband med beställning. Du behöver också ta med legitimation.

Enkelt att beställa hälsoundersökning

Det är enkelt att beställa hälsoundersökningen på medisera.se. Du kan betala med kort eller Swish. I samband med beställning skickas remissen elektoniskt till provtagningsstället. Efter provtagning loggar du in på Min Journal som du kommer åt via medisera.se där du kan se resultat och läkarkommentar. Det enda du behöver göra i praktiken är att beställa blodprovet, boka en tid, infinna dig på kliniken för provtagning, och ta del av resultatet.

Positiva livsstilsförändringar

Vår förhoppning är att hälsoundersökningen kan bidra till positiva livsstilsförändringar.

Välj och beställ hälsokontroll