Hälsokontroll i Örebro

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Encias provtagning, Örebro

Drottninggatan 38

70222 Örebro

Öppettider

  • Du behöver boka tid för provtagning. Tidsbokning sker via följande länk "tidsbokning Örebro" som också skickas i bekräftelsemail efter beställning.
Se vägbeskrivning

Du finns möjlighet att beställa en hälsokontroll via blodprov och boka tid för provtagningen i Örebro på en av Encias kliniker.

Vad ingår i Mediseras hälsokontroll?

Mediseras hälsokontroller bygger på analys av en eller flera blodmarkörer för att kartlägga kroppens hälsotillstånd. Beroende på vad du är intresserad av att veta mer om, finns olika hälsokontroller att välja bland. Det finns t.ex. hälsokontroller som riktar in sig på östrogen, samt fertilitet och ledvärksproblematik. Du har också möjlighet att välja mer övergripande tester som ger en komplett översyn av kroppens halter av vitaminer, mineraler samt förekomsten av kolesterol, trombocyter och inflammation.

Var i Örebro tar jag blodprovet?

Encias klinik ligger på Drottninggatan 38 i Örebro. Det tar ungefär en kvart att gå från stationen.

Vad kostar hälsokontrollen?

Kostnaden varierar beroende på vilken hälsokontroll du vill göra mellan ett par hundra kronor upp till några tusen. Du hittar alla tester och priser här.

Det är enkelt att beställa

Det är enkelt att beställa en hälsokontroll via blodprov på medisera.se. Välj det test du vill göra och beställ i kassan. Resmissen skickas automatiskt till det provtagningsställe du väljer. Instruktioner om vad du behöver tänka på skickas i bekräftelsmailet.

Så går hälsokontrollen till

Hälsokontrollen kräver inga större förberedelser mer än att du helst bör ta blodprovet på morgonen, vara fastande samt inte ha brukat tobak eller alkohol innan besöket (gäller inte alla test). Ta med legitimation och följ sjuksköterskans anvisningar. Personalen är mån om din trivsel. Besöket går vanligtvis snabbt och du får resultaten inom 2 till 6 dagar.

Kan jag göra hälsokontrollen var som helst?

Du kan ta blodprovet på de provtagningsställen som är kopplade till det labb som remissen ursprungligen skickades till. Lades beställningen t.ex. mot ett SYNLAB provtagningsställe går det bra att ta blodprovet på vilket provtagningsställe som helst, så länge det hör till SYNLAB.

Välj och beställ hälsokontroll