Hälsokontroll & hälsoundersökning i Örebro

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Encias provtagning, Örebro

Drottninggatan 38

70222 Örebro

Öppettider

  • Du behöver boka tid för provtagning. Tidsbokning sker via följande länk "tidsbokning Örebro" som också skickas i bekräftelsemail efter beställning.
  • Om du inte avbokar eller ombokar senast 24 timmar innan din bokade tid, utan endast uteblir från besöket, kommer Medisera ta ut en avgift från dig i efterhand.
Se vägbeskrivning

Kontrollera din hälsa i Örebro län

Du kan nu beställa en hälsokontroll via blodprov hos Medisera och boka tid för provtagningen i Örebro på en av Encias kliniker. Adressen är:

Encia Örebro

Drottninggatan 38
702 22
Örebro

Så går hälsokontrollen till i Örebro

Hälsokontrollen i Örebro kräver inga större förberedelser mer än att du helst bör ta blodprovet på morgonen, vara fastande samt inte ha brukat tobak eller alkohol innan besöket (gäller inte alla test). Ta med legitimation och följ personalens anvisningar. Personalen är mån om din trivsel. Besöket går vanligtvis snabbt och du får resultaten inom 2 till 6 dagar.

Vad kostar hälsokontrollen?

Kostnaden för en hälsokontroll i Örebro varierar beroende på vilken hälsokontroll du vill göra mellan 200 sek upp till 3 000 sek. Du hittar alla tester och priser här.

Enkelt att beställa

Det är enkelt att beställa en hälsokontroll via blodprov på medisera.se. Välj det test du vill göra och beställ i kassan. Remissen skickas automatiskt till det provtagningsställe du väljer. Instruktioner om vad du behöver tänka på skickas i bekräftelsmailet.

Vad ingår i Mediseras hälsokontroll?

Mediseras hälsokontroller bygger på analys av en eller flera blodmarkörer för att kartlägga kroppens hälsotillstånd. Beroende på vad du är intresserad av att veta mer om, finns olika hälsokontroller i Örebro att välja bland. Det finns t.ex. hälsokontroller som riktar in sig på östrogen, samt fertilitet och ledvärksproblematik. Du har också möjlighet att välja mer övergripande tester som ger en komplett översyn av kroppens halter av vitaminer, mineraler samt förekomsten av kolesterol, trombocyter och inflammation.

Hälsokontroll Stor är vår mest populära hälsokontroll.

Kan jag göra hälsoundersökningen var som helst?

Du kan ta blodprovet för hälsoundersökningen i Örebro på Encia. Har du valt Örebro i kassan men vill göra hälsoundersökningen på ett annat ställe är de provtagningsställen som är kopplade till det labb som remissen ursprungligen skickades till möjliga. Lades beställningen t.ex. mot ett SYNLAB provtagningsställe går det bra att ta blodprovet på vilket SYNLAB provtagningsställe som helst i Sverige.

Välj och beställ hälsokontroll