Ta blodprov i Nynäshamn

Så här tar du blodprov i Nynäshamn

Du beställer din hälsokontroll på Mediseras hemsida. Remissen skickas då till det provtagningsställe du valt. Du går sedan och lämnar ditt blodprov drop-in enligt instruktionerna du får vid beställningen. Öppettiderna varierar från provtagningsställe till provtagningsställe. Resultaten visas inom 2-6 dagar inne på din profil och ger dig en översiktlig och tydlig bild över dina värden. Du loggar in med BankID och kan därför vara säker på att ingen annan får ta del av informationen. En legitimerad läkare ger sitt utlåtande om resultaten och ringer upp om de är gravt avvikande.

För dig som är intresserad av att göra regelbundna uppföljningar erbjuder Medisera en årlig prenumeration till rabatterat pris.

Var tar jag blodprov i Nynäshamn?

För att ta blodprov i Nynäshamn besöker du Karolinska Universitetssjukhuset på Idunvägen 1  för att lämna ett venöst blodprov. Det är drop-in som gäller, du behöver inte boka en tid. Hör gärna av dig till oss om du har ytterligare frågor om vår hälsokontroll. Boka enkelt på nätet redan idag.