Hälsokontroll & hälsoundersökning i Nynäshamn

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Karolinska Universitetssjukhuset, Nynäshamn

Idunvägen 1

149 31 Nynäshamn

Öppettider

  • Mån-tors: kl. 07:30-15:30
  • Fre: kl. 07:30-13:45
  • Välkommen att ta blodprovet drop-in under öppettiderna.
Se vägbeskrivning

Kontrollera din hälsa i Nynäshamn i Södermanland

Vill du göra din hälsokontroll via blodprov i Nynäshamn är du välkommen att beställa blodprov på Medisera.se. Provtagningsstället har drop-in varför du inte behöver boka tid. Adressen är:

Laboratoriet i Nynäshamn, Karolinska Universitetssjukhuset

Idunvägen 1
149 31
Nynäshamn

Hälsokontroller du kan göra i Nynäshamn

Välj och beställ den kontroll som passar dig här på Medisera.se. Alla hälsokontroller som vi erbjuder kan du enkelt lämna blod för hos det provtagningsställe som vi samarbetar med i Nynäshamn.

I vår mest populära hälsokontroll Hälsokontroll Stor ingår 35 blodmarkörer. Den stora hälsokontrollen ger en övergripande bild av dina blodvärden då den undersöker värden relaterade till bl.a. sköldkörteln, testosteronnivåer, hjärtsjukdom, njur- och leverfunktionen, vitaminer & mineraler samt diabetes.

Den årliga varianten Årlig Hälsokontroll Stor ger, utöver en rabatt på 200 sek på Hälsokontroll Stor, även 20% rabatt på alla kompletterande tester.

Medisera erbjuder olika paket beroende på vad du vill ha svar på. Blodprovet lämnas in för analys utifrån de markörer som du själv väljer. Det kan vara allt från sköldkörtel och diabetes till kolesterolvärden. Medisera erbjuder olika paketlösningar där du kan välja mellan 1 och upp till ett 40-tal olika hälsomarkörer.

Du kan även testa mer specifika värden för t.ex. binjurar, sköldkörtel, njurar och lever. Det går också att mäta halten kortisol i kroppen som är kopplat till stress och utmattning. För män finns det ett paket med ett så kallat PSA-prov som syftar till att undersöka blodanalys avseende prostatan. Du kan även välja att mäta testosteronnivåerna som minskar naturligt med åldern.

Hälsoundersökning i Nynäshamn

Mediseras undersökningar är tillgängliga för alla med svenskt medborgarskap som är över 18 år. Det finns möjlighet att välja en paketlösning som passar just ditt fysiska tillstånd eller ålder. Om du väljer någon av de vanliga hälsokontrollerna Bas, Mellan och Stor analyseras blodmarkörerna enligt uppsatta kriterier. Som privatperson kan du beställa blodprover från Medisera utan att först besöka en läkare. I olika faser i livet riskerar vi att drabbas av diverse fysiska besvär. Det kan vara allt från hormonförändringar i samband med graviditet till reumatisk värk.

Medisera eller vårdcentralen?

Mediseras hälsokontroller i Nynäshamn är likställd med vårdcentralens prover, dock behöver du varken en speciell remiss eller tidsbokning för att genomföra den. Det passar dig som vill ha snabba svar och gå och ta blodprovet drop-in. Leveranstiden är 2-6 vardagar och beställningen sker online.

Välj och beställ hälsokontroll