Hälsoundersökning i Stockholm

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Unilabs Drottninggatan närlaboratorium – stängt från och med 2023-04-28

Drottninggatan 68

111 21 Stockholm

Öppettider

  • Unilabs Drottninggatan har stängt från och med 2023-04-28.
  • Unilabs Drottninggatan har stängt från och med 2023-04-28.
Se vägbeskrivning

Undersök hälsan på Drottninggatan

Vill du göra hälsoundersökningen på Drottninggatan i centrala Stockholm är du välkommen till oss. Samtliga våra provtagningsställen har drop-in tider varför du kan ta blodprovet direkt efter beställning. Adressen till Drottninggatan är:

Unilabs Drottninggatan närlaboratorium

Drottninggatan 68, 111 21 Stockholm

Vi erbjuder fler än 80 provtagningsställen i Stockholm där du kan utföra din hälsoundersökning via blodproet. Vi samarbetar med flera aktörer, bland annat Unilabs på Drottninggatan i Stockholm.

Unilabs Drottninggatan närlaboratorium har stängt verksamheten permanent från och med
2023-05-01. Sista dag för provtagning är 2023-04-28. Vi hänvisar dig till Unilabs Hötorget närlaboratorium.

Hälsoundersökningar du kan göra i Stockholm

Du väljer och beställer den hälsoundersökning som passar dig här på Medisera.se. För dig som vill undersöka specifika värden på grund av sjukdomssymptom eller vill ta reda på dina värden utifrån prestation finns flera enskilda hälsoundersökningar att välja mellan. Du kan till exempel undersöka vitaminbrist, allergi eller prestation.

Vi erbjuder även flera omfattande hälsoundersökningar för dig som vill få en bred överblick över ditt hälsotillstånd där du får kunskap kring, hjärta, njurar, lever med mera. Samtliga hälsoundersökningar som vi erbjuder kan du lämna blodprov för hos alla de provtagningsställen som vi samarbetar med i Stockholm.

Välj och beställ hälsoundersökning

Provtagning

Provtagningen utförs av utbildad personal på Unilabs, om du väljer att utföra din hälsoundersökning på Drottninggatan i Stockholm. Efter att du tagit ditt blodprov kommer ditt resultat finnas tillgängligt inom 2-6 arbetsdagar på Medisera.se. Du kommer även få en läkarkommentar tillsammans med dina provsvar. Vid gravt avvikande värden kommer en av våra läkare ringa dig. Du loggar tryggt och säkert in med BankID på “Min Journal” inne på Medisera.se.

Om du vill ha vidare rådgivning kring vilken hälsoundersökning som passar dig är du välkommen att skicka ett meddelande. Minuter efter din beställning är du välkommen att ta ditt blodprov. Kom ihåg att ta med legitimation samt att många hälsoundersökningar kräver att du ska fasta minst 12 timmar innan provtagning.

Varför hälsoundersökning i Stockholm?

Genom en hälsoundersökning får du kunskap om dina blodvärden och kan enklare påverka dina förutsättningar för ett friskare liv. Du behöver inte må dåligt eller uppleva några symtom för att göra en hälsoundersökning.

Att göra en hälsoundersökning i Stockholm och undersöka dina blodvärden kan bekräfta att du är precis så frisk som du känner dig. Med vår hjälp får du reda på dina värden och vi hjälper dig att tolka dem. Att tidigt kunna utreda ifall något avviker kan göra skillnad för hälsan. Ju tidigare du får reda på att något inte står rätt till, desto snabbare kan du åtgärda det. Förutom att du kan ta reda på ifall du löper risk för vissa framtida besvär kan du även använda vår hälsoundersökning för att få hjälp med din träning och din prestation. En hälsoundersökning i Stockholm kan vara första steget mot en förändrad livsstil och ett hälsosammare liv.

Hälsoundersökningar för män och kvinnor

Vi erbjuder utöver våra allmäna hälsoundersökningar via blodprov även kontroller som riktar sig specifikt till män och kvinnor.

Våra hälsoundersökningar för kvinnor innefattar bland annat klimakterietest, graviditetstest, fertilitetstest med äggstatus, hälsoundersökning med fertilitetsprofil, progesterontest, östrogentest, AMH-prov och sköldkörteltest. Du kan läsa mer om våra hälsoundersökningar för kvinnor här.

Hälsoundersökningarna som finns för män inkluderar testosterontest samt PSA-test för prostata. Du kan läsa mer om våra hälsoundersökningar för män här.

Hälsoundersökningar för privatpersoner och företag

Företag har möjlighet att erbjuda sina anställda hälsoundersökning i Stockholm via Medisera som en del av sin företagshälsovård. Mediseras hälsoundersökningar i Stockholm ger medarbetare ett smidigt sätt att få kunskap om sina blodvärden och möjlighet att undersöka om de är i riskzon för sjukdomar. Alla provresultat är privata och det är endast medarbetaren själv som kan komma åt och se sina blodvärden samt kommentar från läkare. För att få en offert kan du som arbetsgivare kontakta Medisera via telefon på 0722-150 261 eller via mail.

Valmöjligheten för privata hälsoundersökningar är begränsad inom vården, då hälsoundersökningar inte omfattas av det offentligt finansierade hälso- och sjukvårdssystemet. Vårdcentraler utför endast blodprov vid misstanke om sjukdom eller vid symtom. Du som privatperson kan på egen hand beställa en hälsoundersökning hos oss online för att kontrollera exempelvis vitaminbrist, njur- och leverfunktion, sköldkörtelrubbning och diabetes.

Välkommen till Medisera

Medisera erbjuder inte bara provtagningsställen i Stockholm, utan över hela Sverige. Välkommen att beställa din hälsoundersökning hos oss på Medisera, för att därefter ta ditt blodprov på Drottninggatan i Stockholm. Om du önskar att ta ditt blodprov på ett annat provtagningsställe finns det många fler alternativ. Du hittar alla våra provtagningsställen högst upp i vår meny på Medisera.se.

Varför Medisera?

Om vi skulle sammanfatta varför du ska välja just Medisera med tre ord så är det dessa – enkelt, säkert och prisvärt.

Det ska vara enkelt att ta reda på hur kroppen mår och det är också det som är vår mission. Vår vision är att göra hälsoundersökningar lättillgängliga för alla digitalt. Vi har provtagningsställen över stora delar av Sverige och du kan ta ditt blodprov minuter efter beställning. Alla våra provtagningar håller en hög klinisk standard där hälsoundersökningen utförs av en sköterska.

Välj och beställ hälsokontroll