Kontakta oss

Vi kan för närvarande inte svara i telefonen på grund av hög arbetsbelastning. Vänligen skicka en e-post istället för att ringa. Räkna med att det kan ta 2-3 dagar att få svar på generella frågor, gäller det en beställning svarar vi så snart vi kan.

Kan provtagningsstället inte hitta din remiss? Vänligen skicka ett SMS till 0722-150 261 och ange ditt namn, ordernummer och att det är detta ditt ärende gäller.

För att kunna ta blodprov hos oss måste du ha fyllt 18 år och ha ett komplett svenskt personnummer. Detta innebär att vi ej kan erbjuda blodprover till barn och utländska medborgare som saknar svenskt personnummer eller som har ett tillfälligt svenskt personnummer.

Vi kan tyvärr inte heller erbjuda friskhets-/ hälsointyg i samband med visumansökan, studier, arbete eller försäkringsärenden.

Vanliga frågor:

Skriver ni intyg? Svar: Nej, tyvärr inte.

Jag har beställt flera hälsokontroller, men bara fått svar på en. Svar: Kontrollerna kan ta olika lång tid att analysera på laboratoriet.

Hur lång tid tar det innan jag får mitt resultat? Svar: Det tar 2-6 vardagar. Du får ett meddelande från oss när du kan ta del av ditt resultat.

013-150 261 info@medisera.se Lodgatan 18
587 39 Linköping

Vill du veta mer eller har du frågor till oss?


Besök oss här