Kontakta oss

Välkommen till Medisera

Vi nås enklast på e-post. Räkna med att det kan ta 1-3 dagar att få svar på generella frågor, gäller det en beställning svarar vi så snart vi kan.

För att kunna ta blodprov hos oss måste du ha fyllt 18 år och ha ett komplett svenskt personnummer. Detta innebär att vi ej kan erbjuda blodprover till barn och utländska medborgare som saknar svenskt personnummer eller som har ett tillfälligt svenskt personnummer. Vi kan tyvärr inte heller erbjuda intyg i samband med resor, visumansökan, studier, arbete eller försäkringsärenden.

Kan provtagningsstället inte hitta din remiss?

Om det var längre än 3 månader sedan du lade din beställning har din remiss förfallit och kan inte längre provtas.

Är du på rätt provtagningsställe? Om du inte är på det provtagningsställe som du angav vid beställningen kan detta vara anledningen till att de ej hittar din remiss.

Annars kontakta oss enligt nedan:

Skicka en e-post till: info@medisera.se

Ange ditt namn och ordernummer samt att det gäller en remiss som inte kan hittas på provtagningsstället. Vi återkommer så snart vi kan. 

Telefontider

Vi har telefontid måndag, tisdag och torsdag kl. 9-13. Då du ringer in till en växel behöver du inte lämna ditt telefonnummer, det registreras automatiskt under öppettiderna. Vi ringer upp dig så snart vi har möjlighet. Röda dagar är växeln stängd. Välkommen!

Öppettider provtagning sommar 2024

Se här för aktuella öppettider och eventuella förändringar under sommaren 2024.

013-150 261 info@medisera.se Lodgatan 18
587 39 Linköping

    Vill du veta mer eller har du frågor till oss?


    Besök oss här