Hälsoundersökning i Täby

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Karolinska Universitetslaboratoriet, Täby Kyrkby

Hagmovägen 1

187 74 Täby

Öppettider

  • Mån-tors: kl. 08:00-15:30
  • Fre: kl. 08:00-12:00
  • Välkommen att ta blodprovet drop-in under öppettiderna.
Se vägbeskrivning

Undersök hälsan i Täby

Vill du ta blodprovet för hälsoundersökningen i Täby har vi flera provtagningsställen du kan välja bland. Samtliga har drop-in så du behöver inte boka en tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning. Adressen till Täby Kyrkby är:

Karolinska Universitetslaboratoriet, Täby Kyrkby

Hagmovägen 1
187 74 Täby

Hos oss på Medisera.se kan du enkelt och snabbt utföra en hälsoundersökning via blodprov i Täby. Du beställer här på Medisera.se, och provtagning via blodprov tas drop-in på det provtagningsställe du väljer när du beställer.

Vårt erbjudande innebär dock att kontrollen enbart utförs via blodprov, den inkluderar inte en fysisk undersökning av läkare. Dina blodvärden ställs mot referensvärden och eventuella höga/låga värden kommenteras av läkare i “Min Journal” som du kommer åt via Bank-ID på Medisera.se när provsvar och läkarkommentar är klara. Det tar två till sex dagar för provsvaren från vald hälsoundersökning att bli klara.

Hälsoundersökningar du kan göra i Täby

Via Medisera.se kan du idag beställa och utföra många olika hälsoundersökningar via blodprov i Täby. Vi erbjuder omfattande undersökningar för dig som vill ta ett större grepp om din hälsa och dina blodvärden, och mindre omfattande analyser samt enstaka analyser för dig som vet vad du vill undersöka eller som först vill testa. Samtliga hälsoundersökningar som du finner om du klickar på länken nedan kan du utföra i Täby.

Välj och beställ hälsokontroll

Jämför, välj och beställ

Om du går till startsidan på Medisera.se och scrollar ner på sidan hittar du en jämförelse av vad som ingår i våra omfattande analyser. Denna jämförelse är till för att hjälpa dig att välja och beställa den hälsoundersökning via blodprov som passar dig bäst. Om du har frågor är du välkommen att höra av dig till oss.

Vad kostar det?

Hälsoundersökningarna i Täby kostar från några hundralappar till några tusenlappar beroende på hur många och vilka blodmarkörer du vill testa. De läkarkommenterade provsvaren som du tar del av genom att logga in på “Min Journal” via Bank-ID på Medisera.se är självklart inkluderade i priset.

Vad ingår?

Innehållet redovisas detaljerat på produktsidorna som du kommer åt om du klickar på “Våra hälsokontroller” i huvudmenyn. Observera att vi tillhandahåller hälsoundersökning via blodprov i Täby, och inte en fysisk undersökning som utförs av läkare. E-remissen ingår alltid, liksom provtagningen på valt provtagningsställe, samt inlogg via Bank-ID till “Min Journal” som du alltid kommer åt på Medisera.se.

Hur går provtagningen till?

Du behöver inte boka en tid i förväg när du skall utföra provtagningen i Täby. Drop-in gäller på alla de provtagningsställen som vi samarbetar med i Stockholmsområdet. Provtagningen utförs av sköterska och det enda du behöver ta med dig till är giltig legitimation.

Mediseras tester uppskattas av många, om det är den bästa hälsoundersökningen via blodprov låter vi vara osagt. Medisera konkurrerar med många aktörer som erbjuder hälsoundersökning i Täby, men det är inte många som erbjuder en tjänst där de flesta moment hanteras digitalt.

Hälsokontroll Stor i Täby

Mediseras mer omfattande och mest populära kontroll via blodprov finns i tre varianter; Stor, Mellan och Bas. I Hälsokontroll stor analyseras 35 st blodvärden som t.ex. kan indikera vitaminbrist, högt blodsocker eller höga kolesterolvärden.

Privat hälsoundersökning via blodprov i Täby

En e-remiss går ut till det provtagningsställe som valts i Täby vid beställning via våra system, varför du inte behöver gå till vårdcentral för att den vägen få remiss först. Detta innebär att du numera kan utföra en privat hälsoundersökningen i Täby via Medisera.se. Snabbt, enkelt och smidigt. Välkommen att beställa en privat kontroll idag.

Välj och beställ hälsokontroll