Hälsoundersökning Täby - Täby Kyrkby, Karolinska Universitetslaboratoriet

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Karolinska Universitetslaboratoriet, Täby Kyrkby

Hagmovägen 1

187 74 Täby

Öppettider

  • Måndag - Torsdag: 08:00 - 15:30
  • Fredag: 08:00 - 12:00
  • Lunchstängt ca 12.00-13.00. Provtagning ej möjlig på fredagar efter kl. 12 samt dag före röd dag.
Se vägbeskrivning

Våra provtagningsställen norr om Stockholm

Norr om Stockholm har vi fler än 20 provtagningsställen, vill du göra din hälsoundersökning i Täby har vi tre provtagningsställen du kan välja bland. Samtliga har dropin-tider så du behöver inte boka en tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning.

Karolinska Universitetslaboratoriet, Täby Kyrkby

Hagmovägen 1
187 74 Täby

Karolinska Universitetslaboratoriet, Täby sjukhus

Esplanaden 9 plan 4
183 34 Täby

SYNLAB Medilab Husläkarmottagningen, Täby Centrum

Biblioteksgången 5
183 70 Täby

Hälsoundersökning via blodprov och provtagning i Täby

Hos oss på Medisera.se kan du enkelt och snabbt utföra en hälsoundersökning via blodprov i Täby. Hälsoundersökningen beställs här på Medisera.se, och provtagning via blodprov tas drop-in på det provtagningsställe du väljer när du beställer hälsoundersökningen. Vårt erbjudande innebär dock att kontrollen enbart utförs via blodprov, den inkluderar inte en fysisk undersökning av läkare. Dina blodvärden ställs mot referensvärden och eventuella höga/låga värden kommenteras av läkare i “Min Journal” som du kommer åt via Bank-ID på Medisera.se när provsvar och läkarkommentar är klara. Det tar två till sex dagar för provsvaren från vald hälsoundersökning att bli klara.

Vilka hälsoundersökningar via blodprov kan du göra i Täby?

Via Medisera.se kan du idag beställa och utföra många olika hälsoundersökningar via blodprov. Vi erbjuder omfattande hälsoundersökningar för dig som vill ta ett större grepp om din hälsa och dina blodvärden, och mindre omfattande analyser samt enstaka analyser för dig som vet vad du vill undersöka eller som först vill testa. Samtliga hälsoundersökningar som du finner om du klickar på länken nedan kan du utföra i Täby.

Välj och beställ hälsokontroll

Välj och beställ den hälsoundersökning som passar bäst

Om du går till startsidan på Medisera.se och scrollar ner på sidan hittar du en jämförelse av vad som ingår i våra omfattande analyser. Denna jämförelse är till för att hjälpa dig att välja och beställa den hälsoundersökning via blodprov som passar dig bäst. Om du har frågor tveka inte att höra av dig till oss.

Vad kostar hälsoundersökningen via blodprov?

Hälsoundersökningarna via blodprov på Medisera.se kostar från några hundralappar till några tusenlappar beroende på hur många och vilka blodmarkörer du vill testa. De läkarkommenterade provsvaren som du tar del av genom att logga in på “Min Journal” via Bank-ID på Medisera.se är självklart inkluderade i hälsoundersökningens pris.

Vad ingår i hälsoundersökningen via blodprov?

Hälsoundersökningens innehåll redovisas detaljerat på produktsidorna som du kommer åt om du klickar på “Våra hälsokontroller” i huvudmenyn. Observera att vi tillhandahåller hälsoundersökning via blodprov, och inte en fysisk undersökning som utförs av läkare. E-remissen ingår alltid, liksom provtagningen på valt provtagningsställe, samt inlogg via Bank-ID till “Min Journal” som du alltid kommer åt på Medisera.se.

Hur går provtagningen till när du gör din hälsoundersökning i Täby?

Du behöver aldrig boka en tid i förväg när du skall utföra provtagningen via blodprov i Täby. Drop-in gäller på alla de provtagningsställen som vi samarbetar med. Provtagningen utförs av sköterska och det enda du behöver ta med dig till hälsoundersökningen via blodprov är giltig legitimation.

Bästa hälsoundersökningen via blodprov?

Mediseras hälsotester uppskattas av många, om det är den bästa hälsoundersökningen via blodprov låter vi vara osagt. Medisera konkurrerar med många aktörer som erbjuder hälsokontroll i Täby, men det är inte många som erbjuder en tjänst där de flesta moment hanteras online.

Stor hälsokontroll

Mediseras mer omfattande hälsoundersökning via blodprov finns i tre varianter, stor, mellan och bas. I den stora kontrolleras 34 st blodvärden som t.ex. kan indikera vitaminbrist, högt blodsocker eller höga kolesterolvärden.

Privat hälsoundersökning via blodprov i Täby

En e-remiss går ut till det provtagningsställe som valts i Täby vid beställning via våra system, varför du inte behöver gå till vårdcentral för att den vägen få remiss till hälsoundersökning via blodprov. Detta innebär att du numera kan utföra en privat hälsoundersökning via Medisera.se. Snabbt, enkelt och smidigt. Välkommen att beställa en privat hälsoundersökning idag.

Välj och beställ hälsokontroll