Hälsokontroll Täby - Karolinska Universitetslaboratoriet, Täby sjukhus

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Karolinska Universitetslaboratoriet, Täby sjukhus

Esplanaden 9 plan 4

183 34 Täby

Öppettider

  • Måndag - Torsdag: 07:30 - 16:00
  • Fredag: 07:30 - 12:00
  • Provtagning ej möjlig på fredagar efter kl. 12 samt dag före röd dag.
Se vägbeskrivning

Våra provtagningsställen norr om Stockholm

Norr om Stockholm har vi fler än 20 provtagningsställen du kan välja bland. Vill du göra din hälsokontroll i Täby har vi 3 provtagningsställen du kan välja bland. Samtliga har dropin-tider så du behöver inte boka en tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning.

Karolinska Universitetslaboratoriet, Täby sjukhus

Esplanaden 9 plan 4
183 34 Täby

SYNLAB Medilab Husläkarmottagningen, Täby Centrum

Biblioteksgången 5
183 70 Täby

Karolinska Universitetslaboratoriet, Täby Kyrkby

Hagmovägen 1
187 74 Täby

Hälsokontroll i Täby

Täby kommun ligger i Uppland och har Östersjön och Stora Värtan i öster. Kommunen ligger på gränsen i norr åt Vallentuna kommun, i väster åt Sollentuna och Upplands Väsby, i öster åt Österåker, i sydöst åt Vaxholms kommun och i söder Danderyd. 2017 flyttade kommunförvaltningen till Täby centrum från Roslags Näsby där det tidigare låg. Karolinska Universitetslaboratoriet Täby sjukhus, Esplanaden 9 ligger nära Tibble och Täby Centrum. SYNLAB Medilab Husläkarmottagningen Biblioteksgången 5 ligger i Täby centrum och Karolinska Universitetslaboratoriet Hagmovägen 1 ligger i Täby Kyrkby, nära stationen.

Vilka hälsokontroller via blodprov genom Medisera kan du göra i Täby?

Välj och beställ den hälsokontroll som passar dig här på Medisera.se. För dig som vill undersöka specifika värden på grund av sjukdomssymptom eller vill ta reda på dina värden utifrån prestation finns flera enskilda hälsokontroller för till exempel vitaminer eller prestationstest. Vi har också flera omfattande hälsokontroller för dig som vill få en bred överblick och ta reda på så mycket som möjligt om ditt hälsotillstånd. Alla hälsokontroller som vi erbjuder kan du enkelt lämna blodprov för hos alla de provtagningsställen som vi samarbetar med i Täby.

Välj och beställ hälsokontroll

Hur går provtagningen till när du gör din hälsokontroll i Täby?

Provtagningen i Täby sker i samarbete med Karolinska Universitetslaboratoriet och SYNLAB och utförs av en sköterska. Drop-in gäller på samtliga provtagningsställen varför du inte behöver boka tid. Du måste dock ta med giltig legitimation för att kunna genomföra provtagningen. Eftersom en e-remiss går iväg till valt provtagningsställe direkt vid beställning kan du göra provtagningen direkt efter beställning. Resultat av blodprovet kommer därefter att tillgängliggöras inom några dagar tillsammans med läkarkommentar. Du loggar in på ”Min Journal” med Bank-ID för att ta del av provresultatet samt för att skriva ut det om så önskas.

Varför ska jag göra en hälsokontroll i Täby?

Välj och beställ hälsokontroll och ta blodprovet i Täby idag för att ta kontroll över din hälsa och se om det finns något du kan påverka nu direkt för att skapa förutsättningar för ett friskare liv.

Att göra en hälsokontroll och undersöka dina värden kan bekräfta att du är precis så frisk som du känner dig. Med vår hjälp får du reda på dina blodvärden och vi hjälper dig att tolka dem. Att tidigt kunna utreda ifall något är fel kan göra stor skillnad. Ju tidigare du får reda på att något inte står rätt till, desto snabbare kan du åtgärda det. Förutom att du kan ta reda på ifall du löper risk för vissa framtida besvär kan du även använda våra hälsokontroller för att få hjälp med din träning och din prestation. Gör en hälsokontroll i Täby idag!

Erbjuder Medisera bästa hälsokontrollen i Täby?

Medisera erbjuder en uppskattad tjänst för hälsokontroll där många moment hanteras online vilket är smidigt, enkelt och säkert.

Vad ingår i Mediseras stora hälsokontroll?

Mediseras stora hälsokontroll innehåller 34 blodmarkörer, och kan bland annat indikera högt blodsocker, vitamin- och mineralbrist och sköldkörtelrubbning. Du hittar mer information här om Hälsokontroll Stor.

Välkommen till Medisera

Välj och beställ en hälsokontroll på Medisera.se för att därefter ta ditt blodprov på Karolinska Universitetslaboratoriet på Täby sjukhus. Enkelt, smidigt och snabbt. Beroende på vilken hälsokontroll du väljer får du reda på hur dina blodvärden ser ut jämfört med normala värden, så kallade referensvärden.

Du kan till exempel få reda på om du är allergisk, i riskzonen för en livsstilssjukdom såsom diabetes genom kontroll av blodsocker (glukos och långtidsglukos), hjärt- och kärlsjukdom genom kontroll av kolesterol eller om du har en rubbning i sköldkörteln. Baserat på resultatet tar du därefter beslut om hur du fortsätter leva ditt liv. En hälsokontroll i Täby kan vara första steget mot ett längre och hälsosammare liv.

Varför välja Medisera?

Enligt våra kunder är Medisera enkelt, säkert och prisvärt att använda. Det är just detta som är vår mission, att det ska vara enkelt att ta reda på om höga eller låga värden påverkar vårt mående. Vår vision är att göra hälsokontroller, provsvar och läkarkommentar lättillgängliga för så många som möjligt digitalt.

Ytterligare anledningar är att vi har provtagningsställen i stora delar av Sverige och att vi ständigt arbetar för att utöka antalet. Genom samarbete med Karolinska universitetslaboratoriet, SYNLAB och Unilabs kan du ta ditt blodprov i stort sett direkt efter beställning. Medisera fokuserar på kundernas välmående genom att erbjuda hälsokontroller som är relevanta och som ligger i framkant vad gäller forskningen. Enkelhet, säkerhet och prisvärdhet är tre ledord som styr Mediseras verksamhet.

Välj och beställ hälsokontroll