Hälsotest i Solna - Karolinska Universitetslaboratoriet, Solna

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Karolinska Universitetslaboratoriet, Solna

Hannebergsgatan 41

171 68 Solna

Öppettider

  • Måndag - Torsdag: 08:00 - 16:00
  • Fredag: 08:00 - 12:00
  • Provtagning ej möjlig på fredagar efter kl. 12 samt dag före röd dag.
Se vägbeskrivning

Våra provtagningsställen i Solna

Norr om Stockholm har vi fler än 20 provtagningsställen, vill du göra ditt hälsotest i Solna har vi fem provtagningsställen du kan välja bland. Samtliga har dropin-tider så du behöver inte boka en tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning.

Karolinska Universitetslaboratoriet, Solna

Hannebergsgatan 41
171 68 Solna

SYNLAB Medilab Huvudsta

Storgatan 70
171 52 Solna

Karolinska Universitetssjukhuset Solna

Eugeniavägen 3. Huvudentrén, D3:55
171 64 Solna

Karolinska Universitetslaboratoriet Solna – Radiumhemmet

Eugeniavägen 3. Huvudentrén, D3:55
171 64 Solna

SYNLAB Medilab Solna Centrum

Hotellgatan 3, 2 tr
171 45 Solna

Hälsotest via blodprov och provtagning i Solna

Välkommen att utföra ett hälsotest via blodprov i Solna. Du beställer hälsotestet via blodprov här på Medisera.se, och tar blodprovet på drop-in på valt provtagningsställe. Observera att detta avser hälsotest via blodprov enbart. Är du ute efter en undersökning som inkluderar fysisk undersökning av läkare, som t.ex. mätning av blodtryck, är detta inte rätt hälsotest för dig. Hos oss får du dina blodvärden ställda mot referensvärden samt en läkarkommentar i ”Min Journal”, som du enkelt loggar in i via Bank-ID, när provsvar och läkarkommentar är klara. “Min Journal” kommer du åt från Medisera.se.

Vilka hälsotester via blodprov kan du göra i Solna?

Via Medisera.se kan du idag beställa och utföra många olika hälsotest via blodprov. Vi erbjuder omfattande hälsotest för dig som vill ta ett större grepp om din hälsa och dina blodvärden, och mindre omfattande analyser samt enstaka analyser för dig som vet vad du vill undersöka eller som först vill testa. Samtliga hälsotest som du finner om du klickar på länken nedan kan du utföra i Solna.

Välj och beställ hälsokontroll

Välj och beställ det hälsotest som passar bäst

På Medisera.se:s startsida längst ner hittar du en uppställning över våra mest omfattande analyser som är tänkt att hjälpa dig att jämföra och välja det hälsotest via blodprov som är bäst för dig. Du är självklart välkommen att höra av dig till oss om du har frågor.

Vad kostar hälsotestet via blodprov?

Hälsotestets pris beror på vad du vill undersöka. De mest omfattande analyserna kostar vanligtvis över 1000 sek, medan de mindre enstaka analyserna vanligtvis kostar under 500 sek. Hela processen från beställning till leverans av provsvar och läkarkommentar digitalt i Min Journal är snabb, smidig och enkel, och inkluderas i priset för hälsotestet.

Vad ingår i hälsotestet via blodprov?

Vilka analyser som ingår i hälsotestet beror självklart på vilken analys du beställer. Dock ingår alltid den elektroniska remissen som skickas ut till valt provtagningsställe, själva blodprovet som du tar drop-in på det provtagningsställe du valt, levererade provsvar och läkarkommentar i “Min Journal”, som du alltid kommer åt via Bank-ID på Medisera.se. Medisera erbjuder inte en fysisk undersökning som utförs av läkare.

Hur går provtagningen till när du gör ditt hälsotest i Solna?

Du behöver aldrig boka en tid i förväg när du skall utföra provtagningen via blodprov i Solna. Drop-in gäller på alla de provtagningsställen som vi samarbetar med. Provtagningen utförs av sköterska och det enda du behöver ta med dig till hälsotestet via blodprov är giltig legitimation.

Privat hälsotest via blodprov i Solna

En e-remiss går ut till det provtagningsställe som valts i Solna vid beställning via våra system, varför du inte behöver gå till vårdcentral för att den vägen få remiss till hälsoundersökning via blodprov. Detta innebär att du numera kan utföra ett privat hälsotest via Medisera.se. Snabbt, enkelt och smidigt. Välkommen att beställa ett privat hälsotest idag!

Välj och beställ hälsokontroll