Hälsotest i Solna

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Karolinska Universitetslaboratoriet, Solna

Hannebergsgatan 41

171 68 Solna

Öppettider

  • Mån-tors: kl. 08:00-16:00
  • Fre: kl. 08:00-14:00
  • Välkommen att ta blodprovet drop-in under öppettiderna.
Se vägbeskrivning

Testa hälsan i Solna

Vill du ta blodprovet för hälsotestet i Solna har vi flera provtagningsställen du kan välja bland. Samtliga har drop-in så du behöver inte boka en tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning. Karolinska universitetslaboratoriet i Solna har följande adress:

Karolinska Universitetslaboratoriet, Solna

Hannebergsgatan 41
171 68 Solna

Välkommen att utföra hälsotestet via blodprov i Solna. Du beställer på Medisera.se, och tar blodprovet drop-in på valt provtagningsställe. Observera att detta avser hälsotest via blodprov enbart. Är du ute efter en undersökning som inkluderar fysisk undersökning av läkare, som t.ex. mätning av blodtryck, är detta inte rätt hälsotest för dig. Hos oss får du dina blodvärden ställda mot referensvärden samt en läkarkommentar i ”Min Journal”, som du enkelt loggar in i via Bank-ID, när provsvar och läkarkommentar är klara. “Min Journal” kommer du åt från Medisera.se.

Hälsotester du kan göra i Solna

Via Medisera.se kan du idag beställa och utföra många olika hälsotest via blodprov. Vi erbjuder omfattande hälsotest för dig som vill ta ett större grepp om din hälsa och dina blodvärden, och mindre omfattande analyser samt enstaka analyser för dig som vet vad du vill undersöka eller som först vill testa. Samtliga hälsotest som du finner om du klickar på länken nedan kan du utföra i Solna.

Välj och beställ hälsokontroll

Välj och beställ

På Medisera.se:s startsida längst ner hittar du en uppställning över våra mest omfattande analyser som är tänkt att hjälpa dig att jämföra och välja det hälsotest via blodprov som är bäst för dig. Du är självklart välkommen att höra av dig till oss om du har frågor.

Vad kostar testet?

Hälsotestets pris i Solna beror på vad du vill undersöka. De mest omfattande analyserna kostar vanligtvis över 1000 sek, medan de mindre enstaka analyserna vanligtvis kostar under 500 sek. Hela processen från beställning till leverans av provsvar och läkarkommentar digitalt i Min Journal är snabb, smidig och enkel, och inkluderas i priset för hälsotestet.

Vad ingår i testet?

Vilka analyser som ingår i hälsotestet i Solna beror självklart på vilken analys du beställer. Dock ingår alltid den elektroniska remissen som skickas ut till valt provtagningsställe, själva blodprovet som du tar drop-in på det provtagningsställe du valt, levererade provsvar och läkarkommentar i “Min Journal”, som du alltid kommer åt via Bank-ID på Medisera.se. Medisera erbjuder inte en fysisk undersökning som utförs av läkare.

Hur går provtagningen till?

Du behöver aldrig boka en tid i förväg när du skall utföra provtagningen via blodprov i Solna. Drop-in gäller på alla de provtagningsställen som vi samarbetar med. Provtagningen utförs av sköterska och det enda du behöver ta med dig till hälsotestet via blodprov är giltig legitimation.

Privat hälsotest via blodprov i Solna

En e-remiss går ut till det provtagningsställe som valts i Solna vid beställning via våra system, varför du inte behöver gå till vårdcentral för att den vägen få remiss till hälsoundersökning via blodprov. Detta innebär att du numera kan utföra ett privat hälsotest via Medisera.se. Snabbt, enkelt och smidigt. Välkommen att beställa ett privat hälsotest idag.

Välj och beställ hälsokontroll