Hälsoundersökning Solna - Karolinska Universitetslaboratoriet Solna Centrum - tillfälligt stängt!

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Karolinska Universitetslaboratoriet Solna Centrum

Hotellgatan 3, 2 tr

171 45 Solna

Öppettider

  • Mån - Tor: 8 - 15:30
  • Fre: 8 -14:30
  • Tillfälligt stängt! Provtagning ej möjlig på fredagar efter kl. 12 samt dag före röd dag. Lunchstängt ca 12.00-13.00
Se vägbeskrivning

Våra provtagningsställen i Solna

Norr om Stockholm har vi fler än 20 provtagningsställen, vill du göra din hälsoundersökning i Solna har vi fem provtagningsställen du kan välja bland. Samtliga har dropin-tider så du behöver inte boka en tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning.

Karolinska Universitetslaboratoriet Solna Centrum – tillfälligt stängt

Du hänvisas till ett annat av Karolinskas provtagningsställen.

Hotellgatan 3, 2 tr
171 45 Solna

Karolinska Universitetssjukhuset Solna

Eugeniavägen 3. Huvudentrén, D3:55
171 64 Solna

Karolinska Universitetslaboratoriet Solna – Radiumhemmet

Eugeniavägen 3. Huvudentrén, D3:55
171 64 Solna

Karolinska Universitetslaboratoriet, Solna

Hannebergsgatan 41
171 68 Solna

SYNLAB Medilab Huvudsta

Storgatan 70
171 52 Solna

Hälsoundersökning via blodprov och provtagning i Solna Centrum

Hos oss på Medisera.se kan du enkelt och snabbt utföra en hälsoundersökning via blodprov i Solna. Hälsoundersökningen beställs här på Medisera.se, och provtagning via blodprov tas drop-in på det provtagningsställe du väljer när du beställer hälsoundersökningen. Vårt erbjudande innebär dock att kontrollen enbart utförs via blodprov, den inkluderar inte en fysisk undersökning av läkare. Dina blodvärden ställs mot referensvärden och eventuella höga/låga värden kommenteras av läkare i “Min Journal” som du kommer åt via Bank-ID på Medisera.se när provsvar och läkarkommentar är klara. Det tar två till sex dagar för provsvaren från vald hälsoundersökning att bli klara.

Vilka hälsoundersökningar via blodprov kan du göra i Solna Centrum?

Du kan beställa och ta blodprov i Solna för alla de hälsoundersökningar som du finner om du klickar på länken nedan. Medisera har hälsoundersökningar som passar många, t.ex. om du vill undersöka kolesterolvärden, sköldkörteln eller prostatan. Välkommen att höra av dig till oss om du vill ställa frågor kring våra hälsoundersökningar.

Välj och beställ hälsokontroll

Välj och beställ den hälsoundersökning via blodprov som passar bäst

Om du går till startsidan på Medisera.se och scrollar ner på sidan hittar du en jämförelse av vad som ingår i våra omfattande analyser. Denna jämförelse är till för att hjälpa dig att välja och beställa den hälsoundersökning via blodprov som passar dig bäst. Om du har frågor tveka inte att höra av dig till oss.

Vad kostar hälsoundersökningen via blodprov i Solna Centrum?

Hälsoundersökningarna via blodprov på Medisera.se kostar från några hundralappar till några tusenlappar beroende på hur många och vilka blodmarkörer du vill testa. De läkarkommenterade provsvaren som du tar del av genom att logga in på “Min Journal” via Bank-ID på Medisera.se är självklart inkluderade i hälsoundersökningens pris.

Vad ingår i hälsoundersökningen via blodprov i Solna Centrum?

Hälsoundersökningens innehåll redovisas detaljerat på produktsidorna som du kommer åt om du klickar på “Våra hälsokontroller” i huvudmenyn. Observera att vi tillhandahåller hälsoundersökning via blodprov, och inte en fysisk undersökning som utförs av läkare. E-remissen ingår alltid, liksom provtagningen på valt provtagningsställe, samt inlogg via Bank-ID till “Min Journal” som du alltid kommer åt på Medisera.se.

Hur går provtagningen till när du gör din hälsoundersökning i Solna?

Blodprovet under provtagningen tas av sköterska och brukar inte ta många minuter. Du behöver inte boka tid för provtagning när du väl beställt hälsoundersökningen här på medisera.se, däremot måste du ta med dig legitimation som är giltig. Genom våra samarbetspartners erbjuder vi drop-in på alla våra provtagningsställen.

Privat hälsoundersökning via blodprov i Solna Centrum

På Medisera.se kan du nu beställa och därefter utföra en privat hälsoundersökning via blodprov på ett provtagningsställe nära dig i Solna Du behöver inte gå till vårdcentral och få en remiss. En elektronisk remiss skickas till valt provtagningsställe via våra system i samma stund som du lägger beställningen här på Medisera.se. Därför kan du i stort sett direkt efter beställning ta blodprovet förutsatt att det är inom de öppettider som gäller. Välkommen att beställa en privat hälsoundersökning idag!

Välj och beställ hälsokontroll