Hälsokontroll i Solna

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Karolinska Universitetslaboratoriet, Solna Centrum

Hotellgatan 3, 2 tr

171 45 Solna

Öppettider

  • Mån-tors: kl. 08:00-15:30
  • Fre: kl. 08:00-14:30
  • Välkommen att ta blodprovet under öppettiderna.
Se vägbeskrivning

Kontrollera hälsan i Solna

Vill du göra din hälsokontroll i Solna har vi flera provtagningsställen du kan välja mellan. Samtliga har drop-in så du behöver inte boka en tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning. Adressen till provtagningen i Solna Centrum är:

Karolinska Universitetslaboratoriet Solna Centrum

Hotellgatan 3, 2 tr
171 45 Solna

På Medisera.se kan du enkelt och snabbt beställa och ta blodprov för en hälsokontroll i Solna. Provtagningen görs drop-in på det provtagningsställe du väljer i Solna när du beställer. Dina blodvärden ställs mot referensvärden och eventuella höga/låga värden kommenteras av läkare i “Min Journal” som du kommer åt via Bank-ID på Medisera.se när provsvar och läkarkommentar är klara. Det tar två till sex dagar för provsvaren från vald hälsoundersökning att bli klara.

Hälsokontroller du kan göra i Solna

Du kan beställa och ta blodprov i Solna för alla de hälsokontroller som du finner om du klickar på länken nedan. Medisera har hälsokontroller som passar många, t.ex. om du vill undersöka kolesterolvärden, sköldkörteln eller prostatan. Välkommen att höra av dig till oss om du vill ställa frågor kring våra hälsoundersökningar.

Välj och beställ hälsokontroll

Jämför, välj och beställ

Om du går till startsidan på Medisera.se och scrollar ner på sidan hittar du en jämförelse av vad som ingår i våra olika hälsokontroller. Denna jämförelse är till för att hjälpa dig att välja och beställa den undersökning som passar dig bäst. Om du har frågor är du välkommen att höra av dig till oss.

Vad kostar det?

Hälsokontrollerna på Medisera.se kostar från några hundralappar till några tusenlappar beroende på hur många och vilka blodmarkörer du vill testa. De läkarkommenterade provsvaren som du tar del av genom att logga in på “Min Journal” via Bank-ID på Medisera.se är självklart inkluderade i hälsoundersökningens pris.

Vad ingår i hälsokontrollen i Solna?

Innehållet redovisas detaljerat på produktsidorna som du kommer åt om du klickar på “Våra hälsokontroller” i huvudmenyn. Observera att vi tillhandahåller hälsokontroll via blodprov, och inte en fysisk undersökning som utförs av läkare. E-remissen ingår alltid, liksom provtagningen på valt provtagningsställe, samt inlogg via Bank-ID till “Min Journal” som du alltid kommer åt på Medisera.se.

Hur går provtagningen till?

Hälsokontrollen utförs av utbildad personal och brukar inte ta många minuter. Du behöver inte boka tid för i Solna när du väl beställt, däremot måste du ta med dig legitimation som är giltig. Genom våra samarbetspartners erbjuder vi drop-in på alla våra provtagningsställen i Stockholmsområdet.

Privat hälsokontroll via blodprov

På Medisera.se kan du nu beställa och därefter utföra en privat hälsokontroll via blodprov i Solna. Du behöver inte gå till vårdcentral och få en remiss. En elektronisk remiss skickas till valt provtagningsställe via våra system i samma stund som du lägger beställningen här på Medisera.se. Därför kan du i stort sett direkt efter beställning göra hälsokontrollen förutsatt att det är inom de öppettider som gäller.

Välj och beställ hälsokontroll