Hälsokontroll - Karolinska Universitetslaboratoriet, Djursholm

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Karolinska Universitetslaboratoriet, Djursholm

Gudmundvägen 9

182 69 Djursholm

Öppettider

  • Måndag - Torsdag: 08:00 - 16:00
  • Fredag: 08:00 - 12:00
  • Provtagning ej möjlig på fredagar efter kl. 12 samt dag före röd dag. Lunchstängt kl 12:00-13:00.
Se vägbeskrivning

Vårt provtagningsställe i Djursholm

Norr om Stockholm har vi fler än 20 provtagningsställen du kan välja bland. Vill du göra din hälsokontroll i Djursholm kan du göra det på Karolinska Universitetslaboratoriet i Djursholm, de har dropin-tider så du behöver inte boka en tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning.

Karolinska Universitetslaboratoriet, Djursholm

Gudmundvägen 9
182 69 Djursholm

Hälsokontroll i Djursholm

Djursholm ligger strax norr om Stockholm och är en kommundel i Danderyds kommun. Djursholm ingår, liksom resten av Danderyds kommun, i den av statistiska centralbyrån definierade tätorten Stockholm.

Vilka hälsokontroller via blodprov kan du göra i Djursholm?

På Medisera.se kan du enkelt välja och beställa den hälsokontroll som passar dig. Vi har flera olika paket med hälsokontroller som innehåller omfattande analyser som ger dig bra överblick och kartläggning av dina värden. Du kan även beställa enskilda hälsokontroller för dig som vill undersöka specifika värden. Samtliga hälsokontroller som du finner på vår hemsida går att göra via blodprov på vårt provtagningsställe i Djursholm.

Välj och beställ hälsokontroll

Hur går provtagningen till?

På Medisera.se kan du enkelt välja och beställa den hälsokontroll som passar dig. Bara några minuter efter din beställning är du välkommen till Karolinska Universitetslaboratoriet i Djursholm för att ta ditt blodprov, kom ihåg att ta med legitimation. Provtagning utförs av sköterska på Karolinska Universitetslaboratoriet, Unilabs eller SYNLAB, som är de provtagningsställen som vi samarbetar med. Efter att du tagit ditt blodprov kommer ditt resultat finnas tillgängligt inom några dagar, läkarkommentar och provresultat från hälsokontrollen får du enkelt genom att logga in på ”Min Journal” här på Medisera.se med Bank-ID. Läkarens kommentar hjälper dig att förstå ditt provresultat så att du vet vilka livsstilsförändringar som kan behövas.

Varför ska jag göra en hälsokontroll i Djursholm?

Välj och beställ hälsokontroll och ta blodprovet i Djursholm idag för att ta kontroll över din hälsa och se om det finns något du kan påverka nu direkt för att skapa förutsättningar för ett friskare liv. Du behöver inte må dåligt eller uppleva några symptom för att göra en hälsokontroll.

Att göra en hälsokontroll och undersöka dina värden kan bekräfta att du är precis så frisk som du känner dig. Med vår hjälp får du reda på dina blodvärden och vi hjälper dig att tolka dem. Att tidigt kunna utreda ifall något är fel kan göra stor skillnad. Ju tidigare du får reda på att något inte står rätt till, desto snabbare kan du åtgärda det. Förutom att du kan ta reda på ifall du löper risk för vissa framtida besvär kan du även använda våra hälsokontroller för att få hjälp med din träning och din prestation. Gör en hälsokontroll i Djursholm idag!

Välkommen till Medisera

Välj och beställ en hälsokontroll på Medisera.se för att därefter ta ditt blodprov på Karolinska Universitetslaboratoriet i Djursholm. Enkelt, smidigt och snabbt. Beroende på vilken hälsokontroll du väljer får du reda på hur dina blodvärden ser ut jämfört med normala värden, så kallade referensvärden.

Du kan till exempel få reda på om du är allergisk, i riskzonen för en livsstilssjukdom såsom diabetes genom kontroll av blodsocker (glukos och långtidsglukos), hjärt- och kärlsjukdom genom kontroll av kolesterol eller om du har en rubbning i sköldkörteln. Baserat på resultatet tar du därefter beslut om hur du fortsätter leva ditt liv. En hälsokontroll i Djursholm kan vara första steget mot ett längre och hälsosammare liv.

Varför välja Medisera?

Om vi skulle sammanfatta varför du ska välja just Medisera med tre ord så är det dessa – enkelt, säkert och prisvärt.

Det ska vara enkelt att ta reda på hur kroppen mår och det är också det som är vår mission, medan visionen är att göra hälsokontroller lättillgängliga för alla digitalt. Vi har provtagningsställen i stora delar av Sverige och du kan ta ditt blodprov minuter efter beställning. Provtagningen håller en hög klinisk standard och vi har flest antal analyser på marknaden i våra hälsokontroller. Låt oss hjälpa dig ta reda på hur din kropp mår.

Välj och beställ hälsokontroll