Hälsokontroll via blodprov i Mörby - Karolinska Universitetslaboratoriet, Danderyds sjukhus - provtagningscentral

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Karolinska Universitetslaboratoriet, Danderyds sjukhus – provtagningscentral

Danderyds sjukhus, Entrèvägen 2, Danderyd, ingång huvudentrén, se skyltar

182 57 Danderyd

Öppettider

  • Måndag - Torsdag: 07:15 - 15:45
  • Fredag: 07:15 - 12:00
  • Provtagning ej möjlig på fredagar efter kl. 12 samt dag före röd dag.
Se vägbeskrivning

Våra provtagningsställen norr om Stockholm

Norr om Stockholm har vi fler än 20 provtagningsställen du kan välja bland. Vill du göra din hälsokontroll i Danderyd har vi två provtagningsställen. Samtliga har dropin-tider så du behöver inte boka en tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning, glöm dock inte legitimation.

Karolinska Universitetslaboratoriet, Danderyds sjukhus – provtagningscentral

Entrèvägen 2, målpunkt K, ingång huvudentrén
182 57 Danderyd

Karolinska Universitetslaboratoriet, Mörby

Golfvägen 8, Mörby centrum, plan 5
182 31 Danderyd

Hälsokontroll i Danderyd

Danderyd ligger strax norr om Stockholm och tillhör Stockholms län. Danderyds sjukhus är ett av de större akutsjukhusen i Sverige, hit tar du dig enkelt med både bil och kollektivt. De flesta bussar som går i norrort passerar Danderyds sjukhus och tunnelbanans röda linje mot Mörby stannar vid station som heter Danderyds sjukhus.

Vilka hälsokontroller via blodprov kan du göra på Danderyds sjukhus?

På Medisera.se kan du enkelt välja och beställa den hälsokontroll som passar dig. Vi har flera olika paket med hälsokontroller som innehåller omfattande analyser som ger dig bra överblick och kartläggning av dina värden. Du kan även beställa enskilda hälsokontroller för dig som vill undersöka specifika värden.

Samtliga hälsokontroller som du finner på vår hemsida går att undersöka via blodprov på Danderyds sjukhus. Här hittar du alla våra hälsokontroller:

Välj och beställ hälsokontroll

Hur går provtagningen till när du gör din hälsokontroll på Danderyds sjukhus?

På Medisera.se kan du enkelt välja och beställa den hälsokontroll som passar dig. Bara några minuter efter din beställning är du välkommen till Karolinska Universitetslaboratoriet på Danderyds sjukhus för att ta ditt blodprov, kom ihåg att ta med legitimation. Provtagning utförs av sköterska och efter att du tagit ditt blodprov kommer ditt resultat finnas tillgängligt inom några dagar. Det läkarkommenterade provresultat från hälsokontrollen får du enkelt tillgång till genom att logga in på ”Min Journal” med Bank-ID. Läkarens kommentar hjälper dig att förstå ditt provresultat.

Hälsokontroll på Danderyds sjukhus

Du skall göra en hälsokontroll via blodprov på Karolinska Laboratoriet Danderyds sjukhus om du är intresserad av att se hur dina blodvärden står sig mot den övriga populationen. Andra anledningar kan vara att du känner av olika symptom eller är trött och energilös och vill få reda på om detta beror på förhöjda värden eller på brist av något slag, t.ex. d-vitaminbrist som är relativt vanligt.

Gå in på medisera.se och välj den hälsokontroll som känns mest relevant. När du beställt går en elektronisk remiss iväg till valt provtagningsställe varför du kan ta blodprovet drop-in minuter efter beställning. Beroende på vilket test du valt kommer provsvaren redan inom några dagar upp till en vecka om det t.ex. gäller IGF-1 som analyseras en gång per vecka på vissa labb. Du behöver vara 18 år eller äldre för att kunna beställa hälsokontroll.

Eftersom det har blivit så enkelt och billigt att undersöka viktiga blodvärden kan det vara värdefullt att göra hälsokontrollen varje år. Det kan vara så att analysen av dina värden kommer tillbaka inom referensintervallet och att det därmed inte visar något som ligger utanför det normala, och då är allt som det skall vara. Det kan också vara så att hälsokontrollen visar att något värde behöver undersökas ytterligare. Om så är fallet är det bra att ha varit ute i så god tid som möjligt.

Medisera

På Medisera.se hittar du många olika hälsokontroller. Gemensamt för dem är att du kan ta blodprovet redan minuter efter beställning. Medisera samarbetar med Karolinska, Unilabs och SYNLAB och erbjuder därigenom provtagningsställen i stora delar av landet. Norr om Stockholm har vi drygt 20 provtagningsställen varav Karolinska Universitetslaboratoriet på Danderyds Sjukhus är en.

Genom våra hälsokontroller kan du ta reda på om du är i riskzonen för vissa sjukdomar, hur dina blodvärden påverkas av träning och kost, samt få referensvärden som du kan följa över tid.

Varför välja Medisera?

Om vi skulle sammanfatta varför du ska välja Medisera med tre ord så är det dessa – enkelt, säkert och prisvärt.

Det ska vara enkelt att ta reda på hur kroppen mår och det är också det som är vår mission, medan visionen är att göra hälsokontroller lättillgängliga för alla digitalt. Vi har provtagningsställen i stora delar av Sverige och du kan ta ditt blodprov minuter efter beställning. Provtagningen håller en hög klinisk standard och vi har flest antal analyser på marknaden i våra hälsokontroller. Låt oss hjälpa dig ta reda på hur din kropp mår.

Välj och beställ hälsokontroll