Hälsoundersökning i Södertälje

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Unilabs Tallhöjden närlaboratorium

Tallhöjdsvägen 1-3

152 41 Södertälje

Öppettider

  • Mån-tors: kl. 07:45-15:30
  • Fre: kl. 07:45-15:00
  • Välkommen att ta blodprovet drop-in under öppettiderna.
Se vägbeskrivning

Undersök hälsan i Södertälje

Vill du göra din hälsoundersökning i Södertälje har vi flera provtagningsställen du kan välja mellan. Samtliga har drop-in tider så du behöver inte boka en tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning. Adressen till Tallhöjden är:

Unilabs Tallhöjden närlaboratorium

Tallhöjdsvägen 1–3
152 41 Södertälje

Hos oss på Medisera.se kan du enkelt och snabbt utföra en hälsoundersökning via blodprov i Södertälje. Hälsoundersökningen beställs här på Medisera.se, och provtagning via blodprov tas drop-in på det provtagningsställe du väljer när du beställer hälsoundersökningen.

Vårt erbjudande innebär att undersökningen utförs via blodprov, den inkluderar inte en fysisk undersökning av läkare. Dina blodvärden ställs mot referensvärden och eventuella höga/låga värden kommenteras av läkare i “Min Journal” som du kommer åt via Bank-ID på Medisera.se när provsvar och läkarkommentar är klara. Det tar två till sex dagar för provsvaren från vald hälsoundersökning att bli klara.

Hälsoundersökningar du kan göra i Södertälje

Du kan beställa och ta blodprov i Södertälje för alla de hälsoundersökningar som du finner om du klickar på länken nedan. Medisera har hälsoundersökningar som passar många, t.ex. om du vill undersöka kolesterolvärden, sköldkörteln eller prostatan. Välkommen att höra av dig till oss om du vill ställa frågor kring våra hälsoundersökningar.

Välj och beställ hälsokontroll

Jämför, välj och beställ

På Medisera.se:s startsida längst ner hittar du en uppställning över våra mest omfattande analyser som är tänkt att hjälpa dig att jämföra och välja den hälsoundersökning i Södertälje som är bäst för dig. Du är självklart välkommen att höra av dig till oss om du har frågor.

Vad kostar det?

Hälsoundersökningens pris beror på vad du vill undersöka. De mest omfattande analyserna kostar vanligtvis över 1000 sek, medan de mindre enstaka analyserna vanligtvis kostar under 500 sek. Hela processen från beställning till leverans av provsvar och läkarkommentar digitalt i “Min Journal” är snabb, smidig och enkel, och inkluderas i priset för hälsoundersökningen.

Vad ingår i hälsoundersökningen?

Vilka analyser som ingår i hälsoundersökningen i Södertälje beror självklart på vilken analys du beställer. Dock ingår alltid den elektroniska remissen som skickas ut till valt provtagningsställe, själva blodprovet som du tar drop-in på det provtagningsställe du valt, levererade provsvar och läkarkommentar i “Min Journal”, som du alltid kommer åt via Bank-ID på Medisera.se. Medisera erbjuder inte en fysisk undersökning som utförs av läkare.

Hur går provtagningen till?

Blodprovet under provtagningen tas av sköterska och brukar inte ta många minuter. Du behöver inte boka tid för provtagning när du väl beställt hälsoundersökningen i Södertälje på medisera.se, däremot måste du ta med dig legitimation som är giltig. Genom våra samarbetspartners erbjuder vi drop-in på alla våra provtagningsställen.

Omfattande hälsoundersökning

De 35 analyser som ingår i Mediseras stora hälsokontroll kan antingen visa att dina blodvärden ligger inom de referensvärden som fastställts, alternativt att något eller många värden ligger utanför som t.ex. låga d-vitaminvärden, höga blodsockervärden eller högt kolesterol.

Bästa hälsokontrollen i Södertälje

Om Medisera erbjuder den bästa hälsokontrollen i Södertälje låter vi vara osagt, men många av våra kunder uppskattar vår tjänst.

Privat hälsoundersökning via blodprov i Södertälje

På Medisera.se kan du nu beställa och därefter utföra en privat hälsoundersökning via blodprov nära dig i Södertälje. Du behöver inte gå till vårdcentral och få en remiss. En elektronisk remiss skickas till valt provtagningsställe via våra system i samma stund som du lägger beställningen här på Medisera.se. Därför kan du i stort sett direkt efter beställning ta blodprovet förutsatt att det är inom de öppettider som gäller. Välkommen att beställa en privat hälsoundersökning.

Välj och beställ hälsokontroll