Hälsokontroll i Södertälje - Luna Vårdcentral Unilabs Laboratorium

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Luna Vårdcentral Unilabs Laboratorium

Nygatan 16 plan 6

151 72 Södertälje

Öppettider

  • Mån-tors: 07:45-15:00
  • Fre: 07:45-12:00
  • Provtagning ej möjlig på fredagar efter kl. 12 samt dag före röd dag.
Se vägbeskrivning

Våra provtagningsställen i Södertälje

Vill du göra din hälsokontroll i Södertälje har vi sex provtagningsställen du kan välja bland. Samtliga har dropin-tider så du behöver inte boka en tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning.

Luna Vårdcentral Unilabs Laboratorium

Nygatan 16 plan 6
151 72 Södertälje

Södertälje sjukhus – provtagningscentral

Rosenborgsgatan 6–10, Södertälje sjukhus, ingång via huvudentré, följ skyltar.
152 86 Södertälje

Karolinska Universitetslaboratoriet, Tveta, Södertälje

Björnövägen 2
721 30 Södertälje

Capio Wasa Vårdcentral Unilabs Laboratorium – Södertälje

Prästgårdsvägen 4
151 61 Södertälje

Tallhöjdens Vårdcentral Unilabs Laboratorium

Tallhöjdsvägen 1–3
152 41 Södertälje

Södertälje Capio Lina Hage Vårdcentral Unilabs Laboratorium

Porslinsvägen 1
151 55 Södertälje

Hälsokontroll via blodprov och provtagning i Södertälje

Välkommen att utföra en hälsokontroll via blodprov i Södertälje. Du beställer hälsokontrollen via blodprov här på Medisera.se, och tar blodprovet på drop-in på valt provtagningsställe. Observera att detta avser hälsokontroll via blodprov enbart. Är du ute efter en undersökning som inkluderar fysisk undersökning av läkare, som t.ex. mätning av blodtryck, är detta inte rätt hälsokontroll för dig. Hos oss får du dina blodvärden ställda mot referensvärden samt en läkarkommentar i ”Min Journal”, som du enkelt loggar in i via Bank-ID, när provsvar och läkarkommentar är klara. “Min Journal” kommer du åt från Medisera.se.

Vilka hälsokontroller via blodprov kan du göra i Södertälje?

Via Medisera.se kan du idag beställa och utföra många olika hälsokontroller via blodprov. Vi erbjuder omfattande hälsokontroller för dig som vill ta ett större grepp om din hälsa och dina blodvärden, och mindre omfattande analyser samt enstaka analyser för dig som vet vad du vill undersöka eller som först vill testa. Samtliga hälsokontroller som du finner om du klickar på länken nedan kan du utföra i Södertälje

Välj och beställ hälsokontroll

Välj och beställ den hälsokontroll som passar bäst

Om du går till startsidan på Medisera.se och scrollar ner på sidan hittar du en jämförelse av vad som ingår i våra omfattande analyser. Denna jämförelse är till för att hjälpa dig att välja och beställa den hälsokontroll via blodprov som passar dig bäst. Om du har frågor tveka inte att höra av dig till oss.

Vad kostar hälsokontrollen via blodprov?

Att göra en hälsokontroll via blodprov på Medisera.se kostar från några hundralappar till några tusenlappar beroende på hur många och vilka blodmarkörer du vill testa. De läkarkommenterade provsvaren som du tar del av genom att logga in på “Min Journal” via Bank-ID på Medisera.se är självklart inkluderade i hälsokontrollens pris.

Vad ingår i hälsokontrollen via blodprov?

Hälsokontrollens innehåll redovisas detaljerat på produktsidorna som du kommer åt om du klickar på “Våra hälsokontroller” i huvudmenyn. Observera att vi tillhandahåller hälsokontroller via blodprov, och inte en fysisk undersökning som utförs av läkare. E-remissen ingår alltid, liksom provtagningen på valt provtagningsställe, samt inlogg via Bank-ID till “Min Journal” som du alltid kommer åt på Medisera.se.

Hur går provtagningen till när du gör din hälsokontroll i Södertälje?

Du behöver aldrig boka en tid i förväg när du skall utföra provtagningen via blodprov. Drop-in gäller på alla de provtagningsställen som vi samarbetar med. Provtagningen utförs av sköterska och det enda du behöver ta med dig till hälsokontrollen är giltig legitimation.

Privat hälsokontroll i Södertälje

En e-remiss går ut till det provtagningsställe som valts i Södertälje vid beställning via våra system, varför du inte behöver gå till vårdcentral för att den vägen få remiss till hälsokontrollen via blodprov. Detta innebär att du numera kan utföra en privat hälsokontroll via Medisera.se. Snabbt, enkelt och smidigt. Välkommen att beställa en privat hälsokontroll via blodprov idag!

 

Välj och beställ hälsokontroll