Hälsotest i Södertälje

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Unilabs Luna närlaboratorium

Nygatan 16 plan 6

151 72 Södertälje

Öppettider

  • Mån-fre: kl. 07.45–15.00
  • Välkommen att ta blodprovet drop-in under öppettiderna.
Se vägbeskrivning

Testa hälsan i Södertälje

Vill du göra ett hälsotest i Södertälje har vi flera provtagningsställen du kan välja bland. Samtliga har drop-in tider så du behöver inte boka en tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning. Adressen till Luna närlaboratorium är:

Unilabs Luna närlaboratorium

Nygatan 16 plan 6
151 72 Södertälje

Välkommen att testa hälsan via blodprov i Södertälje. Du beställer här på Medisera.se, och tar blodprovet drop-in på valt provtagningsställe. Observera att detta avser blodprov enbart. Är du ute efter en undersökning som inkluderar fysisk undersökning av läkare, som t.ex. mätning av blodtryck, är detta inte tjänst för dig. Hos oss får du dina blodvärden ställda mot referensvärden samt en läkarkommentar i ”Min Journal”, som du enkelt loggar in i via Bank-ID, när provsvar och läkarkommentar är klara. “Min Journal” kommer du åt från Medisera.se.

Hälsotest du kan göra i Södertälje

Via Medisera.se kan du idag beställa och utföra många olika hälsotest via blodprov. Vi erbjuder omfattande hälsotest för dig som vill ta ett större grepp om din hälsa och dina blodvärden, och mindre omfattande analyser samt enstaka analyser för dig som vet vad du vill undersöka eller som först vill testa. Samtliga paket som du finner om du klickar på länken nedan kan du utföra i Södertälje

Välj och beställ

Jämför, välj och beställ

Om du går till startsidan på Medisera.se och scrollar ner på sidan hittar du en jämförelse av vad som ingår i våra omfattande hälsotester. Denna jämförelse är till för att hjälpa dig att välja och beställa det blodprov som passar dig bäst. Om du har frågor tveka inte att höra av dig till oss.

Vad kostar hälsotestet?

Att göra ett hälsotest via Medisera kostar från några hundralappar till några tusenlappar beroende på hur många och vilka blodmarkörer du vill testa. De läkarkommenterade provsvaren som du tar del av genom att logga in på “Min Journal” via Bank-ID på Medisera.se är självklart inkluderade i priset.

Vad ingår?

De blodmarkörer som ingår redovisas detaljerat på produktsidorna som du kommer åt om du klickar på “Våra hälsokontroller” i huvudmenyn. Observera att vi tillhandahåller blodprov, och inte en fysisk undersökning som utförs av läkare. E-remissen ingår alltid, liksom provtagningen på valt provtagningsställe, samt inlogg via Bank-ID till “Min Journal” som du alltid kommer åt på Medisera.se.

Drop-in

Du behöver inte boka en tid i förväg när du skall utföra provtagningen i Södertälje. Drop-in gäller. Provtagningen utförs av sköterska och det enda du behöver ta med dig är giltig legitimation.

Beställ privat hälsotest i Södertälje

En e-remiss går ut till det provtagningsställe som valts i Södertälje vid beställning via våra system, varför du inte behöver gå till vårdcentral för att den vägen få remiss. Detta innebär att du numera kan utföra ett privat blodprov via Medisera.se. Snabbt, enkelt och smidigt.

 

Välj och beställ hälsokontroll