Ta blodprov i Örebro

Genom ett blodprov kan du få kunskap om blodvärden kopplade till din hälsa samt följa förändringar i dina provresultat över tid. I Örebro samarbetar vi med Encias klinik på Drottninggatan 38. Du kan beställa din hälsokontroll på medisera.se och få resultatet med en läkarkommentar inom två till sex dagar.

De blodprover du kan göra via Medisera är identiska med de blodprover som tas på en vårdcentral. Den enda skillnaden är att det inte behövs en remiss från en läkare för att ta ett blodprov via oss. Du avgör själv vilka prover du vill ta och väljer en dag som passar dig.

Beställ blodprov i Örebro

Välj vilken dag du vill ta ditt blodprov

Efter att en beställning är lagd på medisera.se kan du välja vilken dag och tid du vill genomföra provet. För vissa orter krävs tidsbokning och i Örebro behöver du boka tid för provtagning. Det kan du göra via det bekräftelsemail som skickas efter beställning.

Lämna blodprov i vilken ort du vill

Du väljer provtagningsställe i kassan på Medisera.se och du kan välja vilket provtagningsställe du vill över hela Sverige. Du behöver alltså inte vara skriven i den stad där du vill göra blodprovet.

Vid misstanke om sjukdom

Vid misstanke om sjukdom eller allvarlig brist bör du kontakta en vårdcentral så att en läkare kan genomföra en undersökning. Kontroll via blodprov kan enbart påvisa höga eller låga värden i relation till refernsvärden. Om du misstänker sjukdom bör läkare alltid konsulteras.

Olika blodprover

Via Mediseras hemsida går det att boka ca 60 olika blodprov. Alla svar får du digitalt genom att logga in på vår hemsida med Bank-ID. Du hittar alla blodprover här. Hälsokontroll Stor är vår mest populära hälsokontroll.

Var i Örebro kan blodprov tas?

I Örebro tar du blodprovet på Encias klinik på Drottninggatan 38. Beställ och betala via medisera.se och boka sedan en tid hos Encias klinik, länk för bokning finns i ditt bekräftelsemail.