Hälsoundersökning Uppsala - SYNLAB Medilab

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Läkarhuset, SYNLAB Medilab Uppsala

Kungsgatan 43, 1tr

753 21 Uppsala

Öppettider

  • Mån - Tor: 7.30 - 15.30
  • Fre: 7.30 - 12
  • Provtagning ej möjlig på fredagar efter kl. 12 samt dag före röd dag.
Se vägbeskrivning

Vårt provtagningsställe i Uppsala

I Uppsala har vi för närvarande ett provtagningsställe. SYNLAB Medilab i Uppsala har dropin-tider så du behöver inte boka tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning.

SYNLAB Medilab Uppsala, Läkarhuset

Kungsgatan 43, 1tr
753 21 Uppsala

Hälsoundersökning i Uppsala

Uppsala ligger på Uppsalaslätten. Stadens centrum ligger på bägge stränderna av Fyrisån, några kilometer ovanför dess utlopp i Mälaren vid viken Ekoln. Det är lätt att ta sig till Uppsala med bil, buss eller tåg från t.ex. Stockholm eller andra orter. Söderifrån passerar motorvägen på E4:an från Stockholm på den östra sidan om staden och fortsätter norrut mot Gävle.

Vilka hälsoundersökningar via blodprov kan du göra i Uppsala?

Välj och beställ den hälsoundersökning som passar dig här på Medisera.se. För dig som vill undersöka specifika värden på grund av sjukdomssymptom eller vill ta reda på dina värden utifrån prestation finns flera enskilda hälsokontroller för till exempel vitaminer eller prestationstest. Vi har också flera omfattande hälsokontroller för dig som vill få en bred överblick och ta reda på så mycket som möjligt om ditt hälsotillstånd. Alla hälsokontroller som vi erbjuder kan du enkelt lämna blodprov för hos det provtagningsställe som vi samarbetar med i Uppsala.

Välj och beställ hälsokontroll

Hur går provtagningen till?

När din beställning har gått igenom på Medisera.se går en elektronisk remiss ut till det provtagningsställe du valt. Därför kan du i stort sett i samma stund som du lägger beställningen gå till provtagningsstället i Uppsala för att ta blodprovet. Glöm inte att ta med legitimation. Väl där är det drop-in som gäller och det är en sköterska som kommer ta blodprovet. Hur många provrör som måste fyllas beror på vilken hälsokontroll du valt. När du är klar med provtagningen kommer provsvar och personlig läkarkommentar finnas tillgängligt online i Min Journal inom några dagar. Du loggar enkelt in på ”Min Journal” med Bank-ID. Dina provsvar kommer då att ställas mot referensvärden och kan vara normala, höga eller låga i förhållande till dessa.

Varför hälsoundersökning?

Du kan nu genomföra regelbundna hälsoundersökningar via medisera.se i Uppsala och över tid få jämförbara provresultat i Min Journal genom inlogg via Bank-ID.

När du beställt hälsoundersökningen tar du enkelt blodprovet i Uppsala på drop-in. Du behöver alltså inte boka en tid. Däremot måste du ta med giltig legitimation. Med hjälp av hälsoundersökningen får du information om dina värden är normala, låga eller höga i relation till referensvärden. Om något inte står rätt till är det värdefullt att få denna information så tidigt som möjligt. Desto mer information du har och ju tidigare du har den, desto bättre. Välkommen att genomföra en hälsoundersökning via blodprov på Uppsala.

Erbjuder ni den bästa hälsokontrollen i Uppsala?

Det beror på vilken typ av hälsokontroll du vill göra. Vill du undersöka dina blodvärden erbjuder vi en bra lösning. Vi har fått e-post från kunder i Uppsala som tycker att vi erbjuder en av de bästa tjänsterna. Hälsokontrollen går snabbt, enkelt och smidigt eftersom många moment hanteras online. Ofta går vi bara till läkare eller tar prover om vi är sjuka samtidigt som det är läkaren som ansvarar för att informera om att värdena är bra ut eller ej. Nu tar du själv ansvar för dina egna värden.

Kan man göra en större hälsokontroll via blodprov i Uppsala?

Svaret på frågan är ja, du kan göra en stor hälsokontroll via blodprov i Uppsala via Medisera. Förhöjt blodsocker, vitaminbrist eller förhöjda kolesterolvärden, detta är alla exempel på hälsotillstånd som kan upptäckas om du väljer att genomföra vår Hälsokontroll Stor. Det är en av våra mest populära och mer omfattande hälsokontroller där ditt blod kartläggs.

Välkommen till Medisera

På Medisera.se hittar du många olika hälsokontroller. Gemensamt för dem är att du kan ta blodprovet redan minuter efter beställning. Du behöver inte ta med dig en remiss, den finns redan på provtagningsstället, glöm dock inte din legitimation. På våra provtagningsställen är det drop-in vilket betyder att du inte behöver boka tid i förväg. Genom våra hälsokontroller kan du ta reda på om du är i riskzonen för vissa sjukdomar, hur dina blodvärden påverkas av träning och kost, samt få referensvärden som du kan följa över tid genom Mediseras hälsokontroller. En hälsokontroll i Uppsala kan vara ett steg mot ett längre och mer hälsosamt liv.

Varför välja Medisera?

Medisera fokuserar på sina kunders välbefinnande genom att erbjuda hälsokontroller som är enkla att ta, säkra och prisvärda, och som ligger i framkant vad gäller forskningen.

Vi tycker att det skall vara enkelt att få information om det är förhöjda eller låga värden som påverkar ditt mående. Vår vision är att göra hälsokontroller lättillgängliga för alla digitalt. Vi arbetar för att tillgängliggöra provtagningsställen i så stora delar av Sverige som möjligt och du kan ta ditt blodprov minuter efter beställning eftersom e-remiss skickas till det provtagningsställe du valt. Provtagningen håller också hög klinisk standard. Låt oss hjälpa dig ta reda på om höga eller låga värden påverkar ditt mående.

Välj och beställ hälsokontroll