Hälsokontroll i Sundsvall

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Encias provtagning, Sundsvall

Centralgatan 14

852 32 Sundsvall

Öppettider

  • Du behöver boka tid för provtagning. Tidsbokning sker via följande länk "tidsbokning Sundsvall" som också skickas i bekräftelsemail efter beställning.
Se vägbeskrivning

Vårt provtagningsställe i Sundsvall

Vill du göra en hälsokontroll via blodprov i Sundsvall har vi för närvarande ett provtagningsställe i samarbete med Encia. Från Centralstationen i Sundsvall kan du promenera till kliniken på Centralgatan 14 på ca tio minuter. Det finns också gott om parkeringsplatser i närområdet.

Tidsbokning sker via länk som skickas i bekräftelsemail efter beställning. För att komma in i byggnaden använder du portkoden som du fått i ditt boknings-sms.

Encias provtagning, Sundsvall

Besöksadress: Centralgatan 14, 852 32 Sundsvall

Hälsokontroll via blodprov och provtagning i Sundsvall

På Medisera.se kan du snabbt och enkelt beställa en hälsokontroll via blodprov utan remiss från läkare. Vid beställning skickas remissen automatiskt till det provtagningsställe du väljer i kassan. Skall du ta blodprovet i Sundsvall behöver tidsbokning göras. Tidsbokning sker via länk som skickas i bekräftelsemail till dig efter beställning. För att komma in i byggnaden använder du portkoden som du får i ditt boknings-sms. Du tar därefter blodprovet hos Encia på Centralgatan 14 i Sundsvall.

Efter blodprovet får du läkarkommenterade provsvar inom 2 till 6 dagar. Du loggar då in i Min Journal via Bank-ID. Dina blodvärden ställs mot referensvärden och eventuella höga/låga värden kommenteras av läkaren.

Vilka hälsoundersökningar via blodprov kan man göra i Sundsvall?

Du kan beställa och ta blodprov i Sundsvall för alla de hälsoundersökningar som du finner om du klickar på medisera.se. Hör gärna av dig till oss om du vill ställa frågor kring våra hälsoundersökningar.

Välj och beställ hälsokontroll

Vad kostar hälsokontrollen?

Vår mest populära hälsokontroll heter Hälsokontroll Stor och den kostar 1390 sek och inkluderar 35 blodanalyser. De mest omfattande analyserna kostar vanligtvis över 1000 sek, medan de mindre enstaka analyserna kostar under 500 sek. På vissa provtagningsställen har vi en provtagningsavgift. Hela processen från beställning till leverans av provsvar och läkarkommentar digitalt i Min Journal är snabb, smidig och enkel, och inkluderas i priset.

Vad ingår?

Det beror på vilket paket du väljer och var du vill ta blodprovet. Dock ingår alltid den elektroniska remissen som skickas ut till valt provtagningsställe, själva blodprovet som du tar drop-in på det provtagningsställe du valt, levererade provsvar och läkarkommentar i “Min Journal”, som du alltid kommer åt via Bank-ID på Medisera.se.

Hur går provtagningen till?

I Sundsvall behöver du boka tid för provtagning. Du hittar länk till tidsbokning i bekräftelsemailet som skickas ut efter beställning. Provtagningen utförs av sköterska och det enda du behöver ta med dig till hälsokontrollen är giltig legitimation.

Sundsvall bästa hälsokontroll

När du blir äldre kan det vara en god ide att genomföra en hälsokontroll med relativt jämna mellanrum. På det sättet får du information om dina blodvärden avviker från referensvärden t.ex. vad gäller blodsocker eller vitaminer. Väljer du att genomföra en hälsoundersökning via blodprov med Medisera är det dessutom enkelt. Beställning och provsvar inklusive läkarkommentar hanteras online via medisera.se och Min Journal som du kommer åt på medisera.se. Det du behöver ta med till provtagningen är giltig legitimation. Vi vågar påstå att vi har några av de bästa hälsokontrollerna via blodprov i Sundsvall.

Stor hälsoundersökning

Bland våra omfattande hälsoundersökningar via blodprov hittar du hälsokontrollerna Stora prestationstestet, Stor, Mellan och Bas. Är du ute efter en grundlig analys av dina blodvärden i Sundsvall är det vår stora hälsoundersökning via blodprov du skall beställa. Här kartlägger vi blodvärden jämfört med referensvärden för till exempel diabetes, metabolstörning, hjärtsjukdom, bristande njur- och leverfunktion, vitamin- och mineralbrist, sköldkörtelrubbning, sjukdom i prostata, testosteronnivåer och inflammation.

Privat hälsokontroll utan krav på remiss

På Medisera.se kan du beställa och därefter utföra en privat hälsokontroll via blodprov på provtagningsstället i Sundsvall. Du behöver inte gå till vårdcentral och få en remiss. En elektronisk remiss skickas till valt provtagningsställe via våra system i samma stund som du lägger beställningen på Medisera.se. Därför kan du i stort sett direkt efter beställning ta blodprovet förutsatt att tidsbokningen tillåter. Välkommen att beställa en hälsokontroll via blodprov idag!

Välj och beställ hälsokontroll