Hälsokontroll i Vällingby

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Unilabs Vällingby närlaboratorium

Indalsbacken 1

162 68 Vällingby

Öppettider

  • Mån-tors: kl. 08:00-16:00
  • Fre: kl. 08:00-13:00.
  • Välkommen att ta blodprovet drop-in under öppettiderna.
Se vägbeskrivning

Kontrollera hälsan i Vällingby

Vill du ta blodprovet för hälsokontrollen i Vällingby samarbetar vi med ett provtagningsställe. Unilabs Vällingby närlaboratorium har drop-in varför du inte behöver boka en tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning. Adressen är:

Unilabs Vällingby närlaboratorium

Indalsbacken 1
162 68 Vällingby

Vällingby ligger i Västerort i Stockholms kommun och har ca 8 000 invånare. Namnet kommer från Vaellinge eller Wallingae och by och betyder vällingarnas by, eller ungefär folket som bor på vallen. Vällingby Läkarhus ligger nära Vällingby Centrum och t-banestationen.

Hälsokontroller du kan göra i Vällingby

På Medisera.se kan du enkelt välja och beställa den hälsokontroll i Vällingby som passar dig. Vi har flera olika paket med hälsokontroller som innehåller omfattande analyser som ger dig bra överblick och kartläggning av dina värden. Du kan även beställa enskilda hälsokontroller för dig som vill undersöka specifika värden.

Samtliga hälsokontroller som du finner på vår hemsida går att undersöka via blodprov på vårt provtagningsställe i Vällingby.

Välj och beställ hälsokontroll

Hur går provtagningen till?

När din beställning har gått igenom på Medisera.se går en elektronisk remiss ut till det provtagningsställe du valt. Därför kan du i stort sett i samma stund som du lägger beställningen gå till provtagningsstället i Vällingby för att ta blodprovet. Glöm inte att ta med legitimation.

Väl där är det drop-in som gäller och det är utbildad personal som tar blodprovet. Hur många provrör som måste fyllas beror på vilken hälsokontroll du valt. När du är klar med provtagningen kommer provsvar och personlig läkarkommentar finnas tillgängligt online i Min Journal inom några dagar. Du loggar enkelt in på ”Min Journal” med Bank-ID. Dina provsvar kommer då att ställas mot referensvärden och kan vara normala, höga eller låga i förhållande till dessa.

Varför hälsokontroll i Vällingby?

Med ett blodprov kan du få information som hjälper dig att ta kontroll över din hälsa och se om det finns något du kan påverka för att skapa förutsättningar för ett bättre mående. Med vår hjälp får du reda på dina blodvärden och våra läkare hjälper dig att tolka dem. Att tidigt kunna utreda ifall något är fel kan göra stor skillnad. Ju tidigare du får reda på att något inte står rätt till, desto snabbare kan du åtgärda det.

Välkommen till Medisera

På Medisera.se hittar du många olika blodprover. Gemensamt för dem är att du i Stockholmsområdet kan ta blodprovet redan minuter efter beställning på Karolinska, Unilabs eller SYNLAB.

Du behöver inte ta med dig en remiss, den finns redan på provtagningsstället, glöm dock inte din legitimation. På våra provtagningsställen i Vällingby och Stockholm är det drop-in vilket betyder att du inte behöver boka tid i förväg. Genom våra hälsokontroller kan du ta reda på om du är i riskzonen för vissa sjukdomar, hur dina blodvärden påverkas av träning och kost, samt få referensvärden som du kan följa över tid. En hälsokontroll i Vällingby kan vara ett första steg mot ett mer hälsosamt liv.

Om vi skulle sammanfatta varför du ska välja just Medisera med tre ord så är det dessa – enkelt, säkert och prisvärt. Det ska vara enkelt att ta reda på sina blodvärden vilket också är vår mission, medan visionen är att göra hälsokontroller lättillgängliga för alla digitalt.

Vi har provtagningsställen i stora delar av Sverige och du kan ta ditt blodprov minuter efter beställning. Provtagningen håller en hög klinisk standard och vi har flest antal analyser på marknaden. Låt oss hjälpa dig ta reda på hur din kropp mår.

Välj och beställ hälsokontroll