Hälsoundersökning i Alvik, Bromma

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Unilabs Alvik närlaboratorium

Tranebergsplan 1, 3 tr

167 44 Bromma

Öppettider

  • Mån-fre: kl. 07:00-18:00
  • Välkommen att ta blodprovet drop-in under öppettiderna.
Se vägbeskrivning

Undersök hälsan i Bromma

Vill du göra din hälsoundersökning i Alvik i Bromma har vi flera provtagningsställen du kan välja mellan. Samtliga har drop-in så du behöver inte boka en tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning. Adressen till Unilabs i Alvik är:

Unilabs Alvik närlaboratorium

Tranebergsplan 1, 3 tr
167 44 Bromma

Hos oss på Medisera kan du enkelt och snabbt utföra en hälsoundersökning via blodprov i Alvik. Blodprovet beställs här på Medisera.se, och provtagning via blodprov tas drop-in på det provtagningsställe du väljer i Bromma. Vårt erbjudande innebär dock att kontrollen enbart utförs via blodprov, den inkluderar inte en fysisk undersökning av läkare. Dina blodvärden ställs mot referensvärden och eventuella höga/låga värden kommenteras av läkare i “Min Journal” som du kommer åt via Bank-ID på Medisera.se när provsvar och läkarkommentar är klara. Det tar två till sex dagar för provsvaren att bli klara.

Hälsoundersökningar du kan göra i Bromma

I Bromma kan du beställa och ta blodprov för alla de hälsoundersökningar som du finner om du klickar på länken nedan. Medisera har undersökningar som passar många, t.ex. om du vill undersöka kolesterolvärden, sköldkörteln eller prostatan. Välkommen att höra av dig till oss om du vill ställa frågor kring våra hälsokontroller.

Välj och beställ hälsokontroll

Välj och beställ

Om du går till startsidan på Medisera.se och scrollar ner på sidan hittar du en jämförelse av vad som ingår i våra omfattande hälsokontroller i Alvik i Bromma. Denna jämförelse är till för att hjälpa dig att välja och beställa den hälsoundersökning via blodprov som passar dig bäst. Om du har frågor tveka inte att höra av dig till oss.

Vad kostar det?

Hälsoundersökningarna på Medisera.se kostar från några hundralappar till några tusenlappar beroende på hur många och vilka blodmarkörer du vill testa. De läkarkommenterade provsvaren som du tar del av genom att logga in på “Min Journal” via Bank-ID på Medisera.se är självklart inkluderade i priset.

Vad ingår i undersökningen?

Vilka analyser som ingår beror på vilken analys du beställer. Dock ingår alltid den elektroniska remissen som skickas ut till valt provtagningsställe, själva blodprovet som du tar drop-in på det provtagningsställe du valt i Bromma, levererade provsvar och läkarkommentar i “Min Journal”, som du alltid kommer åt via Bank-ID på Medisera.se. Medisera erbjuder inte en fysisk undersökning som utförs av läkare.

Hur går provtagningen till?

Blodprovet tas av utbildad personal i Bromma och brukar inte ta många minuter. Du behöver inte boka tid för provtagning när du väl beställt hälsoundersökningen, däremot måste du ta med dig legitimation som är giltig. Genom våra samarbetspartners erbjuder vi drop-in på alla våra provtagningsställen i Stockholmsområdet.

Privat hälsoundersökning via blodprov i Alvik

En e-remiss går ut till det provtagningsställe som valts i Bromma vid beställning via våra system, varför du inte behöver gå till vårdcentral för att den vägen få remiss. Detta innebär att du numera kan utföra en privat hälsoundersökning i Bromma via Medisera.se. Snabbt, enkelt och smidigt.

Välj och beställ hälsokontroll