Hälsotest via blodprov - Unilabs Spånga närlaboratorium

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Unilabs Spånga närlaboratorium

Sörgårdsvägen 10

163 52 Spånga

Öppettider

  • Mån - Tor: 8.00 - 15.30
  • Fre: 8.00 - 12
  • Provtagning ej möjlig på fredagar efter kl. 12 samt dag före röd dag.
Se vägbeskrivning

Våra provtagningsställen i Spånga

Vill du göra ditt hälsotest i Spånga har vi två provtagningsställen du kan välja bland, båda har dropin-tider så du behöver inte boka en tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning.

Unilabs Spånga närlaboratorium

Sörgårdsvägen 10
163 52 Spånga

SYNLAB Medilab, Rinkeby

Skårbygränd 3, 2tr
163 72 Spånga

Hälsotest via blodprov och provtagning i Spånga

Välkommen att utföra ett hälsotest via blodprov i Spånga. Du beställer hälsotestet via blodprov här på Medisera.se, och tar blodprovet på drop-in på valt provtagningsställe. Observera att detta avser hälsotest via blodprov enbart. Är du ute efter en undersökning som inkluderar fysisk undersökning av läkare, som t.ex. mätning av blodtryck, är detta inte rätt hälsotest för dig. Hos oss får du dina blodvärden ställda mot referensvärden samt en läkarkommentar i ”Min Journal”, som du enkelt loggar in i via Bank-ID, när provsvar och läkarkommentar är klara. “Min Journal” kommer du åt från Medisera.se.

Vilka hälsotester via blodprov kan du göra i Spånga?

Du kan beställa och ta blodprov i Spånga för alla de hälsotest som du finner om du klickar på länken nedan. Medisera har hälsotest som passar många, t.ex. om du vill undersöka kolesterolvärden, sköldkörteln eller prostatan. Välkommen att höra av dig till oss om du vill ställa frågor kring våra hälsotest.

Välj och beställ hälsokontroll

Välj och beställ det hälsotest via blodprov som passar bäst

Om du går till startsidan på Medisera.se och scrollar ner på sidan hittar du en jämförelse av vad som ingår i våra omfattande analyser. Denna jämförelse är till för att hjälpa dig att välja och beställa det hälsotest via blodprov som passar dig bäst. Om du har frågor tveka inte att höra av dig till oss.

Vad kostar hälsotestet?

Hälsotest via blodprov på Medisera.se kostar från några hundralappar till några tusenlappar beroende på hur många och vilka blodmarkörer du vill testa. De läkarkommenterade provsvaren som du tar del av genom att logga in på “Min Journal” via Bank-ID på Medisera.se är självklart inkluderade i hälsotestets pris.

Vad ingår i hälsotestet?

Vilka analyser som ingår i hälsotestet beror självklart på vilken analys du beställer. Dock ingår alltid den elektroniska remissen som skickas ut till valt provtagningsställe, själva blodprovet som du tar drop-in på det provtagningsställe du valt, levererade provsvar och läkarkommentar i “Min Journal”, som du alltid kommer åt via Bank-ID på Medisera.se. Medisera erbjuder inte en fysisk undersökning som utförs av läkare.

Hur går provtagningen till när du gör ditt hälsotest i Spånga?

Du behöver aldrig boka en tid i förväg när du skall utföra provtagningen via blodprov, drop-in gäller på alla de provtagningsställen som vi samarbetar med. Provtagningen utförs av sköterska och det enda du behöver ta med dig till hälsotestet via blodprov är giltig legitimation.

Privat hälsotest via blodprov i Spånga

På Medisera.se kan du nu beställa och därefter utföra ett privat hälsotest via blodprov på ett provtagningsställe nära dig i Spånga. Du behöver inte gå till vårdcentral och få en remiss. En elektronisk remiss skickas till valt provtagningsställe via våra system i samma stund som du lägger beställningen här på Medisera.se. Därför kan du i stort sett direkt efter beställning ta blodprovet förutsatt att det är inom de öppettider som gäller. Välkommen att beställa ett privat hälsotest idag!

Välj och beställ hälsokontroll