Hälsotest i Spånga

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Unilabs Spånga närlaboratorium

Sörgårdsvägen 10

163 52 Spånga

Öppettider

  • Mån-tors: kl. 07.45-15.30
  • Fre: kl. 07.45-14:00
  • Välkommen att ta blodprovet drop-in under öppettiderna.
Se vägbeskrivning

Testa hälsan i Spånga

Vill du göra ditt hälsotest via blodprov i Spånga har flera provtagningsställen att välja mellan, samtliga har drop-in varför du inte behöver boka en tid. Adressen till Spånga Närlaboratorium är:

Unilabs Spånga närlaboratorium

Sörgårdsvägen 10
163 52 Spånga

Du beställer hälsotestet via blodprov här på Medisera.se, och tar blodprovet på drop-in på valt provtagningsställe. Observera att detta avser hälsotest via blodprov enbart. Är du ute efter en undersökning som inkluderar fysisk undersökning av läkare är detta inte rätt hälsotest för dig. Hos oss får du dina blodvärden ställda mot referensvärden samt en läkarkommentar i ”Min Journal”, som du enkelt loggar in i via Bank-ID, när provsvar och läkarkommentar är klara. “Min Journal” kommer du åt från Medisera.se.

Hälsotester du kan göra i Spånga

Du kan beställa och ta blodprov i Spånga för alla de hälsotest som du finner om du klickar på länken nedan. Medisera har hälsotest som passar många, t.ex. om du vill undersöka kolesterolvärden, sköldkörteln eller prostatan. Välkommen att höra av dig till oss om du vill ställa frågor kring våra hälsotest.

Välj och beställ hälsokontroll

Vad kostar hälsotestet?

Hälsotesten i Spånga kostar från några hundralappar till några tusenlappar beroende på hur många och vilka blodmarkörer du vill testa. De läkarkommenterade provsvaren som du tar del av genom att logga in på “Min Journal” via Bank-ID på Medisera.se är självklart inkluderade i hälsotestets pris.

Vad ingår?

Vilka analyser som ingår i hälsotestet i Spånga beror på vilken analys du beställer. Dock ingår alltid den elektroniska remissen som skickas ut till valt provtagningsställe, själva blodprovet som du tar drop-in på det provtagningsställe du valt, levererade provsvar och läkarkommentar i “Min Journal”, som du alltid kommer åt via Bank-ID på Medisera.se. Medisera erbjuder inte en fysisk undersökning som utförs av läkare.

Hur går provtagningen till?

Du behöver aldrig boka en tid i förväg när du skall utföra provtagningen via blodprov, drop-in gäller på alla de provtagningsställen som vi samarbetar med i Spånga. Provtagningen utförs av utbildad personal och det enda du behöver ta med dig är giltig legitimation.

Privat hälsotest via blodprov i Spånga

På Medisera.se kan du nu beställa och därefter utföra ett privat hälsotest via blodprov på ett provtagningsställe nära dig i Spånga. Du behöver inte gå till vårdcentral och få en remiss först. En elektronisk remiss skickas till valt provtagningsställe via våra system i samma stund som du lägger beställningen här på Medisera.se. Därför kan du i stort sett direkt efter beställning ta blodprovet under öppettiderna.

Välj och beställ hälsokontroll