Hälsoundersökning via blodprov - Unilabs Rinkeby närlaboratorium

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Unilabs Rinkeby närlaboratorium

Skårbygränd 3, 2tr

163 72 Spånga

Öppettider

  • Mån - Tor: 8 - 16
  • Fre: 8 - 12
  • Lunchstängt: 12-13
  • Provtagning ej möjlig på fredagar efter kl. 12 samt dag före röd dag.
Se vägbeskrivning

Våra provtagningsställen i Rinkeby, Spånga

Vill du göra din hälsoundersökning i Rinkeby har vi ett provtagningsställe på Skårbygränd 3, vi har även ett provtagningsställe centralt i Spånga som du kan välja, båda har dropin-tider så du behöver inte boka en tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning.

Unilabs Rinkeby närlaboratorium

Skårbygränd 3, 2tr
163 72 Spånga

SYNLAB Medilab Spånga

Sörgårdsvägen 10
163 52 Spånga

Hälsoundersökning via blodprov och provtagning i Rinkeby, Spånga

Hos oss på Medisera.se kan du enkelt och snabbt utföra en hälsoundersökning via blodprov i Rinkeby, Spånga. Hälsoundersökningen beställs här på Medisera.se, och provtagning via blodprov tas drop-in på det provtagningsställe du väljer när du beställer hälsoundersökningen. Vårt erbjudande innebär dock att kontrollen enbart utförs via blodprov, den inkluderar inte en fysisk undersökning av läkare. Dina blodvärden ställs mot referensvärden och eventuella höga/låga värden kommenteras av läkare i “Min Journal” som du kommer åt via Bank-ID på Medisera.se när provsvar och läkarkommentar är klara. Det tar två till sex dagar för provsvaren från vald hälsoundersökning att bli klara.

Vilka hälsoundersökningar via blodprov kan du göra i Rinkeby, Spånga?

Du kan beställa och ta blodprov i Rinkeby för alla de hälsoundersökningar som du finner om du klickar på länken nedan. Medisera har hälsoundersökningar som passar många, t.ex. om du vill undersöka kolesterolvärden, sköldkörteln eller prostatan. Välkommen att höra av dig till oss om du vill ställa frågor kring våra hälsoundersökningar.

Välj och beställ hälsokontroll

Välj och beställ den hälsoundersökning via blodprov som passar bäst

På Medisera.se:s startsida längst ner hittar du en uppställning över våra mest omfattande analyser som är tänkt att hjälpa dig att jämföra och välja den hälsoundersökning via blodprov som är bäst för dig. Du är självklart välkommen att höra av dig till oss om du har frågor.

Vad kostar hälsoundersökningen?

Hälsoundersökning via blodprov på Medisera.se kostar från några hundralappar till några tusenlappar beroende på hur många och vilka blodmarkörer du vill testa. De läkarkommenterade provsvaren som du tar del av genom att logga in på “Min Journal” via Bank-ID på Medisera.se är självklart inkluderade i hälsoundersökningens pris.

Vad ingår i hälsoundersökningen?

Hälsoundersökningens innehåll redovisas detaljerat på produktsidorna som du kommer åt om du klickar på “Våra hälsokontroller” i huvudmenyn. Observera att vi tillhandahåller hälsoundersökning via blodprov, och inte en fysisk undersökning som utförs av läkare. E-remissen ingår alltid, liksom provtagningen på valt provtagningsställe, samt inlogg via Bank-ID till “Min Journal” som du alltid kommer åt på Medisera.se.

Hur går provtagningen till när du gör din hälsoundersökning i Rinkeby, Spånga?

Du behöver aldrig boka en tid i förväg när du skall utföra provtagningen via blodprov, drop-in gäller på alla de provtagningsställen som vi samarbetar med. Provtagningen utförs av sköterska och det enda du behöver ta med dig till hälsoundersökningen via blodprov är giltig legitimation.

Privat hälsoundersökning via blodprov i Rinkeby, Spånga

En e-remiss går ut till det provtagningsställe som valts i Rinkeby vid beställning via våra system, varför du inte behöver gå till vårdcentral för att den vägen få remiss till hälsoundersökning via blodprov. Detta innebär att du numera kan utföra en privat hälsoundersökning via Medisera.se. Snabbt, enkelt och smidigt. Välkommen att beställa en privat hälsoundersökning idag!

Välj och beställ hälsokontroll