Hälsoundersökning i Rinkeby, Spånga

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Unilabs Rinkeby närlaboratorium

Skårbygränd 3, 2tr

163 72 Spånga

Öppettider

  • Mån-tors: kl: 08:00-16:00
  • Fre: kl. 08:00-14:00
  • Välkommen att ta blodprovet drop-in under öppettiderna.
Se vägbeskrivning

Undersök hälsan i Rinkeby, Spånga

Vill du göra din hälsoundersökning i Rinkeby har vi ett provtagningsställe på Skårbygränd 3 i samarbete med Unilabs. Drop-in gäller varför du inte behöver boka tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning.

Unilabs Rinkeby närlaboratorium

Skårbygränd 3, 2tr
163 72 Spånga

Hälsoundersökning via blodprov och provtagning i Rinkeby

Hos oss på Medisera.se kan du enkelt och snabbt utföra en hälsoundersökning i Rinkeby, Spånga. Hälsoundersökningen som sker via blodprov beställs här på Medisera.se, och provtagning via blodprov tas drop-in på det provtagningsställe du väljer när du beställer hälsoundersökningen. Vårt erbjudande innebär dock att kontrollen enbart utförs via blodprov, den inkluderar inte en fysisk undersökning av läkare. Dina blodvärden ställs mot referensvärden och eventuella höga/låga värden kommenteras av läkare i “Min Journal” som du kommer åt via Bank-ID på Medisera.se när provsvar och läkarkommentar är klara. Det tar två till sex dagar för provsvaren från vald hälsoundersökning att bli klara.

Hälsoundersökningar du kan göra i Rinkeby

Du kan beställa och ta blodprov i Rinkeby för alla de hälsoundersökningar som du finner om du klickar på länken nedan. Medisera har många olika blodprov, t.ex. om du vill undersöka kolesterolvärden, sköldkörteln eller prostatan. Välkommen att kontakta oss om du vill ställa frågor kring våra hälsoundersökningar.

Välj och beställ hälsokontroll

Vad kostar det?

Hälsoundersökning i Rinkeby kostar från några hundralappar till några tusenlappar beroende på hur många och vilka blodmarkörer du vill testa. De läkarkommenterade provsvaren som du tar del av genom att logga in på “Min Journal” via Bank-ID på Medisera.se är inkluderade i priset för undersökningen.

Vad ingår?

Hälsoundersökningens innehåll redovisas detaljerat på produktsidorna som du kommer åt om du klickar på “Våra hälsokontroller” i huvudmenyn. Observera att vi tillhandahåller blodprov, och inte en fysisk undersökning som utförs av läkare. E-remissen ingår alltid, liksom provtagningen på valt provtagningsställe, samt inlogg via Bank-ID till “Min Journal” som du alltid kommer åt på Medisera.se.

Hur går provtagningen till?

Du behöver aldrig boka en tid i förväg när du skall utföra provtagningen i Rinkeby, drop-in gäller på alla de provtagningsställen som vi samarbetar med i Stockholm. Provtagningen utförs av utbildad personal och det enda du behöver ta med dig är giltig legitimation.

Privat hälsoundersökning via blodprov i Rinkeby

En e-remiss går ut till det provtagningsställe som valts i Rinkeby vid beställning via våra system, varför du inte behöver gå till vårdcentral för att den vägen få remiss till hälsoundersökning via blodprov. Detta innebär att du numera kan utföra en privat hälsoundersökning via Medisera.se. Snabbt, enkelt och smidigt.

Välj och beställ hälsokontroll