Hälsokontroll i Kista på Kista Galleria

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Unilabs Kista närlaboratorium

Kista Galleria Hus 3, 1 tr

164 91 Kista

Öppettider

  • Mån-Tors: Kl. 08:00-16:00
  • Fre: 08:00-14:00
  • Välkommen att ta blodprovet drop-in under öppettiderna.
Se vägbeskrivning

Kontrollera hälsan i Kista

Vill du göra din hälsokontroll i Kista är du välkommen att ta blodprovet i Kista Galleria.

Unilabs Kista närlaboratorium

Kista Galleria Hus 3, 1 tr
164 91 Kista

Kista är beläget i västerort i Stockholms kommun och ingår i stadsdelsområdet Rinkeby-Kista. Kista är känt som Sveriges största IT-centrum, här finns huvudkontor till många stora It-företag, det stora antalet It-företag har givit orten smeknamn såsom ”Stockholms Silicon Valley”. Unilabs närlaboratorium i Kista ligger centralt i Kista Galleria, till Kista kan man ta sig med tunnelbanans blåa linje eller via pendeltåg till pendeltågsstationen Helenelund.

Hälsokontroller du kan göra i Kista

För dig som vill undersöka specifika värden på grund av symptom eller vill ta reda på dina värden utifrån prestation finns flera enskilda hälsokontroller för till exempel vitaminer eller prestationstest. Vi har också flera omfattande hälsokontroller för dig som vill få en bred överblick och ta reda på så mycket som möjligt om ditt hälsotillstånd. Alla hälsokontroller som vi erbjuder kan du enkelt lämna blodprov för hos det provtagningsställe som vi samarbetar med i Kista.

Välj och beställ hälsokontroll

Hur går provtagningen till?

Provtagningen för hälsokontrollen i Kista sker i samarbete Unilabs och utförs av utbildad personal. Drop-in gäller. Du måste ta med giltig legitimation för att kunna genomföra provtagningen. Eftersom en e-remiss går iväg till valt provtagningsställe direkt vid beställning kan du göra provtagningen direkt efter beställning. Resultat av blodprovet kommer därefter att tillgängliggöras inom några dagar tillsammans med läkarkommentar. Du loggar in på ”Min Journal” med Bank-ID för att ta del av provresultatet samt för att skriva ut det om så önskas.

Varför hälsoundersökning i Kista?

Du kan nu genomföra regelbundna hälsoundersökningar i Kista via medisera.se i Kista och över tid få jämförbara provresultat i Min Journal genom inlogg via Bank-ID. När du beställt hälsokontrollen tar du enkelt blodprovet i Kista Galleria drop-in. Du behöver alltså inte boka en tid. Däremot måste du ta med giltig legitimation. Med hjälp av hälsoundersökningen får du information om dina värden är normala, låga eller höga i relation till referensvärden. Om något inte står rätt till är det värdefullt att få denna information så tidigt som möjligt. Desto mer information du har och ju tidigare du har den, desto bättre. Välkommen att genomföra en hälsoundersökning via blodprov i Kista.

Varför Medisera?

På Medisera.se kan du beställa många olika hälsokontroller via blodprov i Kista, och ta blodprovet redan minuter efter beställning. Du får läkarkommenterade provsvar i Min Journal som du loggar in i via Bank-ID några dagar efter taget blodprov. Snabbt, enkelt och smidigt. En hälsokontroll kan vara första steget mot en förändrad livsstil och ett längre och hälsosammare liv. Medisera erbjuder hälsokontroller i Kista Galleria som är enkla att ta via blodprov, säkra och prisvärda, och som ligger i framkant vad gäller forskningen.

Vi tycker att det skall vara enkelt att få information om sina blodvärden och om de påverkar måendet. Vår vision är att göra hälsokontroller lättillgängliga för alla digitalt. Vi arbetar för att tillgängliggöra provtagningsställen i så stora delar av Sverige som möjligt. Provtagningen håller också hög klinisk standard. Låt oss hjälpa dig ta reda på om höga eller låga värden påverkar ditt mående.

Välj och beställ hälsokontroll