Hälsokontroll - Unilabs Kista närlaboratorium

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Unilabs Kista närlaboratorium

Kista Galleria Hus 3, 1 tr

164 91 Kista

Öppettider

  • Mån - Tor: 8 - 16
  • Fre: 8 - 12
  • Provtagning ej möjlig på fredagar efter kl. 12 samt dag före röd dag. Endast tidsbokning. Boka tid på telefonnummer 08-687 6370.
Se vägbeskrivning

Våra provtagningsställen i Kista

Vill du göra din hälsokontroll i Kista har vi två provtagningsställen du kan välja mellan.

Unilabs Kista närlaboratorium

Kista Galleria Hus 3, 1 tr
164 91 Kista

Karolinska Universitetslaboratoriet Kista

Edvard Griegsgången 13
164 32 Kista

Hälsokontroll i Kista Galleria

Kista är beläget i västerort i Stockholms kommun och ingår i stadsdelsområdet Rinkeby-Kista. Kista är känt som Sveriges största IT-centrum, här finns huvudkontor till många stora It-företag, det stora antalet It-företag har givit orten smeknamn såsom ”Stockholms Silicon Valley”. Unilabs närlaboratorium i Kista ligger centralt i Kista Galleria, till Kista kan man ta sig med tunnelbanans blåa linje eller via pendeltåg till pendeltågsstationen Helenelund.

Vilka hälsokontroller via blodprov kan du göra i Kista Galleria?

Välj och beställ den hälsokontroll som passar dig här på Medisera.se.
För dig som vill undersöka specifika värden på grund av sjukdomssymptom eller vill ta reda på dina värden utifrån prestation finns flera enskilda hälsokontroller för till exempel vitaminer eller prestationstest. Vi har också flera omfattande hälsokontroller för dig som vill få en bred överblick och ta reda på så mycket som möjligt om ditt hälsotillstånd. Alla hälsokontroller som vi erbjuder kan du enkelt lämna blodprov för hos alla de provtagningsställen som vi samarbetar med i Kista.

Välj och beställ hälsokontroll

Hur går provtagningen till när du gör din hälsokontroll i Kista?

Provtagningen i Kista sker i samarbete med Karolinska Universitetslaboratoriet och Unilabs och utförs av en sköterska. Drop-in gäller vanlitgvis, undersök dock detta innan provtagning. Du måste ta med giltig legitimation för att kunna genomföra provtagningen. Eftersom en e-remiss går iväg till valt provtagningsställe direkt vid beställning kan du göra provtagningen direkt efter beställning. Resultat av blodprovet kommer därefter att tillgängliggöras inom några dagar tillsammans med läkarkommentar. Du loggar in på ”Min Journal” med Bank-ID för att ta del av provresultatet samt för att skriva ut det om så önskas.

Varför ska jag göra en hälsoundersökning via blodprov i Kista Galleria?

Du kan nu genomföra regelbundna hälsoundersökningar via medisera.se i Kista och över tid få jämförbara provresultat i Min Journal genom inlogg via Bank-ID. Du behöver inte må dåligt eller uppleva några symptom för att göra en hälsoundersökning.

När du beställt hälsoundersökningen tar du enkelt blodprovet i Kista på drop-in. Du behöver alltså inte boka en tid. Däremot måste du ta med giltig legitimation. Med hjälp av hälsoundersökningen får du information om dina värden är normala, låga eller höga i relation till referensvärden. Om något inte står rätt till är det värdefullt att få denna information så tidigt som möjligt. Desto mer information du har och ju tidigare du har den, desto bättre. Välkommen att genomföra en hälsoundersökning via blodprov i Kista.

Välkommen till Medisera

Medisera erbjuder två provtagningsställen i Kista varav Unilabs i Kista Galleria är en. På Medisera.se kan du beställa många olika hälsokontroller via blodprov, och ta blodprovet redan minuter efter beställning. Du får läkarkommenterade provsvar i Min Journal som du loggar in i via Bank-ID några dagar efter taget blodprov. Snabbt, enkelt och smidigt. Välkommen att beställa din hälsokontroll hos oss på Medisera, för att därefter ta ditt blodprov i Kista. En hälsokontroll kan vara första steget mot en förändrad livsstil och ett längre och hälsosammare liv.

Varför välja Medisera?

Medisera fokuserar på sina kunders välbefinnande genom att erbjuda hälsokontroller som är enkla att ta, säkra och prisvärda, och som ligger i framkant vad gäller forskningen.

Vi tycker att det skall vara enkelt att få information om det är förhöjda eller låga värden som påverkar ditt mående. Vår vision är att göra hälsokontroller lättillgängliga för alla digitalt. Vi arbetar för att tillgängliggöra provtagningsställen i så stora delar av Sverige som möjligt och du kan ta ditt blodprov minuter efter beställning eftersom e-remiss skickas till det provtagningsställe du valt. Provtagningen håller också hög klinisk standard. Låt oss hjälpa dig ta reda på om höga eller låga värden påverkar ditt mående.

Välj och beställ hälsokontroll