Hälsokontroll - Unilabs Jakobsbergs sjukhus närlaboratorium

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Unilabs Jakobsbergs sjukhus närlaboratorium

Birgittavägen 4

177 31 Jakobsberg

Öppettider

  • Mån & Ons: 7.45 - 15.30
  • Tis & Tor: 7-15.30
  • Fre: 7.45 - 12
  • Provtagning ej möjlig på fredagar efter kl. 12 samt dag före röd dag.
Se vägbeskrivning

Våra provtagningsställen norr om Stockholm

Norr om Stockholm har vi fler än 20 provtagningsställen du kan välja bland. Vill du göra din hälsokontroll i Jakobsberg kan du göra det på Unilabs Jakobsbergs sjukhus närlaboratorium, de har dropin-tider varför du inte behöver boka en tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning.

Unilabs Jakobsbergs sjukhus närlaboratorium

Birgittavägen 4
177 31 Jakobsberg

Hälsokontroll i Jakobsberg, Järfälla

Jakobsberg är en del i Järfälla kommun och ligger ca 1,5 mil norr om centrala Stockholm. Unilabs i Jakobsberg är beläget nära Jakobsbergs sjukhus, hit tar du dig enkelt med bil eller med pendeltåg och buss.

Vilka hälsokontroller via blodprov kan du göra i Jakobsberg?

På Medisera.se kan du enkelt välja och beställa den hälsokontroll som passar dig. Vi har flera olika paket med hälsokontroller som innehåller omfattande analyser som ger dig bra överblick och kartläggning av dina värden. Du kan även beställa enskilda hälsokontroller för dig som vill undersöka specifika värden.

Samtliga hälsokontroller som du finner på vår hemsida går att undersöka via blodprov på provtagningsstället i Jakobsberg.

Välj och beställ hälsokontroll

Hur går provtagningen till när du gör hälsokontrollen i Jakobsberg?

På Medisera.se kan du enkelt välja och beställa den hälsokontroll som passar dig. Efter din beställning är du välkommen till Unilabs i Jakobsberg för att ta ditt blodprov, kom ihåg att ta med legitimation. Provtagning utförs av sköterska. Efter att du tagit ditt blodprov kommer ditt resultat finnas tillgängligt inom några dagar. Läkarkommentar och provresultat från hälsokontrollen får du enkelt tillgång till genom att logga in på ”Min Journal” här på Medisera.se med Bank-ID. Läkarens kommentar hjälper dig att förstå ditt provresultat så att du vet vilka livsstilsförändringar som kan behövas.

Varför ska jag göra en hälsoundersökning via blodprov i Jakobsberg?

Du skall göra en hälsoundersökning via blodprov i Jakobsberg om du är intresserad av att se hur dina blodvärden står sig mot den övriga populationen. Andra anledningar kan vara att du känner av olika symptom eller är trött och energilös och vill få reda på om detta beror på brist av något slag, t.ex. d-vitaminbrist som är relativt vanligt i Sverige.

Det hela är numera väldigt enkelt. Gå in på medisera.se och välj den hälsoundersökning som känns mest relevant. När du beställt går en elektronisk remiss iväg till valt provtagningsställe varför du kan ta blodprovet drop-in minuter efter beställning. Beroende på vilket test du valt kommer provsvaren redan inom några dagar upp till en vecka om det t.ex. Gäller IGF-1 som analyseras en gång per vecka på vissa labb. Du behöver vara 18 år eller äldre för att kunna beställa hälsoundersökning.

Eftersom det har blivit så enkelt och billigt att undersöka viktiga blodvärden kan det vara värdefullt att göra hälsoundersökningen varje år från en viss ålder. Det kan vara så att analysen av dina värden kommer tillbaka inom referensintervallet och att det därmed inte visar något som ligger utanför det normala, och då är allt som det skall vara. Det kan också vara så att hälsoundersökningen visar att något värde behöver undersökas ytterligare. Om så är fallet är det bra att ha varit ute i så god tid som möjligt.

Medisera

På Medisera.se hittar du många olika hälsokontroller. Gemensamt för dem är att du kan ta blodprovet redan minuter efter beställning. Medisera samarbetar med Karolinska, Unilabs och SYNLAB och erbjuder därigenom provtagningsställen i stora delar av landet.

Du behöver inte ta med dig en remiss, den finns redan på provtagningsstället, glöm dock inte din legitimation. På våra provtagningsställen är det drop-in vilket betyder att du inte behöver boka tid i förväg. Genom våra hälsokontroller kan du ta reda på om du är i riskzonen för vissa sjukdomar, hur dina blodvärden påverkas av träning och kost, samt få referensvärden som du kan följa över tid genom Mediseras hälsokontroller. En hälsokontroll i Jakobsberg kan vara ett steg mot ett längre och mer hälsosamt liv.

Varför välja Medisera?

Enligt våra kunder är Medisera enkelt, säkert och prisvärt att använda. Det är just detta som är vår mission, att det ska vara enkelt att ta reda på om höga eller låga värden påverkar vårt mående. Vår vision är att göra hälsokontroller, provsvar och läkarkommentar lättillgängliga för så många som möjligt digitalt.

Ytterligare anledningar är att vi har provtagningsställen i stora delar av Sverige och att vi ständigt arbetar för att utöka antalet. Genom samarbete med Karolinska universitetslaboratoriet, SYNLAB och Unilabs kan du ta ditt blodprov i stort sett direkt efter beställning. Medisera fokuserar på kundernas välmående genom att erbjuda hälsokontroller som är relevanta och som ligger i framkant vad gäller forskningen. Enkelhet, säkerhet och prisvärdhet är tre ledord som styr Mediseras verksamhet.

Välj och beställ hälsokontroll