Hälsokontroll - Tumba Vårdcentral Unilabs Laboratorium

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Tumba Vårdcentral Unilabs Laboratorium

Samaritvägen 4

147 41 Tumba

Öppettider

  • Mån-tor: 7:45-15:30
  • Fre: 7:45-12:00
  • Provtagning ej möjlig på fredagar efter kl. 12 samt dag före röd dag.
Se vägbeskrivning

Våra provtagningsställen i Södra Stockholm

I södra Stockholm har vi 20 provtagningsställen du kan välja bland. Vill du göra din hälsokontroll i Tumba har vi två provtagningsställen. Samtliga har dropin-tider så du behöver inte boka en tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning.

Unilabs Laboratorium, Tumba Vårdcentral

Samaritvägen 4
147 41 Tumba

Karolinska Universitetslaboratoriet, Storvreten

Stenvägen 10
147 50 Tumba

Hälsokontroll Tumba

Tumba är en tätort som ligger i Stockholms län, både i Botkyrka kommun och Salems kommun. Tumba är topp 30 vad gäller Sveriges största tätorter med fler än 40 ooo invånare.  Stenvägen 10 där Karolinska Universitetslaboratoriet har sina lokaler ligger i närheten av Storvretsparken och Samaritvägen 4 där unilabs har sina lokaler ligger nära Sven Tumbas park och Tumba gymnasium.

Vilka hälsokontroller via blodprov kan du göra i Tumba?

På Medisera har vi bland annat delat in våra hälsokontroller i “Omfattande hälsokontroller” som inkluderar våra mest populära tester såsom Hälsokontroll Stor, Mellan och Bas. Våra “Omfattande Hälsokontroller” passar dig som vill ta ett helhetsgrepp kring din hälsa. Vi har även “Kvinna” och “Man” som är utformade för att undersöka de viktigaste blodmarkörerna som progesteron och östrogen för kvinnor samt PSA och testestoron för män. Vi har även ett test för “Vitaminer och Mineraler” för dig som vill undersöka dess värden eller om du upplever symptom på vitaminbrist eller mineralbrist. Vilken hälsokontroll du än väljer kommer du kunna lämna blodprov för dessa på samtliga av de provtagningsställen som vi erbjuder i Tumba.

Välj och beställ hälsokontroll

Hur går provtagningen till när du gör din hälsokontroll i Tumba?

Provtagningen i Tumba sker i samarbete med Karolinska Universitetslaboratoriet och Unilabs och utförs av en sköterska. Drop-in gäller på samtliga provtagningsställen varför du inte behöver boka tid. Du måste dock ta med giltig legitimation för att kunna genomföra provtagningen. Eftersom en e-remiss går iväg till valt provtagningsställe direkt vid beställning kan du göra provtagningen direkt efter beställning. Resultat av blodprovet kommer därefter att tillgängliggöras inom några dagar tillsammans med läkarkommentar. Du loggar in på ”Min Journal” med Bank-ID för att ta del av provresultatet samt för att skriva ut det om så önskas.

Varför ska jag göra en hälsoundersökning i Tumba?

Du kan nu genomföra regelbundna hälsoundersökningar via Medisera.se i Tumba och över tid få jämförbara provresultat i Min Journal genom inlogg via Bank-ID. Du behöver inte må dåligt eller uppleva några symptom för att göra en hälsoundersökning.

När du beställt hälsoundersökningen tar du enkelt blodprovet i Tumba på drop-in. Du behöver alltså inte boka en tid. Däremot måste du ta med giltig legitimation. Med hjälp av hälsoundersökningen får du information om dina värden är normala, låga eller höga i relation till referensvärden. Om något inte står rätt till är det värdefullt att få denna information så tidigt som möjligt. Desto mer information du har och ju tidigare du har den, desto bättre. Välkommen att genomföra en hälsoundersökning via blodprov i Tumba.

Välkommen till Medisera

På Medisera.se kan du beställa många olika hälsokontroller via blodprov, och ta blodprovet redan minuter efter beställning. Du får läkarkommenterade provsvar i Min Journal som du loggar in i via Bank-ID några dagar efter taget blodprov. Snabbt, enkelt och smidigt. Välkommen att beställa din hälsokontroll hos oss på Medisera, för att därefter ta ditt blodprov i Tumba. En hälsokontroll kan vara första steget mot en förändrad livsstil och ett längre och hälsosammare liv.

Varför välja Medisera?

Enligt våra kunder är Medisera enkelt, säkert och prisvärt att använda. Det är just detta som är vår mission, att det ska vara enkelt att ta reda på om höga eller låga värden påverkar vårt mående. Vår vision är att göra hälsokontroller, provsvar och läkarkommentar lättillgängliga för så många som möjligt digitalt.

Ytterligare anledningar är att vi har provtagningsställen i stora delar av Sverige och att vi ständigt arbetar för att utöka antalet. Genom samarbete med Karolinska universitetslaboratoriet, SYNLAB och Unilabs kan du ta ditt blodprov i stort sett direkt efter beställning. Medisera fokuserar på kundernas välmående genom att erbjuda hälsokontroller som är relevanta och som ligger i framkant vad gäller forskningen. Enkelhet, säkerhet och prisvärdhet är tre ledord som styr Mediseras verksamhet.

Välj och beställ hälsokontroll