Hälsokontroll i Tumba

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Unilabs Tumba närlaboratorium

Samaritvägen 4

147 41 Tumba

Öppettider

  • Mån-tors: kl. 07:45-15:30
  • Fre: kl. 07:45-13:30
  • Välkommen att ta blodprovet drop-in under öppettiderna.
Se vägbeskrivning

Kontrollera hälsan i Tumba

I södra Stockholm har vi ett 20-tal provtagningsställen du kan välja mellan. Vill du göra din hälsokontroll i Tumba är du välkommen till Samaritvägen 4. Det är drop-in varför du inte behöver boka en tid. Adressen är:

Unilabs Tumba närlaboratorium

Samaritvägen 4
147 41 Tumba

Tumba är en tätort som ligger i Stockholms län, både i Botkyrka kommun och Salems kommun. Tumba är topp 30 vad gäller Sveriges största tätorter med fler än 40 000 invånare.  Samaritvägen 4 där unilabs har sina lokaler ligger nära Sven Tumbas park och Tumba gymnasium.

Hälsokontroller du kan du göra i Tumba

På Medisera har vi bland annat delat in våra hälsokontroller i “Omfattande hälsokontroller” som inkluderar våra mest populära prover såsom Hälsokontroll Stor, Mellan och Bas. Våra “Omfattande Hälsokontroller” passar dig som vill ta ett helhetsgrepp kring din hälsa.

Hälsokontroll för man och kvinna

Vi har tester för “Kvinna” och “Man” som är utformade för att undersöka de viktigaste blodmarkörerna som progesteron och östrogen för kvinnor samt PSA och testestoron för män.

Hälsokontroll för vitamin och mineralbrist

Vi har även ett test för “Vitaminer och Mineraler” för dig som vill undersöka dessa värden eller om du upplever symptom på vitaminbrist eller mineralbrist.

Välj och beställ

På länken nedan hittar du alla hälsokontroller du kan göra i Tumba.

Välj och beställ hälsokontroll

Hur går provtagningen till?

Hälsokontrollen i Tumba sker i samarbete med Unilabs och utförs av utbildad personal. Drop-in gäller varför du inte behöver boka tid. Du måste dock ta med giltig legitimation för att kunna genomföra provtagningen. Eftersom en e-remiss går iväg till Unilabs Tumba direkt vid beställning kan du göra provtagningen direkt efter beställning. Resultat av blodprovet kommer därefter att tillgängliggöras inom några dagar tillsammans med läkarkommentar. Du loggar in på ”Min Journal” med Bank-ID för att ta del av provresultatet samt för att skriva ut det om så önskas.

Regelbundna hälsokontroller

Om du vill kan du genomföra regelbundna hälsokontroller via Medisera i Tumba och över tid få jämförbara provresultat i Min Journal genom inlogg via Bank-ID.

När du beställt tar du enkelt blodprovet i Tumba drop-in. Med hjälp av undersökningen får du information om dina blodvärden är normala, låga eller höga i relation till referensvärden. Desto mer information du har och ju tidigare du har den, desto bättre. Välkommen att genomföra en hälsokontroll via blodprov i Tumba.

Varför välja Medisera?

På Medisera.se kan du beställa många olika hälsokontroller via blodprov, och ta blodprovet redan minuter efter beställning. Du får läkarkommenterade provsvar i Min Journal som du loggar in i via Bank-ID några dagar efter taget blodprov. Snabbt, enkelt och smidigt. En hälsokontroll i Tumba kan vara första steget mot en förändrad livsstil och ett längre och hälsosammare liv.

Enligt våra kunder är Medisera enkelt, säkert och prisvärt att använda. Det är just detta som är vår mission, att det ska vara enkelt att ta reda på om höga eller låga värden påverkar vårt mående. Vår vision är att göra hälsokontroller, provsvar och läkarkommentar lättillgängliga för så många som möjligt digitalt.

Ytterligare anledningar är att vi har provtagningsställen i stora delar av Sverige och att vi ständigt arbetar för att utöka antalet. Genom samarbete med Karolinska universitetslaboratoriet, SYNLAB och Unilabs kan du ta ditt blodprov i stort sett direkt efter beställning. Medisera fokuserar på kundernas välmående genom att erbjuda hälsokontroller som är relevanta och som ligger i framkant vad gäller forskningen. Enkelhet, säkerhet och prisvärdhet är tre ledord som styr verksamheten.

Välj och beställ hälsokontroll