Hälsotest Stockholm City - SYNLAB Medilab Stureplan

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

SYNLAB Medilab Stureplan

Riddargatan 1

114 35 Stockholm

Öppettider

  • Mån-tors: 8-16
  • Fre: 8-12
  • Provtagning ej möjlig på fredagar efter kl. 12 samt dag före röd dag.
Se vägbeskrivning

Våra provtagningsställen i Stockholm City

Vill du göra ditt hälsotest via blodprov i Stockholm city har vi följande tre provtagningsställen du kan välja bland. Samtliga har dropin-tider så du behöver inte boka en tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning. Vi har även fler provtagningställen runtom i centrala Stockholm i Vasastan, Östermalm, Södermalm och Kungsholmen.

SYNLAB Medilab Stureplan

Riddargatan 1, 1tr
114 35 Stockholm

Unilabs Stockholm City Provtagning Kungsgatan

Kungsgatan 34, 7tr
111 35 Stockholm

Karolinska Universitetslaboratoriet, Hötorget

Sveavägen 13-15, Hus 2, 2 tr

Hälsotest via blodprov och provtagning i Stockholm city

Välkommen att utföra ett hälsotest via blodprov på Riddargatan 1 på Stureplan i Stockholm city. Du beställer hälsotestet via blodprov här på Medisera.se, och tar blodprovet på drop-in på valt provtagningsställe. Observera att detta avser hälsotest via blodprov enbart. Är du ute efter en undersökning som inkluderar fysisk undersökning av läkare, som t.ex. mätning av blodtryck, är detta inte rätt hälsotest för dig. Hos oss får du dina blodvärden ställda mot referensvärden samt en läkarkommentar i ”Min Journal”, som du enkelt loggar in i via Bank-ID, när provsvar och läkarkommentar är klara. “Min Journal” kommer du åt från Medisera.se.

Vilka hälsotester via blodprov kan du göra på Stureplan?

Du kan beställa och ta blodprov på Stureplan för alla de hälsotest som du finner om du klickar på länken nedan. Medisera har hälsotest som passar många, t.ex. om du vill undersöka kolesterolvärden, sköldkörteln eller prostatan. Välkommen att höra av dig till oss om du vill ställa frågor kring våra hälsotest.

Välj och beställ hälsokontroll

Välj och beställ det hälsotest via blodprov som passar bäst

På Medisera.se:s startsida längst ner hittar du en uppställning över våra mest omfattande analyser som är tänkt att hjälpa dig att jämföra och välja det hälsotest via blodprov som är bäst för dig. Du är självklart välkommen att höra av dig till oss om du har frågor.

Vad kostar hälsotestet via blodprov?

Hälsotestets pris beror på vad du vill undersöka. De mest omfattande analyserna kostar vanligtvis över 1000 sek, medan de mindre enstaka analyserna vanligtvis kostar under 500 sek. Hela processen från beställning till leverans av provsvar och läkarkommentar digitalt i Min Journal är snabb, smidig och enkel, och inkluderas i priset för hälsotestet.

Vad ingår i hälsotestet?

Hälsotestets innehåll redovisas detaljerat på produktsidorna som du kommer åt om du klickar på “Våra hälsokontroller” i huvudmenyn. Observera att vi tillhandahåller hälsotest via blodprov, och inte en fysisk undersökning som utförs av läkare. E-remissen ingår alltid, liksom provtagningen på valt provtagningsställe, samt inlogg via Bank-ID till “Min Journal” som du alltid kommer åt på Medisera.se.

Hur går provtagningen till när du gör ditt hälsotest på Stureplan?

Blodprovet under provtagningen tas av sköterska och brukar inte ta många minuter. Du behöver inte boka tid för provtagning när du väl beställt hälsotestet här på medisera.se, däremot måste du ta med dig legitimation som är giltig. Genom våra samarbetspartners erbjuder vi drop-in på alla våra provtagningsställen.

Bästa hälsotestet i Stockholm

Att vara mån om sin hälsa är att investera i sin framtid och att göra ett hälsotest är att vara proaktiv. Vi vågar påstå att vi erbjuder några av de allra bästa hälsotesten i Stockholm och Sverige. Med ett hälsotest från Medisera kan du både få information om du behöver hantera eventuella riskfaktorer samt fånga upp tidiga indikationer på sjukdom. Via oss på Medisera kan du genomföra olika hälsotester som alla baseras på ett blodprov som du lämnar på valt provtagningsställe. Du väljer själv vilket test som känns mest passande för din situation.

Stort hälsotest i Stockholm

Om du vill genomföra ett grundligt hälsotest, där ditt blodprov analyseras baserat på många olika blodmarkörer rekommenderar vi att du väljer vår stora hälsokontroll. Inom ramen för detta hälsotest testas 34 olika markörer, inklusive blodstatus, hjärta-kärl, sköldskörtelsrubbning, njur- och leverfunktion och vitamin- och mineralbrist.

Privat hälsotest via blodprov på Stureplan

En e-remiss går ut till det provtagningsställe som valts i Stockholm city vid beställning via våra system, varför du inte behöver gå till vårdcentral för att den vägen få remiss till hälsotest via blodprov. Detta innebär att du numera kan utföra ett privat hälsotest via Medisera.se. Snabbt, enkelt och smidigt. Välkommen att beställa ett privat hälsotest idag.

Välj och beställ hälsokontroll