Hälsokontroll i Vasastan på Sabbatsberg sjukhus

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

SYNLAB Sabbatsberg, Vasastan

Olivecronas väg 1

113 61 Stockholm

Öppettider

  • Mån-tors: kl. 08:00-12:15 och 13:00-16:00
  • Fre: kl. 08:00-12:15 och 13:00-15.30
  • Välkommen att ta blodprovet drop-in under öppettiderna.
Se vägbeskrivning

Kontrollera hälsan i Vasastan

Vill du göra din hälsokontroll i Vasastan har vi flera provtagningsställen du kan välja mellan. Samtliga har drop-in varför du inte behöver boka en tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning. Adressen är:

SYNLAB Sabbatsbergs sjukhus

Olivecronas väg 1
113 61 Stockholm

Vasastan ligger i Stockholms innerstad med goda förbindelser och promenadavstånd från centrala Stockholm. Om du inte bor i Vasastan tar du dig enkelt hit med bil och buss eller med pendeltåg och tunnelbana med närmsta hållplats Odenplan via gröna linjen för att ta dig till Sabbatsbergs sjukhus.

På Medisera.se kan du beställa många olika hälsokontroller och ta blodprovet på Sabbatsbergs sjukhus i Vasastan. Du får läkarkommenterade provsvar i Min Journal som du loggar in i via Bank-ID några dagar efter taget blodprov. Snabbt, enkelt och smidigt. Välkommen att beställa din hälsokontroll hos oss på Medisera, för att därefter ta ditt blodprov i Vasastan. En hälsokontroll kan vara första steget mot en förändrad livsstil och ett längre och hälsosammare liv.

Hälsokontroller du kan göra i Vasastan

På Medisera har vi bland annat delat in våra hälsokontroller i “Omfattande hälsokontroller” som inkluderar våra mest populära tester såsom Hälsokontroll Stor, Mellan och Bas. Våra omfattande hälsokontroller passar dig som vill ta ett helhetsgrepp kring din hälsa.

Hälsokontroller för kvinna och man

Vi erbjuder hälsokontroller för “Kvinna” och “Man” som är utformade för att undersöka de viktigaste blodmarkörerna som progesteron och östrogen för kvinnor samt PSA och testestoron för män.

Hälsokontroller för vitamin och mineralbrist

Vi har även ett test för “Vitaminer och Mineraler” för dig som vill undersöka dess värden eller om du upplever symptom på vitaminbrist eller mineralbrist.

Vilken hälsokontroll du än väljer kommer du kunna lämna blodprov för dessa på samtliga av de provtagningsställen som vi erbjuder i Vasastan.

Välj och beställ hälsokontroll

Hur går provtagningen?

När din beställning har gått igenom på Medisera.se går en elektronisk remiss ut till det provtagningsställe du valt. Därför kan du i stort sett i samma stund som du lägger beställningen gå till provtagningsstället i Vasastan för att ta blodprovet. Glöm inte att ta med legitimation. Väl där är det drop-in som gäller och det är en sköterska som kommer ta blodprovet. Hur många provrör som måste fyllas beror på vilken hälsokontroll du valt. När du är klar med provtagningen kommer provsvar och personlig läkarkommentar finnas tillgängligt online i Min Journal inom några dagar. Du loggar enkelt in på ”Min Journal” med Bank-ID. Dina provsvar kommer då att ställas mot referensvärden och kan vara normala, höga eller låga i förhållande till dessa.

Varför hälsokontroll i Vasastan?

Du skall göra en hälsoundersökning via blodprov i Vasastan om du är intresserad av att se hur dina blodvärden står sig mot den övriga populationen. Andra anledningar kan vara att du känner av olika symptom eller är trött och energilös och vill få reda på om detta beror på brist av något slag, t.ex. d-vitaminbrist som är relativt vanligt i Sverige.

Det hela är numera väldigt enkelt. Gå in på medisera.se och välj den hälsoundersökning som känns mest relevant. När du beställt går en elektronisk remiss iväg till valt provtagningsställe varför du kan ta blodprovet drop-in minuter efter beställning. Beroende på vilket test du valt kommer provsvaren redan inom några dagar upp till en vecka om det t.ex. Gäller IGF-1 som analyseras en gång per vecka på vissa labb. Du behöver vara 18 år eller äldre för att kunna beställa hälsoundersökning.

Eftersom det har blivit så enkelt och billigt att undersöka viktiga blodvärden kan det vara värdefullt att göra hälsoundersökningen varje år från en viss ålder. Det kan vara så att analysen av dina värden kommer tillbaka inom referensintervallet och att det därmed inte visar något som ligger utanför det normala, och då är allt som det skall vara. Det kan också vara så att hälsoundersökningen visar att något värde behöver undersökas ytterligare. Om så är fallet är det bra att ha varit ute i så god tid som möjligt.

Varför Medisera?

Medisera fokuserar på sina kunders välbefinnande genom att erbjuda hälsokontroller i Vasastan som är enkla att ta, säkra och prisvärda, och som ligger i framkant vad gäller forskningen.

Vi tycker att det skall vara enkelt att få information om det är förhöjda eller låga värden som påverkar ditt mående. Vår vision är att göra hälsokontroller lättillgängliga för alla digitalt. Vi arbetar för att tillgängliggöra provtagningsställen i så stora delar av Sverige som möjligt och du kan ta ditt blodprov minuter efter beställning eftersom e-remiss skickas till det provtagningsställe du valt. Provtagningen håller hög klinisk standard. Låt oss hjälpa dig ta reda på om höga eller låga värden påverkar ditt mående.

Välj och beställ hälsokontroll