Hälsokontroll i Märsta

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

SYNLAB Märsta

Södergatan 19

195 47 Märsta

Öppettider

  • Mån-tors: kl. 07:45-16:00
  • Fre: kl. 07:45-14:00
  • Välkommen att ta blodprovet drop-in under öppettiderna.
Se vägbeskrivning

Kontrollera hälsan i Märsta

Vill du göra din hälsokontroll i Märsta samarbetar Medisera med SYNLAB. Drop-in gäller varför du inte behöver boka en tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning. Adressen är:

SYNLAB Märsta

Södergatan 19
195 47 Märsta

Märsta ligger i Sigtuna kommun, norr om Stockholm. SYNLAB i Märsta ligger på gångavstånd från Märsta station, hit tar du dig enkelt med pendeltåg.

Hälsokontroller du kan göra i Märsta

På Mediasera.se kan du enkelt välja och beställa den hälsokontroll i Märsta som passar dig. Vi har flera olika paket med hälsokontroller som innehåller omfattande analyser som ger dig bra överblick och kartläggning av dina värden. Du kan även beställa enskilda hälsokontroller för dig som vill undersöka specifika värden.

Samtliga hälsokontroller som du finner på vår hemsida går att undersöka via blodprov på vårt provtagningsställe i Märsta.

Välj och beställ hälsokontroll

Hur går provtagningen till?

När din beställning har gått igenom på Medisera.se går en elektronisk remiss ut till det provtagningsställe du valt i Märsta. Därför kan du i stort sett i samma stund som du lägger beställningen gå till provtagningsstället för att ta blodprovet. Glöm inte att ta med legitimation.

Väl där är det drop-in som gäller och det är utbildad personal som kommer ta blodprovet. Hur många provrör som måste fyllas beror på vilken hälsokontroll du valt. När du är klar med provtagningen kommer provsvar och personlig läkarkommentar finnas tillgängligt online i Min Journal inom några dagar. Du loggar enkelt in på ”Min Journal” med Bank-ID. Dina provsvar kommer då att ställas mot referensvärden och kan vara normala, höga eller låga i förhållande till dessa.

Varför hälsoundersökning i Märsta?

Du kan nu genomföra regelbundna hälsoundersökningar i Märsta och över tid få jämförbara provresultat i Min Journal genom inlogg via Bank-ID. Du behöver inte må dåligt eller uppleva några symptom för att göra en hälsoundersökning.

När du beställt hälsoundersökningen tar du enkelt blodprovet i Märsta drop-in. Du behöver alltså inte boka en tid. Däremot måste du ta med giltig legitimation. Med hjälp av hälsoundersökningen får du information om dina värden är normala, låga eller höga i relation till referensvärden. Om något inte står rätt till är det värdefullt att få denna information så tidigt som möjligt. Desto mer information du har och ju tidigare du har den, desto bättre. Välkommen att genomföra en hälsoundersökning via blodprov på Södermalm.

Välkommen till Medisera

Välj och beställ en hälsokontroll på Medisera.se för att därefter ta ditt blodprov på SYNLAB i Märsta. Enkelt, smidigt och snabbt. Beroende på vilken hälsokontroll du väljer får du reda på hur dina blodvärden ser ut jämfört med normala värden, så kallade referensvärden.

Du kan till exempel få reda på om du är allergisk, i riskzonen för en livsstilssjukdom såsom diabetes genom kontroll av blodsocker (glukos och långtidsglukos), hjärt- och kärlsjukdom genom kontroll av kolesterol eller om du har en rubbning i sköldkörteln. Baserat på resultatet tar du därefter beslut om hur du fortsätter leva ditt liv. En hälsokontroll i Märsta kan vara första steget mot ett längre och hälsosammare liv.

Varför välja Medisera?

Enligt våra kunder är Medisera enkelt, säkert och prisvärt att använda. Det är just detta som är vår mission, att det ska vara enkelt att ta reda på om höga eller låga värden påverkar vårt mående. Vår vision är att göra hälsokontroller, provsvar och läkarkommentar lättillgängliga för så många som möjligt digitalt.

Ytterligare anledningar är att vi har provtagningsställen i stora delar av Sverige och att vi ständigt arbetar för att utöka antalet. Genom samarbete med Karolinska universitetslaboratoriet, SYNLAB och Unilabs kan du ta ditt blodprov i stort sett direkt efter beställning. Medisera fokuserar på kundernas välmående genom att erbjuda hälsokontroller i Märsta som är relevanta och som ligger i framkant vad gäller forskningen. Enkelhet, säkerhet och prisvärdhet är tre ledord som styr Mediseras verksamhet.

Välj och beställ hälsokontroll